Rol şu şekilde biçimlendi.Dost motorsiklet klübü lideri Nathaniel Thunderbird telefon ile Declan'ı aradı ve yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi.Biz de toplanıp görüşmeye gittik.IC olarak Tamaz Kalapatirov'u ben ve birliğimdeki kimse tanımıyor.Konuşma sırasında tartışma çıkıyor ve karşılıklı olarak dövüşüyoruz.
Orada Nathaniel'in olayı var, sizin atlamanız ne kadar mantıklı? Sizlik bir şey yok, Nathan parayı ödeyip gidecek, niye atlarsınız ki?
Şahsın attığı ss'lerde Valeska Essantial'in yerde olduğu gözüküyor .Leonardo Armondo şahsı kaldırıp , motorun arkasına bindiriyor.Non-rp veya yaralı rolüne uygunsuzluk söz konusu değil.
Ayrıca şahsın attığı ss'lerde Tamaz Kalapatirov isimli şahsın pm kanalından mix yaptığı gayet net gözüküyor.
Ve bu ss'de de şahsın bize OOC kanaldan OOC kin beslediği gözüküyor.Bunlara ilk mermiyi ben sıkıcam, Allah belamı versin tabirleri gerçekten utanç verici.IC'i OOC'ye dökmek rol kalitesini bitiren bir tutum olduğunu düşünüyorum.
Biz bu sunucuya yeni katılmış olabiliriz fakat, birliğimdeki herkesin uzun süre roleplay tecrübeleri var.Kuralların bilincindeyiz.Hood onayı olan "4" aylık bir birliğin liderinin Mix ve OOC kin beslemesi , /f kanalını roldeyken sohbet gibi kullanmasını kınıyorum, iyi forumlar dilerim.
O kadar adam yaralandınız, hiç mi bir şey olmadı size? Hepiniz motorlara binip bir şey olmamış gibi devam edip gittiniz.
Sağ alta bakarsanız karakterin kimin olduğu görülür, bana gönderilen PM o. Onlar bir anlık sinirle söylenilen şeyler, yaptığınız rol hatalı olduğu için arkadaşlarım sinirlendi, olabilecek şeyler. Rolün gidişatını bozan/eden olmadı. Ben kimseye IC/OOC kin beslemem, sonuçta oyun oynuyoruz.
O PM'leri ben atmadım, tekrar edeyim. Aklınızda soru işaretinin kalmasını istemiyorum.
Birliğimde /f kanalı her zaman kapalıdır, açık olduğu durumlar çok nadir görülür. Orada sohbet eden yok, konuyu başka yerlere çekmeyin. Tony Navarro r19 rütbesinde onu da kısıtlayamam.
Öncelikle merhabalar şikayette etiket olduğu için yazma gereğinde bulundum, ''2'' günlük bir birlik diyor ve arkadaşın kendi attığı sslerde pmden ""bunlara ben sıkmazsan ben ne olayım " diyerek ooc kin yapıyor. Roldeyken faction chatten bol bol muhabbet ve üstüne faction chatten mixing.. ''4'' aylık ve onaylı bir birliğe yakışan bir hareket sanırsam... Bu söylediklerime arkadaşın attığı sslerde kendini ifşa etmiş hepsini ona bakarak söylüyorum. Birde bu arkadaş şikayet açacaksa niye gelipte barımızı basıyor rolu devam ettiriyor? Onaylı bir birliğe yakışmayan hareketler olduğunu düşünüyorum ve bunu yönetimin özellikle incelemesini rica ediyorum.
PM den onları söyleyen ben değilim arkadaşım, sağ alt kısıma bakın karakter Andrey Todorov'a ait. Bir anlık sinirle söylenen şeyler, rolün gidişatını falan bozmadı yani. Onaylı birliğe yakışmayan hareket diyorsun, kendin yaralandığın halde bir sonraki rolde brawl rolünü yapıyorsun? Onu bilerek eklemedim. Barını falan basmadım, orada kadar geldim konuşmak için. Birine falan saldırdığımızı gösterebilir misin? Yönetim birliğimi inceleyebilir, sıkıntı yok, kuralına göre oynuyorum.