Konu: Yeni Güvenlik Önlemleri, IP Doğrulamas, Google Auth ve Şifreler  (Okunma sayısı 1684 defa)

#20 - 16.04.2020 21:12
Bilmeyenler için yazayım Google Authenticator doğrulamasında eğer telefonunuza (telefondan kullanırsanız) format atarsanız falan size verilen doğrulama kodunun mutlaka yedeğini almanız gerek aksi halde geri kurtaramazsınız. Yani hiç bilmeyen biri için riskli biraz buna dikkat edin daha en başta bu doğrulamayı açarken QR kodun altında bir de ayrı uzun bir kod verilir size onu mutlaka iyi bir yere saklayın. Bunu söylüyorum çünkü 1 ay sonra burada açılacak konuları az-çok tahmin edebiliyorum, "telefona format attım karakterime giremiyorum" başlıklarını şimdiden görüyorum.

Eleştirmek için değil de konunun 1'nci mesajında bunu altını çizerek vurgularsanız iyi olur, yoksa gene sizi uğraştıracaklar.

Bunun dışında telefon haricinde mesela bilgisayardan taraycınıza eklenti şeklinde de Google Authenticator'u kurabilirsiniz. Alternatif olarak belirteyim dedim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 17.04.2020 00:07
Güzel bir çalışma olmuş  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 17.04.2020 13:30
Emeğinize sağlık  :) :o :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 18.04.2020 17:53
Gerçekten bütün yönetim ekibine 2-3 günlük bir bakımın ardından ve bizlerin iyiliği için rahat rahat oyuna girebilmek için saldırı olmamak için bakımın ardından çok güzel güvenlik koruma sistemi getirdiler. Herkesin eline emeğine sağlık. ((#evde kal Türkiye sağlıklı günler dilerim Türkiye.))
#Hayat eve sığar.
« Son Düzenleme: 18.04.2020 17:54 Polyt »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 18.04.2020 19:53
Forum üzerinde geçici bir bakım ve taşıma işlemi söz konusu. Bu süreçte bir sonraki duyuruya kadar Konular ve İletiler bakım modunda gibi sayılıp, yeni mesaj göndermemenizi rica ediyoruz.(Taşımadan sonra silinmemesi için)

Bunun dışında IP Doğrulama, Gezinme, Şifre ve Market işlemleri vb. gibi şeyleri yapabilirsiniz
.

Kullanılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok