Konu: [12.04.2020] Patrizio_Vasquez [OOC Kin, Vice Social Kuralları]  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.04.2020 12:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Patrizio_Vasquez (TheReaper)
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11-04 ve 12-04 tarihleri.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 29-) OOC Kin,  Vice Social Kuralları
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 11.04.2020 yani dün Patrizio_Vasquez Social hesabından tarafıma küfürler yağdırdı ben de tarafına dava açtım küfürlerini göz ardı attım Social kısmında problem yok küfür edebilir rolsel bir ortam fakat kişi ünlü olan Jeff Said'in fotoğraflarını koyarak kendisi gibi tanıtıyor ve karakter tanıtımıda böyle bu role aykırı bir şey çünkü Jeff Said ünlü bir fitness'çi bana göre hiç realistik değil kişi bana OOC Kin yapmış durumda bu sabah uyandığımda gördüm ki arabama işediğinin fotoğrafını Vice Social'a atarak bir şeyler yazmış ve aynı şekilde fotoğrafı bana Discord'dan yani OOC platformdan atarak anneme hakarette bulunarak aşağılamıştır Discord adresinin ona ait olduğunu Manifesto'ya ait Discord'da @TheReaper yazarak bakabilirsiniz kişinin kendisi ve zaten Social'de paylaştığı fotoğrafı bana gönderdi "Anana girsin" gibi bir tabirde bulundu böyle rol ortamının huzurunu kaçırarak yetersiz role sahip kişilerin sunucuda tutulmasının uygun olmadığını ve gerekenin yetkililer tarafından yapılacağını düşünerek şikayeti takipte kalacağım gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kişiye açtığım dava;
Spoiler: GösterGizle

Social'den tartışmamız;

Social Profili;

Daha sonra Social'de paylaştığı bahsettiğim fotoğraf;

Social'de paylaştığı fotoğrafı rol dışı ortam Discord'dan bana göndererek ailevi değerime hakaret ve kışkırtma kin içeriği;

Kişinin Forum Profili;

Kişinin Discord adresi kendisi zaten Manifesto'ya ait Discord'da savaşçı;

Discord Kodu;

Ek açıklamalar(varsa): Ben dava açarak rol yapmaya çalıştım fakat kişi discorddan ailevi hakareti seçerek rol zevkimi kaçırdı karakter tanıtımı ve social'de kullandığı fotoğraflarda realistik değil gerisini yetkili arkadaşlara bırakıyorum.

« Son Düzenleme: 12.04.2020 17:35 Roseven »

#1 - 12.04.2020 16:07
Doğan, dalgasına takılıyordum da, ciddiye aldığını söylesen yapmazdık be güzel kardeşim. Birde gelip burada yrb mrb. Yaaaazık diyorum başka birşey demiyorum.

#2 - 12.04.2020 16:49
Açıklama geldiğine göre konu kilitlenebilir.