Öncelikle herkese merhaba,
Tarih, 25.03.2021.
Tam bir yıl öncesine dönecek olursak bu yola aslında tam olarak hala bizimle konsepte devam etmeseler de, her seferinde bizimle olan o meşhur kemik kadromuzla yola çıktık.
Öncelik olarak onlara tek tek teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
@santet @superman
@SEVO @LENNARD @Chevalier Bu hikayeyi kısaca sizlerle paylaşmak isterim. Hikaye tam olarak bizlerin üniversite okuduğumuz şehirlerden büyüdüğümüz şehire tekrar döndüğümüz vakit başladı desek yanlış olmaz. Bir discord ortamı kuruldu ve ne oynasak ne yapsak diye düşünürken kendimizi bir anda bu sunucu da oynarken bulduk. Birlikte oturup saatlerce herkes gibi para kasmaya başladık ve sonucunda Ten Green Bottles'ı aldık ardından da rollerimize başladığımızı hatırlıyorum. Daha sonra nice roller nice kahkahalar ve eğlenceler her birisini anlatmayı çok isterdim fakat bizimle rollerde olan herkesin gözünün önünden geçeceğine eminim.
Çok uzun bir yol, çok uzun bir serüven demek hiç yanlış olmayacaktır. Bu zamana kadar bu oluşum sayesinde bir sürü yeni arkadaşlarla tanıştık kaynaştık yeri geldi tartıştık fakat sonucunda yine kendimizi burada oyun oynarken bulduk. Oyun olarak görülse de aslında bu platformun gücü yine bir kez daha bize kanıtlamış oldu. Bu serüvenin başı çok güzeldi sabahlara kadar güzel vakitler geçirdik, espriler ve şakalar yaptık. Hayat hiçbir zaman bize aynı kalmayacağımızı ve oyun için bile olsa birbirimizi kırmamamızı da gösterdi. Çünkü bazen hiç istemediğiniz anda hiç istemeyeceğiniz birisini kaybettiğiniz zaman anlıyorsunuz o yüzden ne olursa olsun sevdiklerinizden kopmayın ve onlara dört kolla sarılın.
Yazımı fazla uzun tutmak istemiyorum, destekleriniz ve güzel tüm mesajlarınız adına şimdiden çok teşekkür ederiz. Bir yıl boyunca bizim yanımızda olan, bizimle rol yapan, bir kez de olsa bizimle rol yapmış olan herkese teşekkür ederiz. Tanıtımı bir süre görülmesi adına kilitli tutacağız, birinci yılımız için bugün roller yapacağız hepinizden katılmanızı ve destek vermenizi isteriz.
Sevgi ve saygıyla,
Ekip adına Chevalier
(( OOC ALIMLARI 1. YIL ŞEREFİNE AÇACAĞIZ TAKİPTE KALIN! ))