Konu: Karakter üzerinde text message  (Okunma sayısı 188 defa)

#10 - 24.03.2020 17:17
Görüntü kirliliği yaratacağını düşünmüyorum, kalabalık ortamda bkz; İskele. İskele'nin öbür ucundaki kişinin yazdığı şey, sol üstte chatte gözüküyor. Ben yanında olduğum kişiyle rol yapıyorum, yazdığı şeyi, verdiği emoteyi kaçırabiliyorum. Ufak bi' alan içerisindeki yazıları sadece karakter üzerine taşısa yeterli AR-GE'de onu söylüyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 24.03.2020 17:41
destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 25.03.2020 12:38
Görüntü kirliliği yaratacağını düşünmüyorum, kalabalık ortamda bkz; İskele. İskele'nin öbür ucundaki kişinin yazdığı şey, sol üstte chatte gözüküyor. Ben yanında olduğum kişiyle rol yapıyorum, yazdığı şeyi, verdiği emoteyi kaçırabiliyorum. Ufak bi' alan içerisindeki yazıları sadece karakter üzerine taşısa yeterli AR-GE'de onu söylüyor.
Kalabalık ortamlarda yönetim uyarı geçiyor sürekli /c ve /ame - /ado kullanılması konusunda, karşınızdaki kişiyle kalabalık ortamda bu komutları kullanarak rol döndürmelisiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 25.03.2020 16:14
Bu olayı düşünmedik değil. Olumlu yanları da var, olumsuz yanları da. Olmaması kimseye zarar vermez ama eğer bundan memnun olmayacak bir kesim varsa gerçekten rahatsız edici bir sistem olabilir. Eğer ekleseydik muhtemelen açıp kapatma seçeneği olurdu. Bunun yerine kalabalık alanlarda rolü takip etmeyi kolaylaştırmak adına işyerlerine özel açılıp kapatılabilir bir sistem ayarlayabiliriz, seçenek aktif edildiğinde yalnızca /c - /ame - /ado komutları işyerinde kullanılabilir. Henüz sistemi planlama aşamasındayız...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok