Konu: SMM, Crenshaw TUGS  (Okunma sayısı 2321 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.03.2020 02:45

Sex Money Murda

Bronx, New York'un Soundview bölümünde çıkan mahalle tabanlı bir sokak organizasyonu.
Daha özel olarak, çete, NYCHA tarafından yönetilen düşük gelirli bir toplu konut geliştirme projesi olan Soundview
Houses'dan Peter Rollack aka Pistol Pete tarafından desteklendi. Pistol Pete şimdi 6 kişiyi öldürmekten ve uyuşturucu
işlemekten yaptığı pazarlık üzerine şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezası çekmekte. SMM, 1990'larda ortaya
çıkan Birleşik Kan Milleti ile kendini sonuçlandırdı. Kısa bir süre zarfında SMM seti diğer konumlara yayıldı. Öncelikle
Bronx’un Soundview bölümünde, Güney Bronx’da ve daha çok East Brooklyn, Bedford-Stuyvesant, Brownsville ve East
New York gibi yerler. Ayrıca New Jersey, Philadelphia Pennsylvania, Baltimore, Maryland ve I-95 boyunca diğer
şehirlerdeki Trenton, Newark ve Camden'e, Vice'a kadar şehirlere de ayrıldılar. 2010 araştırmasına göre Sex
 Money, Murda (SMM), bloods çetelerinin varlığını bölgelendiren en yoğun çete oldu. Bloods için ortalama büyüklükte
bir grup yaklaşık 19 üyedir. Bildirilen en büyük set 500'den fazla üyeye sahipti ve 29 Bloods setinin 100'den fazla üyesi
vardı, ancak %57'si 10 veya daha az üyeye sahip.

Sex Money Murda, Crenshaw Bloods (2009-2018)

Vice Şehri doğu yakasının Crenshaw bölgesinde yer alan Bloods çetesidir. Bu çetenin bölgeleri E Caldwell Avenue
Gardner Street, Watts Towers, Martinez Drive Ruben F. park çevrelerini kapsar. Çevre konutlarında 2009 senesinden
beri aktifliğini sürdürmeye devam etmektedir. Klik bloods, SMM çete kültürünü benimsemiştir. Çetenin bölge içinde
dikkat çekmesi bir takım topluluklar oluşturmaya başladı. Çevre koşulları ve çetenin baskınlığı lise çağlarında yaşları
on beş, on altı yaşlarında olan siyahi çocukları arasına çekiyordu. O yaşlarda çocuklar genellikle liseden ayrılmak zorunda
kalıyor ve uyuşturucu köşelerinde esrar satıyorlar. Kolay paranın tutkusu ve çetede olmanın hissettirdiği farklılık yüzünden
çetenin alt tabakasını genellikle çocuklar oluşturur. Çete, gençleri halkın içerisinde buna empoze ederek kendisine çekiyor.
Siyahi genç çete üyeleri hiçbir şeyi düşünmeden kendi geleceklerini yok etmekle meşgul oluyorlar. Sonları ya bir düşman çete
üyesi tarafından vurularak ölmek oluyor, ya da hayatlarını hapishane üzerine kuruyorlar.

ELLEN MCNEASE tarafından
YAYINLANMA: 06:37, 19 HAZİRAN 2018

16 Haziran cumartesi gecesi Malibu Club'da bir parti çıkışı iki farklı çetenin üyeleri arasında çıkan arbede sonucunda
silahlar ateşlendi, C.S (25) ve O.E (23) adında iki çete üyesi yaralandı. Polis ekipleri bölgedeki kameraları inceleyerek
olayla alakalı olan 3 çete üyesinin kimliklerini tespit etti ve kısa süre içerisinde onları tutukladı. Suçlulardan
Jaquan Price adlı kişinin bir çeteye liderlik ettiği tespit edildi, çetenin diğer üyeleri hakkında da soruşturma başlatıldı.
Tutuklanan çete üyelerinin duruşma tarihi henüz belirlenmedi.

