Konu: [30.03.2020] Scott Cale @birkan Virtue Thunderbolt @Virtue Kenneth Hammer @Mith  (Okunma sayısı 570 defa)

#10 - 30.03.2020 03:28
Alıntı yapılan: Mithos
CJ ne demek onu öğren önce çocuk! Bıraktığınız arabayı olay yerinden alarak kendi arabama doğru geliyorum gördüğünüz gibi yeni aracınızla çarpıyorsunuz ne yapacağım size aaa gelin vurun vurun vurmaya devam edin açtım kollarımı mı diyeceğim "ADAMA DALAR" önce emote yapmayı öğrenin sonra benle rol yarıştırın okay?  Çarpmanıza örnek mi istersin SS'e filan hiç gerek yok ilk attığın görüntülerde sürdüğüm araçta en ufak bir duman yokken ne hikmetse aracımı almaya gittiğim sırada çektiğiniz ekran görüntüsünde araçtan dumanlar çıkıyor. Araç hararet yaptı heralde sizle alakası yok.

NOT: Kimin ne rolü yaptığını bilmeden OOC tehditlerde savurma IC bir şey yapabiliyorsan yaparsın senin her tarafın bela olsa kaç yazar acaba ben çok merak ediyorum başımıza bela alırmışız ya "FEDAİ" rütbesindesin ama sen doğru büyük rolcü "FEDAİ" olarak kahvehanede hergün nargile içip tesbih çekiyorsunuz racon kesiyorsunuz değil mi?

Aynısını yazmana gerek yok. Düzenlemede yapılsa yönetimin kaydına düşüyordur muhtemelen ayrıca kim ne sorarsa da söyleriz merak etme  ;)

"ADAMA DALAR"
Spoiler: GösterGizle

#11 - 30.03.2020 03:40
https://streamable.com/yx13q

yukarıda bıraktığım videoda olayın nasıl başladığı görülebilir. biz arkadaşımızı bekliyoruz, o sırada arkadaki premier kasti şekilde geri giderek arkasındaki jestera vuruyor. sonrasında zaten nasıl dm ci oldukları arabanın yanına gelerek yazdıklarından görülebilir. o sırada arkadan gelen arkadaşım da onlara çarpıyor ve göründüğü üzere role başlıyoruz. sonrasında da arkadaşlar tarafından verilen tek emote "adama dalar" ile saldırıya uğruyoruz. bu durumda da arkadaşları dövünce kaçmaya başlıyorlar ve soluğu forumda alıyorlar.

ooc olarak tehdit edebilecek kapasitesi olan arkadaşlara da şunu söyleyeyim şahsi sorununuz varsa bunu forumda çözmeyin.

#12 - 30.03.2020 03:42
NOT: Kimin ne rolü yaptığını bilmeden OOC tehditlerde savurma IC bir şey yapabiliyorsan yaparsın senin her tarafın bela olsa kaç yazar acaba ben çok merak ediyorum başımıza bela alırmışız ya "FEDAİ" rütbesindesin ama sen doğru büyük rolcü "FEDAİ" olarak kahvehanede hergün nargile içip tesbih çekiyorsunuz racon kesiyorsunuz değil mi?

Lan Mithos bana bak. Birlik benim, istediğim rütbeyi koyarım. Birilerine, benim yıllardır üstünde didinip durduğum birliğime laf etmeden önce oturup adam akıllı araştıracaksın. Bak bakalım niye biz oraya fedai yazmışız? 2017'den beri bu birlikte bulunan ya da kendini bir şekilde patronu için "feda" edecek kişilere fedai rütbesi veriyorum. Türkçe bakımından da gayet uygun. Oluşuma laf çarpma gece gece asabımı bozma.
« Son Düzenleme: 30.03.2020 03:48 leftyguns »

#13 - 30.03.2020 03:44

yukarıda bıraktığım videoda olayın nasıl başladığı görülebilir. biz arkadaşımızı bekliyoruz, o sırada arkadaki premier kasti şekilde geri giderek arkasındaki jestera vuruyor. sonrasında zaten nasıl dm ci oldukları arabanın yanına gelerek yazdıklarından görülebilir. o sırada arkadan gelen arkadaşım da onlara çarpıyor ve göründüğü üzere role başlıyoruz. sonrasında da arkadaşlar tarafından verilen tek emote "adama dalar" ile saldırıya uğruyoruz. bu durumda da arkadaşları dövünce kaçmaya başlıyorlar ve soluğu forumda alıyorlar.

ooc olarak tehdit edebilecek kapasitesi olan arkadaşlara da şunu söyleyeyim şahsi sorununuz varsa bunu forumda çözmeyin.

