Öncelikle merhabalar, iyi bir gün geçirmenizi dileyerekten konuya giriş yapmak istiyorum.
Konuyu kendi açınızdan güzelce yorumlamışsınız, bende aynı şekilde savunmama başlıyorum;
Oyuna girdiğimde böyle bir manzarayla karşılaşıyorum... Bu ne kadar doğru?
Kaldı ki sizler zaten bu "Rol yapacak bir tipe benzemiyor." önyargısıyla gelmişsiniz, ilk cevabımla yapıcı olmama rağmen bana saldırma rolünde bulunuyorsunuz. Agresiflik olarak nitelendirilecek hareket budur. Birlikler arası kurallara dikkat edilmeli.

Halbuki ben Tahoma'yla seyir halindeyim... yoluma bakıyordum, crash yedim.
Devam ettik, yapıcı rol yapmama rağmen yumrukla kavgayı başlattınız, ben sizin canınızı hemen hemen %1 noktasına getirdim, hemen Tahoma'ya bindiniz. Arkadaşınızla dövüşmeyi sürdürürken beni sürekli olarak ezmeye çalışıp (ki emotesiz yaptınız bunu) başaramayıp diğer araca vesaire vurdunuz. Bende haliyle silahıma davranma gereği duydum. Saldırmayı sürdürmeniz halindeyse ateş ettim. Emote görsellerimde mevcut.

Eklemek gerekirse; rol bu şekilde sonuçlanır sonuçlanmaz haklısınız veya değilsiniz. Hiçbir şekilde AFK kalamazsınız. Rolü sürdürmek zorundasınız.
Sizler alta atıp şikayet oluşturmuşsunuz bu etik bir hareket değildir, karşı şikayet olarak değerlendirilebilir.
İyi forumlar dilerim.