Konu: [30.03.2020] Scott Cale @birkan Virtue Thunderbolt @Virtue Kenneth Hammer @Mith  (Okunma sayısı 568 defa)

#20 - 30.03.2020 04:04
Ben orada olan hiç bir şeyi yapmadım veya yalan söylüyorsun demedim ki ben sana saldırdım pm de attım evet bunlarda bir şey yok ama olan burada nasıl savunma yapılabildiğidir eğer bir şikayet varsa git dmden aç ki dm de yapmadım küfürleriniz üzerine emotemi vererek güzel bir şekilde size vurdum sizin emote vermeden araçları tekmelemeleriniz de duruyor arkadaşım uslupsuzluklarınızda duruyor şikayeti daha fazla saptırtmayalım savunmanızı yaptınız sanırım admin kararı bekleyelim

#21 - 30.03.2020 04:12
Ben orada olan hiç bir şeyi yapmadım veya yalan söylüyorsun demedim ki ben sana saldırdım pm de attım evet bunlarda bir şey yok ama olan burada nasıl savunma yapılabildiğidir eğer bir şikayet varsa git dmden aç ki dm de yapmadım küfürleriniz üzerine emotemi vererek güzel bir şekilde size vurdum sizin emote vermeden araçları tekmelemeleriniz de duruyor arkadaşım uslupsuzluklarınızda duruyor şikayeti daha fazla saptırtmayalım savunmanızı yaptınız sanırım admin kararı bekleyelim

"ADAMA DALAR" Emotesi vererek sistemsel olarak üstüme devamlı olarak vuran birine emote vermemi mi bekliyordun? Buna fırsat mı tanıdın? Neyse dostum adminlerin bakmasını bekleyelim bu sırada sizde cama bıçak arabaya kafa olan nonrollerinizi sürdürürsünüz iyi forumlar.  ;)

NOT: Kimin ne rolü yaptığını bilmeden OOC tehditlerde savurma IC bir şey yapabiliyorsan yaparsın senin her tarafın bela olsa kaç yazar acaba ben çok merak ediyorum başımıza bela alırmışız ya "FEDAİ" rütbesindesin ama sen doğru büyük rolcü "FEDAİ" olarak kahvehanede hergün nargile içip tesbih çekiyorsunuz racon kesiyorsunuz değil mi?
Biz bu birliği farklı sunucularda da yaptık bu sunucuda da yapıyoruz sunucunun sahibi dahil bizim kim olduğumuzu biliyor ki gerekli şartları yerine getirmeden onay alabildik senin gibi bir baltaya sap olamamış birisi vip almış diye havalara giremez kusura bakmayın ama yaptığımız rollere verdiğimiz emeğe laf ettirmeyiz haddini bil

Canım benim sen portakalda vitaminken ben roleplay yapıyordum bu sunucuda 60 kişilik oluşumlarıda yönettim şuanda da sunucuya faydalı olabilecek konseptteki oluşumları yönetiyorum. Bak ne diyorum sunucuya faydalı olabilecek yoksa çok zor değil benim için 90 tane OOC ekibimde ki adamı sokarım buraya açarım X crew sizin gibi "CAMA BIÇAK" atarım  ;)  Hadi şimdi git Mithos(Şükrü Başoğlu) kim biraz araştır sonra gel oldu mu?  Burası ağlama duvarı değil.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 30.03.2020 04:19 Mithos »

#22 - 30.03.2020 04:19
"VİP ALACAK KADAR BU OYUNU SEVEN" Değer verdiğim insanların projesine destek olmak için sunucu açılışında aldığım bir paket ve gerekli görürsem öbür içeriklerden de yaralanırım çünkü ben burada eğleniyorum ve keyifli vakit geçiriyorum eğlenmek için harcadığım paranında hiç bir önemi yok buna emin olabilirsin. Benim yeleğime, VIP'ime filan siz niye takıldınız yahu bunlar olağan doğal şeyler gayriresmi sen oluşturmuşsun ya rütbeyi okuduğun kitapların yanında biraz mafya tarihini okumanı tavsiye ederim. Ulusal suç örgütlerini araştırabilirsin, canlandırdığın karakterin kökeninin bulunduğu ülkede ki ve amerikada ki bu kökendeki insanların içerisinde bulunduğu suç örgütlerini araştırabilir bunlarla ilgili pek çok içerikten faydalanabilirsin. Ama boşver uğraşmaya değmez gayriresmi sen uydur gitsin  ;) Yaptığı role değer vermeyen burada harcadığı zamanı eğlence olarak değilde vakit kaybı olarak gören insanlarla neyi niye tartışıyorum ki rol yapmak bir keyif meselesidir her bünye kaldıramıyor. OOC hayatınızda yaşayamadığınız tatmini "FEDAİ"leriniz ile yaşamanızda size mutluluklar dilerim iyi mafyacılıklar çarpışan araba tayfa!

