Merhabalar herkese.
2008'de role başladım, yaklaşık 6 senelik rol arasından sonra silah arkadaşım
@sofa king ile role geri döndük. Beni tanıyanlar tanır, tanımayanlar yeni yeni tanıyor. SA:MP Roleplay ortamında her zaman olmayan şeyleri yapmaya gayret ettim, kendimce bazı yenilikler kattım.
Vice Roleplay'de yaklaşık dört haftadır yer alıyoruz, ben Faction Management bölümüne dahilim, bunun yanı sıra böyle bir projeye girişmeye karar verdik. Eski iki rolcü olarak aramıza rol bilmeyen, rol bilgisi zayıf olan, geliştirmek isteyen arkadaşları davet ediyoruz.
Hem oyun içerisinde, hem oyun dışı rol mantığını kavramaları açısından destek olacağız, çekinmeden bize katılabilirsiniz, bu konuyu açma amacım reklam veya çok iyi rol yapıyorum, bununla övüneyim gibi bir mantığa sahip değil.
Yılların getirdiği birikimi boş vaktimizin bol olduğu zaman diliminde verimli ve yapıcı geçirme kanaatindeyim, madem keyifli vakit geçirmek istiyoruz bunu kolaylaştıralım istedik.
Roleplay Idman Yurdu'na katılmak isteyen arkadaşların bana veya
@sofa king 'e PM atması yeterli.
Edit: Roleplay Idman Yurdu'na rol öğretmek amacıyla katılmak isteyen gönüllülerde yazabilir.
RIY GÖNÜLLÜLERİ; @nimphelos @sofa king @Badu @aerobuu @Justice@Elvi$ @idcwur @Rhinehart