Arkadaşlar merhaba, ufak bir ricada bulunmak istiyorum. Çok işlek bir yerde rollerimizi gerçekleştiriyoruz ve genelde köşelerde olduğumuz için gün içinde bir çok araç önümüzden geçiyor. Rollerimizi yaparken elimizden geldiği kadarıyla yaptığımız rolü gerçek hayata uygun bir şekilde gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Konumumuzu değiştirirken bile -yol uzun olsa dahi- koşmak yerine yürümeyi tercih ediyoruz. Durum böyleyken bir anda önümüzden son sürat bir araç geçince yada yolun tam ortasında durup, kaydırarak yuvarlak çizmeye başlayınca inanın tüm keyfimiz kaçıyor. Bize çarpıp hiçbir şey olmamış gibi devam eden oyunculardan bahsetmek bile istemiyorum zaten. Bu yüzden, mahallemizden geçerken araçlarınızı biraz daha dikkatli sürmenizi hepinizden rica ediyorum.
Son olarak agresif rol yaptığımızdan yakınan arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum. Karşılaştığınız karakter agresif bir rol sergiliyorsa bu o karakterin agresif bir karakter olmasındandır, fazlası değil. Bize karşı yaklaşımınız ve kurduğunuz cümleler de bu durumda fazlasıyla etkili. Herkes kendi yarattığı karakteri tutarlı bir şekilde yaşamaya özen gösteriyor. Siz gittikten sonra, o agresif rolünden şikayetçi olduğunuz karakter mahallede şeker dağıtmaya başlamıyor. Öpüyorum hepinizi.