Biz bu konsepti 4 yıla yakındır yapıyoruz, farklı sunucularda rehberlerimiz de mevcut bu sunucuda oynayan illegal rol yapan herkes aşağı yukarı bizi tanıyor ortada hiç bir şey yokken işin içine birliğimizi doğal olarak beni de işin içine katıyorsun bizim yaptığımız roller belli bu şikayete bakacak admin de yaptığımız rolleri biliyor daha fazla bunun hakkında yorum yazmaya devam etme çünkü gerçekten bizi ilgilendirmiyor.

#23 - 30.03.2020 04:24
Beni hicvetmek için Filozof Atakan'ı koymuşsun ama kendinle çelişiyorsun. Madem keyif meselesi, o halde uydurmak neden yaptığım role saygısızlık oluyormuş ki? O orada yazan bir yazı parçası sonuçta, bizim yaptığımız role yön veren bir şey değil. Role-Play dünyasında tutuculuk yapıyorsunuz, bunun sonucunda hiçbir zaman ilerlemeyen ve sürekli tekdüzeleşen, birbirinin aynısı onlarca iş çıkıyor. Malum platformlarda sonu "Family" ile biten (Burada parantez açacağım, isimlerle zorum yok. Demek istediğimi o dönemi gördüğün için anlayacağını düşünüyorum) tanıtımlarında IC ve OOC kuralları bulunan Rus mafyaları, İtalyan mafyaları, Alman mafyaları ve onlarca birlik gibi. Farklılıklara hiçbir şekilde tahammül gösteremiyorsun ve bu oyunun güzelliği, rengi bence farklılıklarda. Gayet basit bir şey söylediğimi düşünüyorum. Daha da tek kelime yazmayacağım.
« Son Düzenleme: 30.03.2020 04:26 leftyguns »

#24 - 30.03.2020 04:24
"VİP ALACAK KADAR BU OYUNU SEVEN" Değer verdiğim insanların projesine destek olmak için sunucu açılışında aldığım bir paket ve gerekli görürsem öbür içeriklerden de yaralanırım çünkü ben burada eğleniyorum ve keyifli vakit geçiriyorum eğlenmek için harcadığım paranında hiç bir önemi yok buna emin olabilirsin. Benim yeleğime, VIP'ime filan siz niye takıldınız yahu bunlar olağan doğal şeyler gayriresmi sen oluşturmuşsun ya rütbeyi okuduğun kitapların yanında biraz mafya tarihini okumanı tavsiye ederim. Ulusal suç örgütlerini araştırabilirsin, canlandırdığın karakterin kökeninin bulunduğu ülkede ki ve amerikada ki bu kökendeki insanların içerisinde bulunduğu suç örgütlerini araştırabilir bunlarla ilgili pek çok içerikten faydalanabilirsin. Ama boşver uğraşmaya değmez gayriresmi sen uydur gitsin  ;) Yaptığı role değer vermeyen burada harcadığı zamanı eğlence olarak değilde vakit kaybı olarak gören insanlarla neyi niye tartışıyorum ki rol yapmak bir keyif meselesidir her bünye kaldıramıyor. OOC hayatınızda yaşayamadığınız tatmini "FEDAİ"leriniz ile yaşamanızda size mutluluklar dilerim iyi mafyacılıklar çarpışan araba tayfa!

Biz bu konsepti 4 yıla yakındır yapıyoruz, farklı sunucularda rehberlerimiz de mevcut bu sunucuda oynayan illegal rol yapan herkes aşağı yukarı bizi tanıyor ortada hiç bir şey yokken işin içine birliğimizi doğal olarak beni de işin içine katıyorsun bizim yaptığımız roller belli bu şikayete bakacak admin de yaptığımız rolleri biliyor daha fazla bunun hakkında yorum yazmaya devam etme çünkü gerçekten bizi ilgilendirmiyor.

