https://streamable.com/yx13q
yukarıda bıraktığım videoda olayın nasıl başladığı görülebilir. biz arkadaşımızı bekliyoruz, o sırada arkadaki premier kasti şekilde geri giderek arkasındaki jestera vuruyor. sonrasında zaten nasıl dm ci oldukları arabanın yanına gelerek yazdıklarından görülebilir. o sırada arkadan gelen arkadaşım da onlara çarpıyor ve göründüğü üzere role başlıyoruz. sonrasında da arkadaşlar tarafından verilen tek emote "adama dalar" ile saldırıya uğruyoruz. bu durumda da arkadaşları dövünce kaçmaya başlıyorlar ve soluğu forumda alıyorlar.
ooc olarak tehdit edebilecek kapasitesi olan arkadaşlara da şunu söyleyeyim şahsi sorununuz varsa bunu forumda çözmeyin.
Benim dediğim tehtidden ziyade mizah amaçlıydı belaya başınızı sokunca foruma koşuyorsun demiştin ya ondan her neyse orayı geçelim videoyu sansürlemişsin hızlandırmışsın bildiğim kadarı ile bunlar kabul edilmiyor ama ben yine de savunmamı yapayım
Arkadaşlar bize ağır küfürler etti tek küfür dahi etmedik en sonunda ailevi küfür edince karakterim ic olarak sinirlendi ve adama saldırdı adama dalar emotesindede bir hata olduğunu düşünmüyorum en azından sizin gibi emotesiz araçları tekmeleyip, emotesiz araç çalmadık. Savunmam bu kadar arkadaşlar düzeyi arttırdı pmden rahatsız ediyorlar artık bu durum canımı sıktı.

Evladım yalan konuşma yalan LOG kontrolü diye birşey var bakılacak sonra yalanların çıkacak ortaya rezil olacaksın yazık yani kendini avutuyorsun. Bak bakalım önce kim yazmış? Bu arada karkater değil KARAKTER

Öbür görüntüleride şöyle bırakayım

Şurada özellikle tebrik ediyorum adam aracın camına bıçak soktu bu nasıl bir yetenek yarabbi! Bu ne kuvvet böyle cama bıçak silaha kafa yürü be kim tutar seni!
Lan Mithos bana bak. Birlik benim, istediğim rütbeyi koyarım. Birilerine laf etmeden önce oturup adam akıllı araştıracaksın. Bak bakalım niye biz oraya fedai yazmışız? 2017'den beri bu birlikte bulunan ya da kendini bir şekilde patronu için "feda" edecek kişilere fedai rütbesi veriyorum. Türkçe bakımından da gayet uygun. Oluşuma laf çarpma gece gece asabımı bozma.
Şuan böyle olmandan korkmadım değil. "LAN MİTHOS BANA BAK"
Küfürlü videodur içeriği açmadan önce uyaralım

Yavrucum senin her tarafın bozulsa ne olur bana anlatsana bak sen beni tanımıyorsun belli ki biraz SAMP camiasında araştırırsan öğrenirsin ben senin bozuk her parçanı tamir ederim tamam mı hiç üzülme sen! Amerika'da rol yapıyorsanız yabancı uyruklu karakterlerle rol yapıyorsanız birazcık araştırın araştırın kültürleri neymiş dilleri neymiş dinleri neymiş öğrenin bu kadar cahillikle olmaz bu işler haberin olsun.
Bu kadar kızma bu arada "Arkadaş" sonra vermiş olduğun rütbelerle çelişmiş olursun Arkadaş değil misin sen? Devrime devam yoldaşlara selam!