Benim dediğim tehtidden ziyade mizah amaçlıydı belaya başınızı sokunca foruma koşuyorsun demiştin ya ondan her neyse orayı geçelim videoyu sansürlemişsin hızlandırmışsın bildiğim kadarı ile bunlar kabul edilmiyor ama ben yine de savunmamı yapayım
Arkadaşlar bize ağır küfürler etti tek küfür dahi etmedik en sonunda ailevi küfür edince karakterim ic olarak sinirlendi ve adama saldırdı adama dalar emotesindede bir hata olduğunu düşünmüyorum en azından sizin gibi emotesiz araçları tekmeleyip, emotesiz araç çalmadık. Savunmam bu kadar arkadaşlar düzeyi arttırdı pmden rahatsız ediyorlar artık bu durum canımı sıktı.

#14 - 30.03.2020 03:46
Biz bu birliği farklı sunucularda da yaptık bu sunucuda da yapıyoruz sunucunun sahibi dahil bizim kim olduğumuzu biliyor ki gerekli şartları yerine getirmeden onay alabildik senin gibi bir baltaya sap olamamış birisi vip almış diye havalara giremez kusura bakmayın ama yaptığımız rollere verdiğimiz emeğe laf ettirmeyiz haddini bil

#15 - 30.03.2020 03:49

Benim dediğim tehtidden ziyade mizah amaçlıydı belaya başınızı sokunca foruma koşuyorsun demiştin ya ondan her neyse orayı geçelim videoyu sansürlemişsin hızlandırmışsın bildiğim kadarı ile bunlar kabul edilmiyor ama ben yine de savunmamı yapayım
Arkadaşlar bize ağır küfürler etti tek küfür dahi etmedik en sonunda ailevi küfür edince karakterim ic olarak sinirlendi ve adama saldırdı adama dalar emotesindede bir hata olduğunu düşünmüyorum en azından sizin gibi emotesiz araçları tekmeleyip, emotesiz araç çalmadık. Savunmam bu kadar arkadaşlar düzeyi arttırdı pmden rahatsız ediyorlar artık bu durum canımı sıktı.

video üzerinde yaptığım değişikliğin sizinle alakası yok görüldüğü gibi. eğer yönetim isterse onlara tam halini gönderirim, süre az olsun ve ilginiz olan şeyleri görmenizi istemediğim için kapattım. ayrıca arkadaşın forum üzerinde "lan" kelimesini kullanmasını şiddetle kınıyorum. oyun için bu kadar sinirlenmeye ne gerek var?

#16 - 30.03.2020 03:50

Evladım yalan konuşma yalan LOG kontrolü diye birşey var bakılacak sonra yalanların çıkacak ortaya rezil olacaksın yazık yani kendini avutuyorsun. Bak bakalım önce kim yazmış? Bu arada karkater değil KARAKTER

Öbür görüntüleride şöyle bırakayım

Şurada özellikle tebrik ediyorum adam aracın camına bıçak soktu bu nasıl bir yetenek yarabbi! Bu ne kuvvet böyle cama bıçak silaha kafa yürü be kim tutar seni!

Lan Mithos bana bak. Birlik benim, istediğim rütbeyi koyarım. Birilerine laf etmeden önce oturup adam akıllı araştıracaksın. Bak bakalım niye biz oraya fedai yazmışız? 2017'den beri bu birlikte bulunan ya da kendini bir şekilde patronu için "feda" edecek kişilere fedai rütbesi veriyorum. Türkçe bakımından da gayet uygun. Oluşuma laf çarpma gece gece asabımı bozma.

Şuan böyle olmandan korkmadım değil. "LAN MİTHOS BANA BAK"
Küfürlü videodur içeriği açmadan önce uyaralım  ;)

Yavrucum senin her tarafın bozulsa ne olur bana anlatsana bak sen beni tanımıyorsun belli ki biraz SAMP camiasında araştırırsan öğrenirsin ben senin bozuk her parçanı tamir ederim tamam mı hiç üzülme sen! Amerika'da rol yapıyorsanız yabancı uyruklu karakterlerle rol yapıyorsanız birazcık araştırın araştırın kültürleri neymiş dilleri neymiş dinleri neymiş öğrenin bu kadar cahillikle olmaz bu işler haberin olsun.

Bu kadar kızma bu arada "Arkadaş" sonra vermiş olduğun rütbelerle çelişmiş olursun Arkadaş değil misin sen? Devrime devam yoldaşlara selam!

« Son Düzenleme: 30.03.2020 03:58 Mithos »

#17 - 30.03.2020 03:57
Arkadaşım uslubumuzu bozmayalım diyoruz ama bir yere kadar ne birlik bıraktın ne şahsiyet bıraktın küfür etmiyorsun resmen daha beter laflar kullanıyorsun neye güvendiğinide anlamadım açıkcası. İnsanların o kadar olağan emeğini hiçe sayıp birlik rütbeleri ile alay ediyorsun, yaptığın ihlalleri çamur atarak kapatamazsın. Bir ekran görüntüsü bir video atıyorsunuz yarısı yok, hızlandırılmış, kesilmiş. Her yaptığın yorumun altına spoiler içinde mizah şöleni yaşattığın için teşekkürler benimde sana özel bir mizah şölenim var kahkaha ile karşılık verirsin umarım.

