Öncelikle selamlar, burada mix konusu mevcut değil. 25.00.20'de Corona'da sırp birliği tarafından mekan açılmıştı, beraber gittik. Rol esnasında ne yapacaklarını vs. sordular ben de öneri verdim. Onun dışında yazılanlar zaten tüm birlik dahilinde bilinen roller. Şahıs da rollerden haberdar. IC olarak tüm karakterlerin bilgisi mevcut. Sadece ne yapabilecekleri hakkında öneri verdim. IC olan bir bilgiyi ooc olarak f chatinden sızdırma olmadı. Ek olarak;
Şahıs ooc kin tutması yüzünden bu şikayeti açmış bulunmakta. Birlik içindeyken gereksiz yere brawl yaptı, tartışma yaşadık ve birlikle ilişkimiz zedelendi. Bunun üzerine şahısa pm üzerinden niye yaptığını vs sordum. Olay yerine gittiğimde yere düşüp kalkmasına rağmen saldıracağım, saldırayım mı vs. dedi, birlik tanıtımında böyle ihlaller yapacak olursa hakkında birliğimiz tarafından şikayet açılacağını belirttiğimizi söyledim. Birliğe biri katıldıktan 24 saat geçtikten sonra ck hakkının birlik liderine (bana) geçtiğini de belirttim. Şahıs aniden bunu öğrenip alaycı şekilde "ck edersin" diyip birlikten çıktı. Bu esnada ceza keseceğimiz için şahısı arıyorduk, garaja gelmesini söylememize rağmen gelmemişti. Bizi görüp kaçmaya başladı, q attı. Brian Walker
@Ozan karakteri aracını çaldı, garaja getirdi. Roldeyken /q atmasını, pm den sorup benden aldığı ck bilgisini meta olarak kullanmasını umursamadan role devam ettik. Not: Şahıs 1 haftadır birlikte bulunuyordu. Bunu şahısa söyledim, diğer arkadaşları ile beraber aynı anda birlikten ayrıldılar.
Kanıt:
25.03.20'deki rolde olan şahıslar
@Ozan @yigitali @Deleo666 eğer o esnada bilgi sızdıracağım dediğim kişi, o mekandaki kişilerin de forum adını, karakter adını vermem istenirse vereceğim. Belirttiğim gibi, herhangi bir mix durumu yok. Ne yapabileceklerini sordular, öneri verdim. Fısıldama muhabbetini ise bize marijuana satışı yapıldığı için sordum. Mekanda
@yigitali Oliver ve bana Beherit'e soruldu. Sonradan alacağımızı söyledik. Teklif eden kişi ardından diğer kişilere fısıldayıp teklif etmeye gitti. Merak edip yazdım muhabbet ettik.
Son olarak belirteceğim şey oyundan q attıktan sonra discord'da rolecall, ooc muhabbet veya diğer oyunlara girerken kullandığımız, duyuru ve ss topladığımız sunucuya böyle bir hakarette bulunup çıktı.
Kanıt:

Editleyerek değişmek istediğim ss, yanlış almışım ss'i.
[spoiler]

[/spoiler]
26.03.2020 00:00
Şahısın dm yüzünden 500dk ceza yemiş olduğunu belirtmek isterim. Bu olayın başlaması, arkadaşın ooc kin beslemesinin sebebi de bir kavgaydı.