Seni ilgilendirmiyen şey seni germeyecekte ozaman güzelim ben burada ağlamanın derdini anlayamadım? Arkadaşın Trolling, NON RP, DM ne varsa yaptı üstüne şikayet açtı gerekli cevabı verdim komik bulduğum ve LOW RP olarak değerlendirdiğim rütbesinede güldüm dondan fırlar gibi fırlamana lüzum yok kendi ağzı dili var savunur kendini değil mi? Sen 4 yıldır oluşum yönetiyorsun ben 13 yıldır yönetiyorum bunları mı konuşacaksın buradan cidden daha fazla güldürmeyin insanı boşuna yönetiminde işini zorlaştırmayın hepsi tek tek okunacak bunların. Senin güvenceni ben tam çözemedim kiminle arkadaşsın da bu özgüveninin sebebi o ama o arkadaşına da selamımı söylersin beni tanımayan oldschool rolcü yoktur  ;)

Beni hicvetmek için Filozof Atakan'ı koymuşsun ama hem kendinle çelişiyorsun. Madem keyif meselesi, o halde uydurmak neden yaptığım role saygısızlık oluyormuş ki? O orada yazan bir yazı parçası sonuçta, bizim yaptığımız role yön veren bir şey değil. Role-Play dünyasında tutuculuk yapıyorsunuz, bunun sonucunda hiçbir zaman ilerlemeyen ve sürekli tekdüzeleşen, birbirinin aynısı onlarca iş çıkıyor. Malum platformlarda sonu "Family" ile biten (Burada parantez açacağım, isimlerle zorum yok. Demek istediğimi o dönemi gördüğün için anlayacağını düşünüyorum) tanıtımlarında IC ve OOC kuralları bulunan Rus mafyaları, İtalyan mafyaları, Alman mafyaları ve onlarca birlik gibi. Farklılıklara hiçbir şekilde tahammül gösteremiyorsun ve bu oyunun güzelliği, rengi bence farklılıklarda. Gayet basit bir şey söylediğimi düşünüyorum. Daha da tek kelime yazmayacağım.

Herkesin kendi düşüncesi ben yanlış bulduğum kısmın eleştirisini yaptım ve şikayeti açan arkadaşınıza da bu yüzden güldüm açık konuşayım. Nedenlerini uzun uzun daha yazabilirim ancak burası yeri değil. Bir kültürü yansıtmak için onu araştırmak lazım ve o kültüre uygun davranmak lazım. Ne yazık ki hangi kiliseye bağlı olduğunu sorduğumda kilise rolü yapmasına rağmen Protestan mı Katolik mi yoksa Ortodoks mu bunu bile bilemeyen insanlara şahit oldum. Dediğin gibi ben yeniliklere kapalıyım çünkü var olan bir kültürü kimse kafasına göre yenileyemez ancak örnek alabilir taklit edebilir ben bu şekilde düşünüyorum. Mevcut kültürlerinde var olmayan şekilde oyun üzerinden değiştirilmesini trajikomik buluyorum.
« Son Düzenleme: 30.03.2020 04:29 Mithos »

#25 - 30.03.2020 04:27

Seni ilgilendirmiyen şey seni germeyecekte ozaman güzelim ben burada ağlamanın derdini anlayamadım? Arkadaşın Trolling, NON RP, DM ne varsa yaptı üstüne şikayet açtı gerekli cevabı verdim komik bulduğum ve LOW RP olarak değerlendirdiğim rütbesinede güldüm dondan fırlar gibi fırlamana lüzum yok kendi ağzı dili var savunur kendini değil mi? Sen 4 yıldır oluşum yönetiyorsun ben 13 yıldır yönetiyorum bunları mı konuşacaksın buradan cidden daha fazla güldürmeyin insanı boşuna yönetiminde işini zorlaştırmayın hepsi tek tek okunacak bunların. Senin güvenceni ben tam çözemedim kiminle arkadaşsın da bu özgüveninin sebebi o ama o arkadaşına da selamımı söylersin beni tanımayan oldschool rolcü yoktur  ;)

Sen benim yazdıklarımı anlamıyorsun galiba biz şikayet ile ilgili bir şey demiyoruz, birliğimize laf ediyorsun doğal olarak bana da laf ediyorsun ona karşılık olarak yazıyorum benim kimseye güvendiğim yok kim olduğun da beni bağlamıyor yazdıklarına dikkat et ben daha yazmıyorum bence sende fazla uzatma.