(Jaquan Price)

$MM, Crenshaw TUGS (2018 - Günümüz)

Jaquan Price ve çetenin önde gelen birkaç isminin daha tutuklanmasının ardından sokaktaki çeteleşme kökten sarsıldı.
Federallerin sokakta cirit atıyor olması köşeleri tutmayı iyice zorlaştırdı. Sokak içerisinde gruplaşmalar arttı,
geçimini tamamen köşelerden sağlayan amatörlerin bir kısmı farklı ekipler halinde başka şehirlere yerleşti.
Şehir içinde farklı bağlantıları olanlar bir süre yalnızca kör noktalarda satış yaparak para döndürdü.
Ardından bu ekipler bölgedeki faaliyetlerini azalttı, çoğu dağılarak bireysel olarak yoluna devam etti.
Bölge çete kültürünün etkilerinden neredeyse tamamen arındı, en gelenekçi gözüken ekipler bile bu
kafa yapısını bırakıp, sadece para getirecek işleri kovaladılar.

Son dönemde Crenshaw Bulvarı üzerinde sadece E-Colt ve ekibinin Yeraltı'nın Bekçileri(TUGS) ismi ile aktif olduğu bilinmekte. İçerisinde The Hunter
ve JayJay isimleri ile bilinen rapçileri de barındıran bu ekip müzik piyasasını sallamakla birlikte şehirdeki
çoğu partinin de vazgeçilmezi halinde.
Bulvarın ara sokaklarında halen uyuşturucu ve silah trafiğinin aktif olduğunu sokaklardaki bir çok
serseriden duyabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 02.04.2020 15:49 Kronsy »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 29.03.2020 02:46
LeRoy"The Hunter"King

The Hunter, bu ismi kazanmam kolay olmadı 25 yaşında kurduğum ekip beni bu isimle onurlandırdı. Kazandım evet kazandım ama hiç çocuk olmadım, hiç durmadım, hiç yılmadım 10 yaşından beri ben orta yaşlı bir adam gibi yaşadım bu benim hikayem The Hunter'ın hikayesi.

Benim için her şeyin Lambertville'da başladığını düşünüyorsanız tamamen yanılıyorsunuz, benim için hayat babamın öldüğü yer olan Colorada ile New Mexico sınırında bulunan Durango'da başladı diyebilirim.
Durango, benim için Amerika'nın en boktan kasabası, bu kasabada bir avuç zengin ve binlerce fakir yaşıyor. Babam Jacob'da o adamlardan biriydi, çok çalışkan biriydi ailesini önemseyen seven bir adamdı. Annem Anastasia, rus asıllı gördüğüm en güzel kadındı. Babam koyu tonda bir zenci annem ise bembeyaz bir Rus'du, ilginç bir aşk hikayeleri vardı ancak şimdilerde hatırlayamıyorum her neyse..
Babamın çalıştığı bir maden vardı bilirsiniz o bölgelerde en büyük geçim kaynağı, sanırım 6 yaşındaydım bir gün benim için babam yok oldu. O zamanlar hiç bir şey anlamadım sadece annemin ağlaması ve feryadı kulağımdan hiç gitmez. Hala kabuslar görüyorum o sesle uyanıyorum, siktiğimin madeninde bir göçük oluşmuş ve babamda orada ölmüştü.Sürekli olarak anneme babamı soruyordum, o sadece ağlıyordu beni avutmak için bir kaç sene boyunca çalışmaya gitti, tatile gitti bin tane şey söyledi ancak sonrasında anlamaya başladım benim için çok zor bir dönemdi.

