Konu: [26.03.2020] Toplu Şikayet  (Okunma sayısı 668 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wio

*
v2 Oyuncusu
#10 - 27.03.2020 01:56
Yetkili kararının hızlı verilmesini talep ediyorum, eğer ceza yiyeceksek karşı bir şikayet açarak arkadaşların da yakın bir konumda bize saldırışını buraya taşıyacağım.

#11 - 27.03.2020 01:58
Şikayet açtığınıza göre buradaki savunmanız bitti. Yetkili kararı bekleyelim uzamasın, tartışmaya dönmesin.

#12 - 27.03.2020 03:53
Şikayet açtığınıza göre buradaki savunmanız bitti. Yetkili kararı bekleyelim uzamasın, tartışmaya dönmesin.

Mobildeyim ama şunu belirteyim bilgin olsun diye, kadınlar da dövüşebilir. Dünyada ne kadınlar var tekniği ile bir sürü erkeği indirebilecek. Biraz geniş çerçeve ile bak olaya. Ek olarakta kimse seni kavga rolune itmedi senden aracıma carptigin için masrafını odemeni istedim b den bölüp GB, yok illegel rol izni araçtan inip bagai açma silah mı aldın bilmiyorum, birden 6 kişi gelip brawl atmanız burada rolü büyütüp sacmalayan sizsiniz ben masrafı istedim kacarsan tabi ki kovalarim sonuçta yanlış şeritten giren sensin. Brawl başlatan sensin, GB dediğin yerde ihlal yapan sensin bir de şikayet açan sensin. Burada biz sucluysak bizim kadar sende suçlusun yaptığınız rolden dolayi. Tek taraflı bakma bence :)

Not: Afk kalıp bandicam acacagina, b den bolecegine /rapor yazsaydın belki kimse bu kadar uğraşmazdı.
« Son Düzenleme: 27.03.2020 03:57 cheerif »

#13 - 27.03.2020 10:49
Evet buda kanıtı olsun ufak bir çarpmayı kendiniz büyüttünüz kavgayı kendiniz çıkardınız. :)

https://hizliresim.com/FbVHOG

Bu arada "destek getirdik" diyip kadın karakteri kavgaya dahil etmende baya komik bir durum olmuş.

/b chatten sıkarım diye tehdit etmek.

aynen kanka devam et :D

Size GB olduğunu defalarca kez belirtmeme rağmen orada karakterimin damarına bastınız tehdit değil uyarı.  Kadın karakterle erkek kavgasına girmeye devam : )

Karakterinin damarına basmışlar, /b'den sıkarım demişsin :D Hangisi daha komik bi baksana. GB'den şikayet açıyorsun, /do'dan karşılıklı CK izni istiyorsun. Tam kabul edeceğiz, bağlantını koparıyorsun. Crash yediysen bile hemen girmen gerekirdi. Yaklaşık 3-4 dakika girmedin oyuna. Bu da baya iyi.
Adam crash yedikten sonra olay yerini terk ettiniz ki zaten crash yedikten hemen sonra geri geldi olay yerinde olmadığından bilmiyorsun bunu

#14 - 27.03.2020 10:51

Mobildeyim ama şunu belirteyim bilgin olsun diye, kadınlar da dövüşebilir. Dünyada ne kadınlar var tekniği ile bir sürü erkeği indirebilecek. Biraz geniş çerçeve ile bak olaya. Ek olarakta kimse seni kavga rolune itmedi senden aracıma carptigin için masrafını odemeni istedim b den bölüp GB, yok illegel rol izni araçtan inip bagai açma silah mı aldın bilmiyorum, birden 6 kişi gelip brawl atmanız burada rolü büyütüp sacmalayan sizsiniz ben masrafı istedim kacarsan tabi ki kovalarim sonuçta yanlış şeritten giren sensin. Brawl başlatan sensin, GB dediğin yerde ihlal yapan sensin bir de şikayet açan sensin. Burada biz sucluysak bizim kadar sende suçlusun yaptığınız rolden dolayi. Tek taraflı bakma bence :)

Not: Afk kalıp bandicam acacagina, b den bolecegine /rapor yazsaydın belki kimse bu kadar uğraşmazdı.
6 kişi geldiğimizin ss'ini atarsan çok hoşuma gider kanka bekliyorum.

#15 - 27.03.2020 11:31

GB dediğin yerde bana bulaşan sensin şöyle ben ssi bırakıyorum tekrar

- https://hizliresim.com/0NEUP8  <  Burada bana bulaşıyorsun İllegal-RP sergileyip IC'den küfür, hakaret aaracımada vuruyordun loglara bakılabilir  aracıma vurduğundaki emoteleri vs. almadım ilk başta kendiniz İllegal-RP çevirdiniz sonra ben /do İllegal-RP için izin istediğimde - yazmanızda baya komik bir durum :D

Ek olarak; Aman aman şöyle yıllardır Roleplay yapan birisi değilim ama neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum bu sunucuda birçok olayla karşılaştım ve tecrübe edindim. İstiyorsanız çift şikayetten gideriz benim için bir sorun yok iftira atıyorsunuz : )
« Son Düzenleme: 27.03.2020 11:40 Flexmanx »

#16 - 27.03.2020 11:49
Bu arada şikayet en kısa sürede sonuçlanırsa sevinirim böyle devam ederse birdahaki yorumlarında artık başka iftiralarda atacaklardır buna eminim.

#17 - 27.03.2020 12:23
Arkadaşlar şikayetinize dahil oluyorum ama;
https://www.vice-rp.com/harita/
bu linkten Vice haritasını açarak, güvenli bölgelere daha kroki bir şekilde bakabilirsiniz ve görebilirsiniz. İşinizi kolaylaştırır.

#18 - 27.03.2020 13:39
Arkadaşlar şikayetinize dahil oluyorum ama;
https://www.vice-rp.com/harita/
bu linkten Vice haritasını açarak, güvenli bölgelere daha kroki bir şekilde bakabilirsiniz ve görebilirsiniz. İşinizi kolaylaştırır.

Merhaba, teşekkür ederiz.

GB dediğin yerde bana bulaşan sensin şöyle ben ssi bırakıyorum tekrar

- https://hizliresim.com/0NEUP8  <  Burada bana bulaşıyorsun İllegal-RP sergileyip IC'den küfür, hakaret aaracımada vuruyordun loglara bakılabilir  aracıma vurduğundaki emoteleri vs. almadım ilk başta kendiniz İllegal-RP çevirdiniz sonra ben /do İllegal-RP için izin istediğimde - yazmanızda baya komik bir durum :D

Ek olarak; Aman aman şöyle yıllardır Roleplay yapan birisi değilim ama neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum bu sunucuda birçok olayla karşılaştım ve tecrübe edindim. İstiyorsanız çift şikayetten gideriz benim için bir sorun yok iftira atıyorsunuz : )

İşlenen bir sürü kural ihlali var, kimsenin senin rolüne lafı yok veya kimse sana iftira atmıyor. Olaya biraz tek taraflı bakıyorsun. GB kuralı iki tarafta çiğnedi. İşlediğin bir sürü kural ihlalide var. Örn: mix, rol bölme, gb.

İsterseniz rol iptal olsun ya da sonuçlanmasını bekleyelim.

#19 - 27.03.2020 13:59
Rolleri iptal edelim o halde. Bir daha ki sefer iki tarafta güvenli bölgelere dikkat eder :)