#18 - 30.03.2020 04:00
"Arkadaş" bir çeşit, aynı Türkçedeki "kanka" (ki o da konka'dan geliyor, çingene dili) babında kullandığımız bir kelime kalıbı. Bana gelip komün rolü yapıp önüne geleni AK-47'ler ile tarayan bir adam gibi muamele edemezsin. Bunu kabul etmiyorum. Bu rütbe gayrıresmi, yani ben uydurdum. Konsepti ve kültürü bilmediğimi söylemişsin. Bize doğrusunu öğret o zaman. Sırf şu Rus konuşma ağzını öğrenebilmek için kırka yakın roman okudum, hepsi de müthiş bir edebiyat olan Rus edebiyatının eserleri bu arada. VIP alacak kadar bu oyunu seven birinin böyle konuşmasını oldukça gülünç buluyorum. Karantina başına vurdu herhalde?

#19 - 30.03.2020 04:01
Arkadaşım uslubumuzu bozmayalım diyoruz ama bir yere kadar ne birlik bıraktın ne şahsiyet bıraktın küfür etmiyorsun resmen daha beter laflar kullanıyorsun neye güvendiğinide anlamadım açıkcası. İnsanların o kadar olağan emeğini hiçe sayıp birlik rütbeleri ile alay ediyorsun, yaptığın ihlalleri çamur atarak kapatamazsın. Bir ekran görüntüsü bir video atıyorsunuz yarısı yok, hızlandırılmış, kesilmiş. Her yaptığın yorumun altına spoiler içinde mizah şöleni yaşattığın için teşekkürler benimde sana özel bir mizah şölenim var kahkaha ile karşılık verirsin umarım.

Arkadaşımın postunu paylaşman ne güzel olmuş keşke üstüne alınsaydın ben rica edeyim kendisinden tekrar paylaşsın çünkü belli ki üstüne alınmak yerine başkalarına atmakta kullanıyorsun ;) Ekran görüntüleri kesik çünkü ben olay sırasında ekran görüntüsü almadım yukarı çıkarak yazmış olduğunuz yazıları çektim ve onları attım o sırada yanımda yoktunuz tam görüntü atmamında bir anlamı yok değil mi? Log kontrolü yapılınca herşey ortaya çıkar nasılsa çok üzülme sen bu yalanlar seni kurtarmaz bilgin olsun her yazdığın satır sisteme kayıt ediliyor ve inan bakılması hiç zor değil.

"Arkadaş" bir çeşit, aynı Türkçedeki "kanka" (ki o da konka'dan geliyor, çingene dili) babında kullandığımız bir kelime kalıbı. Bana gelip komün rolü yapıp önüne geleni AK-47'ler ile tarayan bir adam gibi muamele edemezsin. Bunu kabul etmiyorum. Bu rütbe gayrıresmi, yani ben uydurdum. Konsepti ve kültürü bilmediğimi söylemişsin. Bize doğrusunu öğret o zaman. Sırf şu Rus konuşma ağzını öğrenebilmek için kırka yakın roman okudum, hepsi de müthiş bir edebiyat olan Rus edebiyatının eserleri bu arada. VIP alacak kadar bu oyunu seven birinin böyle konuşmasını oldukça gülünç buluyorum. Karantina başına vurdu herhalde?

"VİP ALACAK KADAR BU OYUNU SEVEN" Değer verdiğim insanların projesine destek olmak için sunucu açılışında aldığım bir paket ve gerekli görürsem öbür içeriklerden de yaralanırım çünkü ben burada eğleniyorum ve keyifli vakit geçiriyorum eğlenmek için harcadığım paranında hiç bir önemi yok buna emin olabilirsin. Benim yeleğime, VIP'ime filan siz niye takıldınız yahu bunlar olağan doğal şeyler gayriresmi sen oluşturmuşsun ya rütbeyi okuduğun kitapların yanında biraz mafya tarihini okumanı tavsiye ederim. Ulusal suç örgütlerini araştırabilirsin, canlandırdığın karakterin kökeninin bulunduğu ülkede ki ve amerikada ki bu kökendeki insanların içerisinde bulunduğu suç örgütlerini araştırabilir bunlarla ilgili pek çok içerikten faydalanabilirsin. Ama boşver uğraşmaya değmez gayriresmi sen uydur gitsin  ;) Yaptığı role değer vermeyen burada harcadığı zamanı eğlence olarak değilde vakit kaybı olarak gören insanlarla neyi niye tartışıyorum ki rol yapmak bir keyif meselesidir her bünye kaldıramıyor. OOC hayatınızda yaşayamadığınız tatmini "FEDAİ"leriniz ile yaşamanızda size mutluluklar dilerim iyi mafyacılıklar çarpışan araba tayfa!

« Son Düzenleme: 30.03.2020 04:10 Mithos »