Babam öldükten sonra bize yardımcı olacak hiç bir akrabamız veya çevremiz bulunmuyordu tek tük tanıdık ancak onları bilirsiniz kötü günlerde kaybolurlar. Annem, acıyı üstünden atamadan çalışmak zorunda kaldı. İyi bir aşçıydı yemeklerini kim yese bayılırdı, Durango'da bir kaç sene durduktan sonra Middletown'da sağlam bir restorandan iş tekilfi aldı ve oraya göçtük. Ben o zamanlar 8 yaşındaydım okulumu da değiştirmek zorunda kalmıştım, okul hayatına gelecek olursak hepsinden farklı bir çocuktum, küçük bir BB King'dim. Okulda sosyal olarak çok başarısız olsam da özellikle matematik konusunda öğretmenler çok başarılı buluyordu. Annem 10 yaşına geldiğimde yani 2003'de ilk bilgisayarımı almıştı özellikle eğitim hayatımla çok ilgiliydi, muhteşem bir kadındı..ve çok güzeldi. İşlerin kötüye gitmeye başladığı zamanlara geldik.. Orospu çocuğu Robert Williams, bu ismi asla unutmam. Annemin çalıştığı restoranın sahibi paralı bir pezevenk. O gün saat 4 gibi okuldan çıkmış ve eve gitmiştim. Annem normalde 5'i geçerek gelir ama akşam 8 olmuş ve hala gelmemişti. Bir kaç saat sonra kapı çaldı ve polisler gelmişti sonrasında gözümü Lambertville'de ki yatılı okulda açtım. Annem'e orospu çocuğu patron tecavüz etmeye çalışmış o sırada annem elinde bıçakla kendini savunmaya çalışırken annemi orada öldürmüştü sikik herif. Bir sene boyunca yurttan, okuldan kimseyle tanışmadım kimseyle konuşmadım çektiğim çok büyük bir acıydı her gün ağladım..

Tek başımaydım koskoca hayat ve ben yapayalnızdım. Olayın üzerinden epey bir süre geçti ve yavaş yavaş yurda, okula alışmaya başladım. Yurtları bilirsiniz yaşları küçük de olsa çocukların ghettosu gibidir, güçlü olan gruplar yalnız olup sürekli ezilenler. Bende ilk geldiğinden itibaren ezilen tiplerden biriydim, kaç kere dayak yedim, kaç kere aç bırakıldım bilemiyorum. En çok konuştuğum arkadaşım Clint'di sürekli Bernard ve ekibi tarafından dayak yiyen korkak bir çocuktu. Günümüzün çoğunluğu onunla birlikte Bernard ve sikik tayfasıyla nasıl mücadele edeceğimiz hakkında geçerdi.. Sonrasında Riley ile tanıştık, bize kısa sürede uyum sağladı samimi iyi bir adamdı. Üçümüz bir takım gibiydik, Bernard'lar bir süre sonra bize dokunmaya korkar hale gelmişti. Bir süre sonra Bernard ve fahişeleri bir çocuğun üzerine giderse orada biz bitiyorduk. Kısa sürede herkes bizi sevmeye başladı, bütün çocuklar bize saygı duyuyor ve kimseyi ezdirmiyorduk. O sıralar sosyal çevre açısından iyi durumda olsam da psikolojik sorunlarım oluşmuştu, küçük yaşta anne ve babasını kaybetmiş biri ne kadar düzgün bir psikolojiye sahip olur ki? sık sık halüsinasyon'lar görüyor, anksiyete atakları geçiriyordum. Blues ve R&B dinlemeyi seviyorduk, diğer çocuklar boktan boktan şeyler dinlerken biz kaliteli müzikler dinliyor hayata onlardan daha ciddi bakıyorduk.

Yurt hayatı bittikten sonra Clint üniversite okumak için yanımızdan ayrıldı, ardından Vinny bir iş bulup San Francisco'ya gitti.. Riley ile biz Lambertville'de kalmaya devam ettik kötü bir ev ayarladık, her türlü işi yapıyorduk. Lambertville sakin bir kasaba ancak orayı hareketli hale getirmeye başlamıştık bile, Riley ile birlikte kasabada ki gençleri esrara alıştırmıştık bizim için haftalık fazladan 1000 papel getiriyordu aldığımız maaşa göre güzel para. Lambertville'da küçük bir ekip kurmuştuk içinde yurttan gelen çocuklar eskiden gelen adamlar hepsinin ismini tek tek saymayacağım, grubun beyni bendim. Bir olay olacağı zaman bir plan yapıldığında en mantıklı kararı benim verdiğimi söylerler ve sözüme güvenirlerdi. Clint'in benim için dediği bir cümle var "LeRoy paranın kokusunu alır" bu doğru, ben paranın nereden geleceğini görürüm bunun için bütün ekibi topladım ve görüştüm. Bu yeni fikrim ya dibine kadar paranın amına koyarız ya da bizim amımıza koyarlar hepimiz bir çöplükte ölü bulunuruz. Bunu duyunca nereye gideceğimizi tahmin etmişsinizdir, doğru bildiniz.. Vice City hayallerin şehri.. Parayı kovalayacağız, kazanacağız.. .

