Konu: [26.03 2020] Beherit Bethuel Şikayeti.  (Okunma sayısı 540 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.03.2020 23:24
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Beherit_Bethuel @aerobuu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -25/03/2020 21:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
 -MİXİNG.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  - Kişiler /f kanalından ic mevzuları konuşuyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
--

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 26.03.2020 23:43 aragon »

#1 - 26.03.2020 23:48
Öncelikle selamlar, burada mix konusu mevcut değil. 25.00.20'de Corona'da sırp birliği tarafından mekan açılmıştı, beraber gittik. Rol esnasında ne yapacaklarını vs. sordular ben de öneri verdim. Onun dışında yazılanlar zaten tüm birlik dahilinde bilinen roller. Şahıs da rollerden haberdar. IC olarak tüm karakterlerin bilgisi mevcut. Sadece ne yapabilecekleri hakkında öneri verdim. IC olan bir bilgiyi ooc olarak f chatinden sızdırma olmadı. Ek olarak;

Şahıs ooc kin tutması yüzünden bu şikayeti açmış bulunmakta. Birlik içindeyken gereksiz yere brawl yaptı, tartışma yaşadık ve birlikle ilişkimiz zedelendi. Bunun üzerine şahısa pm üzerinden niye yaptığını vs sordum. Olay yerine gittiğimde yere düşüp kalkmasına rağmen saldıracağım, saldırayım mı vs. dedi, birlik tanıtımında böyle ihlaller yapacak olursa hakkında birliğimiz tarafından şikayet açılacağını belirttiğimizi söyledim. Birliğe biri katıldıktan 24 saat geçtikten sonra ck hakkının birlik liderine (bana) geçtiğini de belirttim. Şahıs aniden bunu öğrenip alaycı şekilde "ck edersin" diyip birlikten çıktı. Bu esnada ceza keseceğimiz için şahısı arıyorduk, garaja gelmesini söylememize rağmen gelmemişti. Bizi görüp kaçmaya başladı, q attı. Brian Walker @Ozan karakteri aracını çaldı, garaja getirdi. Roldeyken /q atmasını, pm den sorup benden aldığı ck bilgisini meta olarak kullanmasını umursamadan role devam ettik. Not: Şahıs 1 haftadır birlikte bulunuyordu. Bunu şahısa söyledim, diğer arkadaşları ile beraber aynı anda birlikten ayrıldılar.

Kanıt:

25.03.20'deki rolde olan şahıslar @Ozan @yigitali @Deleo666  eğer o esnada bilgi sızdıracağım dediğim kişi, o mekandaki kişilerin de forum adını, karakter adını vermem istenirse vereceğim. Belirttiğim gibi, herhangi bir mix durumu yok. Ne yapabileceklerini sordular, öneri verdim. Fısıldama muhabbetini ise bize marijuana satışı yapıldığı için sordum. Mekanda @yigitali Oliver ve bana Beherit'e soruldu. Sonradan alacağımızı söyledik. Teklif eden kişi ardından diğer kişilere fısıldayıp teklif etmeye gitti. Merak edip yazdım muhabbet ettik.

Son olarak belirteceğim şey oyundan q attıktan sonra discord'da rolecall, ooc muhabbet veya diğer oyunlara girerken kullandığımız, duyuru ve ss topladığımız sunucuya böyle bir hakarette bulunup çıktı.
Kanıt:

Editleyerek değişmek istediğim ss, yanlış almışım ss'i.
[spoiler]
[/spoiler]

26.03.2020 00:00
Şahısın dm yüzünden 500dk ceza yemiş olduğunu belirtmek isterim. Bu olayın başlaması, arkadaşın ooc kin beslemesinin sebebi de bir kavgaydı.
« Son Düzenleme: 27.03.2020 00:00 aerobuu »

#2 - 27.03.2020 00:03
Merhaba,dcde onu söyleme sebebim dc öbür dc sunucusundan beni banlamanız ve bunun ooc bir kinle alakası yok ben bu ssi dün almışım gördüğünüz gibi olaylar da bügün başlamış bunun ooc bir kinle alakası yok. ve orada bilgi sızdıracağım, holdinge çekeceğim gibi şeyler söyleniyor kinle alakası olsaydı o ssi hiçbir olay ortada yokken almazdım. İyi roller.

#3 - 27.03.2020 00:06
Sunucudan beni banlamaları sonucu öbür sunucuda bunu yazdım, kin tutan ben değilim onlar.

#4 - 27.03.2020 00:07
Merhaba,dcde onu söyleme sebebim dc öbür dc sunucusundan beni banlamanız ve bunun ooc bir kinle alakası yok ben bu ssi dün almışım gördüğünüz gibi olaylar da bügün başlamış bunun ooc bir kinle alakası yok. ve orada bilgi sızdıracağım, holdinge çekeceğim gibi şeyler söyleniyor kinle alakası olsaydı o ssi hiçbir olay ortada yokken almazdım. İyi roller.
İyi de, bunlar zaten rolde olan kişilerin bildiği şeylerdi. Mekanda 20den fazla kişi vardı, yazdığım gözükmedi yanıt vermedikleri için oradan tekrar yazdım. Mix durumu mevcut değil.

Sunucudan beni banlamaları sonucu öbür sunucuda bunu yazdım, kin tutan ben değilim onlar.

Kin tutuyor değiliz. Kin tutuyor olsaydık pm üzerinden sana tüm oyuncular olarak saydırırdık. Birlikten ayrıldın biz de discord sunucusundan çıkardık bu gayet normal bir şey. Birlikten olmayan birini discord sunucumuzda mı tutalım?

#5 - 27.03.2020 00:09
İyi de, bunlar zaten rolde olan kişilerin bildiği şeylerdi. Mekanda 20den fazla kişi vardı, yazdığım gözükmedi yanıt vermedikleri için oradan tekrar yazdım. Mix durumu mevcut değil.

Kin tutuyor değiliz. Kin tutuyor olsaydık pm üzerinden sana tüm oyuncular olarak saydırırdık. Birlikten ayrıldın biz de discord sunucusundan çıkardık bu gayet normal bir şey. Birlikten olmayan birini discord sunucumuzda mı tutalım?
Sadece bir discord sunucunuzdan banladınız bunun nedeni ise içeride konuşup mix yapmanız, öbüründen banlamadınız. Kin ile pmden sövmenin alakası yok sen benim sana kin tuttuğumu düşünüyorsun ama ben de sana pmden saydırmadım  ;) Şikayet detaylarında mix barizdir. İyi roller.

#6 - 27.03.2020 00:12

Sadece bir discord sunucunuzdan banladınız bunun nedeni ise içeride konuşup mix yapmanız, öbüründen banlamadınız. Kin ile pmden sövmenin alakası yok sen benim sana kin tuttuğumu düşünüyorsun ama ben de sana pmden saydırmadım  ;) Şikayet detaylarında mix barizdir. İyi roller.

Mix olmadığını kanıtlayabilecek, yakın dostumuz olduğu için sunucuda bulundurduğumuz şahıslar var. İstenirse şikayet altına etiketleyebilirim.

27.03.20 02.50
Eklemeyi unutmuşum. Bahsettiği, yazdığı discord sunucusu ortus adındaki konsey birliği için olan sunucu. Karışıklık olmasın diye ortus adında birlik açtığımız gibi sunucu da açtık. Konseyde bulunan illegal birlik liderleri ve ekipleri de o sunucuda bulunmakta. Şahıs birlikten çıktığı için CULT dc sunucusundan çıkardım. Birlikten olmadığı için tutmama gerek yok. Tutmam için de bir sebep yok. O sunucudan çıkarmayı unutmuşum.
« Son Düzenleme: 27.03.2020 02:52 aerobuu »

#7 - 27.03.2020 00:14

Mix olmadığını kanıtlayabilecek, yakın dostumuz olduğu için sunucuda bulundurduğumuz şahıslar var. İstenirse şikayet altına etiketleyebilirim.

Kural ihlalıni şahitler ile örtpas edemezsin biri sana durduk yere inip sıkar, tanıdıklarımız var kanıtlarız istersen etiketliyeyim der ise bunu doğru bulur musun?  ::) Mix orada barizdir daha fazla yanıt vermeyeceğim, inceleyen yöneticinin kararına bırakıyorum iyi roller.

#8 - 27.03.2020 00:18

Kural ihlalıni şahitler ile örtpas edemezsin biri sana durduk yere inip sıkar, tanıdıklarımız var kanıtlarız istersen etiketliyeyim der ise bunu doğru bulur musun?  ::) Mix orada barizdir daha fazla yanıt vermeyeceğim, inceleyen yöneticinin kararına bırakıyorum iyi roller.

Gerekli açıklamamı yaptım. Eğer istenecek şeyler olursa ss, etiket vs. atarım şikayete. Beklemedeyim.

#9 - 27.03.2020 01:22
Kovalama süresince şahısın ve meta yaparak birlikten çıkan arkadaşının hatalar

Bunlarda yanıma gelip korna çalıyor, laf atıp ilerliyor ve ardından hareket etmediğimi görünce korna çalmaya devam edip bekliyor.

Kovalamayı bıraktık, pizza stacks'de dinleniyorduk. Yanımıza gelip elimizde ck hakkı olmasına rağmen fear rp yapmadan kışkırtmaya çalışıyor bu görüntüde.

Madem bu konu altında olay genişleri, bu konu altından şikayeti ilerletmeyi düşünerek buraya atıyorum.

Şahısları bir çok kez yakalama olanağımız vardı. SS'lerde görüldüğü gibi ihlaller ile kaçış sağladılar.
« Son Düzenleme: 27.03.2020 02:05 aerobuu »