#26 - 30.03.2020 04:27
Öncelikle selamlar güzel insanlar ben geldim. Olaya gireyim direk yolun ortasında durmuşsunuz artık kaza mı yaptınız öyle boşa mı duruyorsunuz bilmiyorum. O sıra biz üç araba oradan geçiyoruz ama bizimkiler önde bende arkalarından onlara yetişmeye çalışıyorum. Yolda durmanız sonucu gelip sizin arkanızdaki araca çarptım. O çarpmanın etkisiyle sinirli bir şekilde küfür ederek ani reaksiyon gösterdim. Alttaki kendi attığın resimde gözüküyor tepkilerim ayrıca o resim biraz ilerleyen sürede çekildiği için çarpma sırasında diğer iki Blista yoktu. Sonra işte böyle sıkıştırdınız vs. konuları dönmesin.

Sinirli anımda arkadaşım sizden usulünce araç için parça parası istemeye çalışırken git yap diyip aracına dönüp gitmeye çalışıyorsun ve bende tekrar küfür ederek karşılık veriyorum ve gelip bana saldırmaya başlıyorsun.

Kavga sırasında herkes birbirine vurmaya başladığı için Jack Colin isimli şahısı da sizle birlikte sanıyoruz ve onun ile de münakaşaya giriyoruz. Demişsiniz emote vermeden araç teklemek vs. diye kişiyle kavga anında araca binip kaçmaya çalışırken dur dur gitme iki dakika aracına tekme atıcam emote vereyim mi diyelim? Eğer varsa gerçekten kavga sırasında aracına binip acaba bir emote verir mi diye bekleyen birisi söyleyin bilgim olsun gidip onu takdir edeyim.

Demişsiniz ya emote vermeden aracımızı çaldınız vs. siz kavga anında Jack Colin'in aracına binip kaçmak için çalarken emote verdiniz mi? Verdiyseniz görmedim lütfen beni aydınlatın bende bu şekilde hitam ettiğim için özür dileyeyim. Peşimizi bırakmadılar sıkıştırdılar vs. denmiş ancak tekrar aynı resime bakın alta koyuyorum yine onu size arkadaşımaçık açık belirtmiş parayı vermeden o aracı sürdürtmem diye normal değil mi peşinizden gelmemiz?

Neyse sonrasında sizin onaylı bölgenizde arkadaşımın aracının camına bıçak saplamanızdan önce siz giden araçtan yolun ortasında birden indiğiniz için orada frenlememe rağmen gelip size çarptım. Buna takılmanıza gerek yok madem o kadar takıldınız role orada araç size çarpılmış gibi devam etseydiniz gereğini yapsaydık. Alta onuda bırakıyorum yolun ortasın duran Elegant sanırım ondan atladınız.

ssler size aitdir.
« Son Düzenleme: 30.03.2020 04:30 birkan »

#27 - 30.03.2020 04:31
Kendi sslerinizi atın benim ssler üzerinden yola çıkarak savunma yapamazsınız şu andan itibaren tek kelime daha etmeyeceğim buda son sözümdür arkadaşım.

ne derseniz diyin umrumuzda değilsiniz son yanıt bu

#28 - 30.03.2020 04:34
Kendi sslerinizi atın benim ssler üzerinden yola çıkarak savunma yapamazsınız şu andan itibaren tek kelime daha etmeyeceğim buda son sözümdür arkadaşım.

ne derseniz diyin umrumuzda değilsiniz son yanıt bu

SS almayı sevmiyorum senin sslerin konu şikayetinde geçiyor bende onları gösteriyorum. Niye buna takılıyorsun ki özelinden çalmadım sen herkese açık bir şekilde sunmuşsun oraya gösterim yapıyorsun bende oradan alıyorum. Tamam üzülme bu kadar üç beş tane sonra ben SS çekerim sende onları kullanırsın. Ne diyim sana olur mu?

Bu beni çok üzer lütfen beni biraz tak ama umursamazlıktan gelme bak gece gece kalbim kırılır.

#29 - 30.03.2020 15:00
Herhangi bir şey yazmak istemiyorum senin üslupsuzluğuna cevap verecek halim yok.İnsanların bir annesine küfür etmediğin kalmış, kim olduğun burda kimseyi alakadar etmez bir şikayet açıldıysa savunmanı yazarsın, sonuçlanmasını beklersin.
benimde kanıtlarım bunlardır gönderip yöneticinin kararını bekleyeceğim ;

« Son Düzenleme: 30.03.2020 15:31 ADALETSIZ »