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 29.03.2020 02:46
Jayceon"JayJay"Jamison

JayJay, evet bu benim. Şehirde gördüğün en havalı, en pahalı takıları olan, kızların etrafında dört döndüğü, partilerin aranan adamı karşında. Bu yüzden altın çocuk ile konuşurken dikkatli ol, kelimelerini iyi seç adamım.
Kimliğimde İngiliz yazıyor olması önemli değil. İngiltere hakkında bildiğim pek bir şey yok zira Amerika'da doğdum ve kendimi bir Amerika'lı olarak görüyorum. Babamın iş için buraya  göçmüş olması size benim gibi biriyle aynı ülkede yaşamak için bir fırsat sunmuş ve bu konuda gerçekten şanslısınız hepsi bu. Hem İngiliz hem de Amerika pasaportuna sahip olmam aslında iyi bir şey, ülkelerden birinde kriz, savaş, hastalık vb. çıktığında diğerine kaçmam için büyük fırsat, bu harika gerçekten. Bilindik bir hikayem var. Vice City'de herkes gibi okul hayatım oldu, sosyal bir ortamım vardı, vücut çalışıyordum, partiliyordum, sabahlıyordum, geziyordum, eğleniyordum, günümü gün ediyordum, köşelerde takılıyor ve kankalarımla laflıyordum. Tüm bunlar nedeniyle dersleri öyle böyle geçtim, okulun bitmesine yakın müziğe olan ilgimi farkettim. Babamın işlerinin yolunda gitmemesi ve annemle aralarının iyi olmaması süreci biraz zorlaştırmış oldu. Ailemin İngiltere'ye taşınması ve verdiğim kararla bu şehirde tek başımaydım. King ile de bu süreçte tanıştım. Onunla yakın arkadaş olduk, birbirimize sırtımızı dayadık, zor günler ve güzel günlerimiz de oldu.

Bir çok defa onun beni başkalarının elinden aldığını bilirim, beni hep kolladı ona hala minnettarım. Okulumun bitmesiyle boşa düştüğümü farkettim. King ile neler yapabileceğimiz, ileriye dönük planlar konusunda günlerce beyin fırtınaları yaptık, müziğe olan ilgimizin ikimizi de kuşattığını gördüğümüzde bu konuda çalışabileceğimiz aklıma geldi. Küçük bir ev kiraladık, şuanda burada takılıyoruz, ben sözler üzerinde King ise beatler üzerine çalışıyor ve bu işte gerçekten iyi olduğu söylemeliyim. Okuldaki sıradan arkadaşlardan farklı biriydi King, diğerlerinin canı cehenneme. İşleri olduğunda arıyorlar ve ihtiyacın olduğunda ulaşamıyorsun.

Her neyse, şu sıralar Idlewood taraflarında King ile kiraladığımız evde ve sokakta takılıyoruz. Cebimizi dolduracak işleri kovalıyoruz, T-Rap ile ilgili planlarımız var bu süreçte üzerine gidiyoruz. Partilerin aranan adamlarıyız, telefonlarımız susmuyor ve insanların bize olan ilgisinin arttığını görüyorum. Kendi yaptığımız parçalarla insanları etkiliyoruz, sahnemizin gerçekten iyi olduğunu söyleyebilirim. Yakın gelecekte piyasayı kavuracağımza eminim ama şimdilik zamana ihtiyacımız var.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 29.03.2020 02:47
reserved
all for the money
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 29.03.2020 02:47
money money money
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 29.03.2020 02:49
İyi roller.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 29.03.2020 02:52
Keyifli roller ab.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 29.03.2020 02:53
Ride with the mob. :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 29.03.2020 02:55
Etkileyici...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 29.03.2020 02:57
Tehlike bunlar... (olumlu anlamda değil)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok