VICEWOOD CORP. Steven Foster ve Aricia Miniero tarafından kurulmuştur. Rekabet ölçüsünü tüm zamanların organizasyon şirketlerinin başarılarına göre alan, her gün düzenlenen ve elden geçirilen stratejik planlamaları ile bir hedeften diğerine hızlı geçiş sağlayarak son zamanlarda tam anlamıyla el attığı eğlence sektöründe başarılara imza atmaya devam ediyor. Geleneksel şirket yönetiminden oldukça uzak, inovatif, dinamik ve aynı zamanda şirketin en altından en üstüne ulaşılabilmesinin kolay oluşuyla sağladığı sade, basit yönetim anlayışıyla şirketinin temel anlayış ve işleyiş mekanizmasını kurmuş durumda. Şirket bünyesinde; televizyon kanalı, organizasyon firması ve prodüksiyon şirketi bulundurmakta.
İçindekiler [gizle] 1 Kuruluşlar 1.1 Vice News 1.2 Pig Pen 1.3 Malibu Night Club 1.4 V-Org 1.5 Panda Records
2 Grup başkanları 3 Bağış ve yardım alanları 3.1 Jefferson Church
| |
| Kuruluşlar
Vice News 1.1 Vice City'nin en çok izlenen kanalı Vice News 3 Aralık 1996 tarihinde kuruldu. Kurulduğu tarihten itibaren doğru habercilik anlayışını benimseyen Vice News , Vice halkına en doğru haberleri en hızlı bir şekilde servis etmeyi misyon olarak belirlemiştir. 2020 yılının Şubat ayında radikal bir karar alınarak, kanalın yönetim kurulu kadrosu baştan aşağıya değişti. Yeni yönetim kurulu başkanı Lisa Shadwick oldu. Lisa Shadwick, ilk icraati olarak Los Santos'da, San TV ile büyük başarılara imza atanSteven Foster'ı kanala transfer etmek oldu. Steven Foster Genel Müdür koltuğuna oturdu ve o da ilk icraati olarak eski çalışma arkadaşlarını kanala transfer etti. Şubat ayını revizyon süreci ile tamamlayan kanal, Mart ayına hızlı bir giriş yaptı. Doğru haber ve eğlenceli yarışma programları anlayışı ile son zamanların izlenme rekorları kırıldı.
Pig Pen 1.2 Pig Pen, 24 Mart 2020 tarihinde Vicewood Corp tarafından satın alındı. Kısa süre içinde şehrin en gözde striptiz kulübü haline gelen Pig Pen, haftada üç gün kapılarıın Vice halkına açıyor. Yabancı uyruklu dansçı kadrosu, işinde profesyonel baristaları ve harika ambiyansı ile Vice şehrinin gece hayatında bir numara haline geldi. Giriş ücreti veren müşterilere içeride bütün alkollerin ücretsiz olması, seksi dansçıların haricinde müşterileri cezbeden bir diğer konu.
Malibu 1.3 Vice City'nin kalbi. 21 Mart 2019 tarihinde Aricia Miniero tarafından satın alındı. Önceden sadece bar olarak kullanılan Malibu , bir süre sonra tekrar düzenlendi ve 21 Haziran 2019 tarihinde büyük bir mekana dönüştürüldü. Şirketin yönetim kurulu ile Aricia Miniero arasında geçen toplantılar sonucunda mekan daha da büyütülüp şehrin en büyük kulübü haline getirildi. 21 Mart 2020 tarihinde büyük bir açılış ile Vice halkına merhaba diyen Malibu, ilk günden"Şehrin Kalbi" olarak anılmaya başlandı.
V-Org 1.4 V-Org, 20 Mart 2020 tarihinde Vicewood Corp bünyesinde çalışmalarına başladıLuisella DeFiore önderliğinde çalışmalarını sürdüren V-Org, bir organizasyon firmasıdır. V-Org, 27 Mart 2020 tarihinde, Vice şehrinde gerçekleştirilmiş en büyük müzik festivali olacak olan Holifest ile ilk etkinliğini hayata geçirecek. Bununla da sınırlı kalmayıp, Vice şehrinin eğlence sektöründe adından çokça söz ettirecek olan şirket için Luisella DeFiore, birçok eğlenceli organizsayon düzenleyecekleri yönünde açıklamalarda bulundu.
Panda Records 1.5 Panda Records 2016 yılında Fabien Paige ve Osvald Reenberg tarafından kurulan Amerikalı bağımsız plak şirketidir. Panda Records kaliteli ve çok yönlü müzik sunmasıyla bilinir, bu da müziklerimizin düzenli olarak TV, reklam, film fragmanları ve video oyunları gibi platformlarda yer almasını sağlar. Ekibimiz; geniş müzik süpervizörleri, reklam-film ajansları ve diğer alanlarla ilgili bağlantılara sahiptir ve müziklerimiz için sürekli olarak yeni fırsatlar aranmaktadır. Yapımcılarımız, bestecilerimiz ve şarkı yazarlarımız özel ihtiyaçlarınız için her türde ve stilde müzik yapabilirler. Panda Records, 2020 yılının Mart ayında, Vicewood Corp tarafından satın alınarak şirketin bünyesine kazandırıldı.
|
| Kuruluş 10 Mart 2020 Ülke ABD Konum Vice City, Florida Kurucular Steven Foster (yönetim kurulu başkanı) Aricia Miniero (yönetim kurulu başkanvekili) Ana www.vicewood.com sayfa |