Konu: [25.03.2020] Anthony Costilla  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.03.2020 22:58
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anthony Costilla @666
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Riccardo_Castiglione @Ronald
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:30 25,03,2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM + Agresif Rol
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Arkadaşlarla kaza rolüne girdik, gayet sakin birşekilde araçtan indim arkama geçip elimi omzuna koymalar, agresif rol sergilemeler paralarını verdiğim halde agresif rol sergileyip hiç birşey olmamış gibi kavga çıkarttılar ayriyetten 1 levelim ve beni ve arkadaşıma saldırdılar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 25.03.2020 23:02
Evet oradaydım. Bir kaza rolü gerçekleşti ve arkadaşlar agresif rol yapıp bize küfürler savurdu bende arkadaşımı geri çekmeye çalıştım gitmemiz gerektiğini söyledim. Anthony Costilla adlı arkadaş, arkadaşımı bırakmadı aksine saldırdı. Oysa ki tamir parasını bile karşılamıştık bu arkadaşlar birlik olarak bu tarz agresif roller sergiliyorlar, gün boyu. Bu durumdan rahatsız olduk ve şikayet açma kararı aldık Olanlar belirtildiği gibi.
Spoiler: GösterGizle

666

*
v2 Oyuncusu
#2 - 25.03.2020 23:13
Nasıl oluyorsa sürekli bu arkadaşların başına geliyor, özellikle karakter değişimi atmalarına rağmen sürekli bunu yaşıyorlar.
Sorunu ben kendimce sıralayayım, ters şeritten araç sürerek gelip aracımıza çarpıyorsunuz daha sonrasında Salvatore'e demediğini bırakmıyor, "Komik çocuk sevdim" gibi yaklaşımlarım zaten buradan geliyor daha sonrasında o kadar lafın üstüne bir de elime para tutuşturup gitmeye çalışıyorsunuz.
Üslubunuz zaten kavga çıkması için ideal bir durumda ve sizi başka bir şekilde yaralamıyoruz burada asıl sorun şu. DM rollerine girişmek için can atıp, zemin hazırlayıp hemen sonrasında araç ile ezmeyi dahi deneyip başaramadığında bu tarz şikayetlerin açılması bana garip geliyor.
Aynı olay dün gece ikinizin de eski karakterleri ile  nasıl yaşanıyor? Özellikle hiç bir sebep yokken DM başlatıp saldırdığınız halde.

#3 - 26.03.2020 17:53
Şikayette DM ve Agresif rolle ilgili bir şey bulunmadığı için red edildi. Aranızdaki sorunları tartışmaya çevirmemeye dikkat edin arkadaşlar, DM'den kastınız emote vermeden saldırmaksa kavga başlatıldıktan sonra verilmeyebilir ki kavga başlatılmış emote ile. Başlangıçtan sonrasının bir önemi yok, sonuçta olay başlamış.

Altta car ramming olayı görüyorum, brawl sırasında da bu biraz saçma duruyor ancak şikayete dahil olmadığı için sadece sözlü uyarı.