Konu: Costello Crime Family  (Okunma sayısı 21592 defa)

#170 - 23.04.2020 02:28

Ölü insanlar görüyorum
Spoiler: GösterGizle

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#171 - 23.04.2020 02:30

Kural 1: Tanımadıklarına bulaşma!

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#172 - 23.04.2020 02:32
Rollerin gelişmesi lazım, başarılar.

:D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#173 - 23.04.2020 02:58
Tartışma içerikli mesajlar silindi. Ellerinizi, parmaklarınızı silineceğini bildiğiniz mesajlar için dakikalarca yormanıza ne gerek var arkadaşlar? Bir oyuncudan veya bir birlikten yapılan bir ihlal yüzünden şikayetçi iseniz "Oyuncu Şikayetleri / Oluşumu Şikayetleri" adlı konular mevcut. Günaşırı incelenip değerlendiriliyor. Birbirimize saygılı olalım yani bunun ve benzeri tartışmaların bilgisayar başında oturan bizlere bir katkısı yok. Boş yere kendi eğlence zamanınızdan çalıyorsunuz, farkında değilsiniz. Konu kaldığı yerden devam edebilir, kolay gelsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#174 - 23.04.2020 03:08

Outsider'ın kaçamağı

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#175 - 23.04.2020 03:14

Vice MP'den bu yana bu platformda vakit geçiriyorum sonrasında SAMP'ın ortaya çıkışı ve gelişimi ile aktifliğimi sürdürmeye devam ettim. İlk rol sunucusunda yaptığımız rollerden /do komutunun yeni geldiği günlere kadar hatırlıyorum diyebilirim.Bunca yıllık tecrübem bana şunu gösterdi ki asla herkesi memnun edemezsin ne gibi bir eksik gördünüz bilmiyorum ama ben bahsi geçen yıllardan beri her geçen gün rolümü geliştirmek için çaba sarf ediyorum size ve sunucuda ki diğer tüm arkadaşlarımızada bunu tavsiye ederim. Olağan önyargının aksine ben oluşumumda olan herkesinde mükemmel roleplayer olmasına önem vermem. Benim için asıl olan roleplay yapma hevesi ve isteğidir bu isteği olan herkes ekibime dahil olabilir benimle rol yapabilir. Dahası hiç kimsenin doğuştan bilmediği bir evreni öğrenmelerinde ve iyi bir roleplayer olmalarında zerre kadar katkım olursa ne mutlu bana diye düşünür bununla iftihar ederim. Yorumunuz için teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim
« Son Düzenleme: 23.04.2020 03:20 Mithos »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#176 - 23.04.2020 03:36

Değerli yorumun için teşekkür ediyor, seni rolde yanıma bekliyorum. Sunucuda oynayıp oynamadığını bile bilmiyorum. Daha önceden sizinle hiç bir etkileşime bile girmeyen arkadaşlarıma sorduğumda aldığım cevap ise, seninle hiç birinin rol yapmamış olması. 

Eleştiri güzeldir. Her şeyi, herkesi, görmek istediğin herhangi bir durumu eleştirebilirsin. Bana şöyle geliyor ki; Şu yorumu buraya yazabilmek adına bir forum hesabı açıp, istediğin gibi yorumda bulunabiliyorsun.

Objektif ve yapıcı olan bütün eleştirilere açığız. Sizlerden ricam, kendi gözünüz ile gördüğünüz rolleri veya durumları eleştirin. Kulaktan dolma, asılsız olan bilgiler dahilinde, ekibimin adını ve oluşumumun markasını zedelemeyin. Oynadığımız bu oyunda sadece eğlenmek için buradayız. Bizim amacımız silahlarla adam öldürmek değil,  oluşumları kışkırtmak veya diğer oluşumlara sürekli zarar vermek değildir. Bunu bu şekilde yansıtan her oyuncuya da söyleyeceğim şeyler zaten bellidir.

Bazı şeylerin üstüne basarak vurgulamak gerekir. Bunları buradan anlatacağım ki, yalandan ve devamlı şekilde algı operasyonlarından uzak kalalım.  Şöyle;

5 Nisan tarihinde Costello adında bi' oluşum açtık. Oluşumumuz ile ilk rollerimiz, sunucuda bulunan diğer Italyan olan ailelere gitmek ve onlarla tanışarak diplomasi kurmaktı. Bunu gayet güzel gerçekleştirdik ve sunucu içerisinde tanıştığımız iki güzel oluşum oldu. Bir diğer oluşuma gidiyorduk ve gittiğimiz zaman başta her şey güzeldi, oluşum liderimiz onların liderleri ile güzel sohbetler ediyorken, onların ikinci oluşum liderlerinin agresif rol tutumu yüzünden ortalık gerginleşti. Ekibimden bir arkadaşımın attığı izmarit yüzünden mekan içerisinde bütün birlik üyelerimin kavga ettiğini ve dayak yediğini gördüm. Her iki oluşumun liderleri bu durumu gördüğünde şaşırdılar ve olayları anlayamadılar. Herkes ekibini topladı ve mekanına geçti derken, olayları bütün doğruluğuyla anlattık. Şimdi diyorsunuz ki, bu olayların sizin oluşumunuzun durumu ile ne alakası var? Devam ediyorum. Davet edildiğimiz bu mekandan sopa yiyip çıktık ve oluşumumuzun evine gittik. Burada o gün düğün rolleri yapıyorduk ve tam her şeyin en eğlenceliği olduğu noktada, bugün mekanında sopa yediğimiz oluşum, iki adam göndermiş ve izmariti atan birlik üyemizin kellesini istediğini söylemiş. Bu birlik üyemizde, normal bi associate ve outsider değildi, soldier'dı kendisi. Böyle bi şeyin mümkünatı bile olamazdı. Böyle bi mesaj karşısında, kelle almaya gelen elçiler hırpalanmış ve hastaneye götürülmüşlerdi. Bunu duyan o oluşum üyeleri, düğün günü evimizi silahlarla basarak, mekanda olan herkesi katledip, elini kolunu sallayarak gitmişlerdi. Şimdi ben soruyorum sevgili yöneticilerimize, ILK 10 GUN KURALI diye diye, bizim oluşumumuza yöneltilen ceza istemleri gibi, bir çok durum var. Bu adamlara o zamanlar kimse bi şey yapmamıştı.

İki motor kulübünün olayına müttefik olarak karıştığımızda ise, yine aynı şekilde oluşumunuz çok agresif rol yapıyor ve insanlara saldırıyor tutumu,
Bunu o diğer oluşum yaptığında ise, hiç bir şekilde algı operasyonuna maruz kalmadan, sağ salim konudan kendisini haklı çıkarması? Her şey duyduğunuz veya gördüğünüz gibi değil, bazı şeyleri öğrenmek veya doğru şekilde yorum yapmak istiyorsanız, insanlarla iletişime geçmelisiniz. Biz hiç bir oluşuma durduk yere saldırmadık ve saldırmayacağız da, insanları rollerden soğutan bir oluşum değiliz. Tanıyan veya tanımayan herkese söylüyorum.
« Son Düzenleme: 23.04.2020 04:46 dixsept »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok