Bu olayların üstüne ben de bir OOC açıklamada bulunayım. Şu ana kadar DM içerikli görüntüleri bile birlik üyelerime karşı attırmıyordum, fakat farklı tanıtımlarda vurulma görüntülerinin tekrar tekrar alıntılanarak güncel tutulması üzerine DM içerikli görüntüleri attırmıştım. Kimseye OOC kin beslediğimiz yok, çünkü platformda 10-15 kişi dışında pek kimseyi tanımıyorum, tanısam da samimi değilim. Konsept dışına çıkmamak için tabiri caizse g*tümüzü yırttığımız bu oluşumda, ismimizin hiçbir kural ihlalinden ceza almadığımız halde kirlendiğini düşünerek daha iyi bir şekilde ve birlik üyelerine daha ağır yaptırımlarla ilerleyeceğimizi belirteyim. Ek olarak IC olayları OOC'ye yansıtmadığımızı, umrumda olmadığını çoğu kişiye karşı sesli konuşarak bile belirttim. Anlaşılabilir durumlarda oldukça sağlam bir şekilde orta yolu bulup, kimseye sövüp saymadım, saymadık. Yapılan her şeye karşı düzeltme çabasıyla ilerlerken ismimizin bir savaş saçmalığı yüzünden amaçsızca kirlenmesi biraz da olsa beni üzdü, fakat bu durum hiçbir şekilde bizim hızımızı kesmeyecek, çünkü biz bu süreçleri de birlik hikayesine ekliyoruz. IC olarak mafya liderleriyle girdiğim rollerde bile Hazard karakterinin amatör olduğunu belirterek, özür dileyerek net bir şekilde bütün olan her şeyi birlik hikayesine, sürecine eklediğim belli olacaktır. Prison rollerinde bile ekip olarak girdik, IC olarak amatörlüğümüzün ve ergence davranışlarımızın sonlanması için, bazen sıkılsak da "beyler dayanın, rol süreçlerimiz için böyle olmak zorunda" diyerek herkes birbirine teselli verdi ve yine dayanıp prison rollerini bile kendi sürecimizde bir tecrübe olarak kaydettik. Biz her şeyi tecrübe olarak kaydediyoruz, bundan herkes emin olabilir. Her zaman uzlaşma ve düzgün rol taraftarıyım, öyle olmasaydım şu anda birlik 76 sayfa olmadan DM'den kapanırdı, başımıza birçok şey geldi bu roller olurken çünkü. İlk sürecimizde Ganton'da tonlarca mafyanın üyelerinin gelip bizlerle kavga etmesi, bizim her süreçte ne olursa olsun özür dileyerek onları göndermemiz bile bunun kanıtıdır. Yukarıda da bahsettiğim gibi, her şeyi sürece göre ayarlayıp, her ne olursa olsun onu role uyarlamaya çalışıyoruz. Bazen agresifleşip adminlere kadar çıkartıyoruz olayı, ama sakinleştikten sonra tekrardan kiminle ne yaşadıysak uzlaşıp olayı bitiriyoruz. Sunucudaki en kalabalık ortamları bile kuran(bunu övgüyle anlatıyorum) bir ekip olarak, hiçbir şekilde bu durumdan şaşmayacağız. Fakat herkesin de şunu bilmesi gerek; "Sinners of the City birliği, sadece yarış üzerine kurulmuş bir birlik değildir."