2018 yılının Eylül ayında, GTA serisi ile alakalı videolar çeken geniş kitleye sahip bir youtuberin MTA sunucusuna girip arkadaşımı da davet etmiştim. Aslında emotesiz fakat az çok bir Roleplay sunucusuydu fakat yani Roleplay denecek kadar değildi. Freeroam gibi bir sunucuydu diyelim. Sonra arkadaşımla işte girdik ettik falan arkadaşım sunucudan ban yiyince MTA'da başka sunucular aramaya başlamış ve bulduğu bir Roleplay sunucusunu benimle paylaşmıştı. Sunucunun sahibinin çektiği bir rol videosunu falan izledim işte çok iyi hatırlıyorum videoyu izledikten sonra ilk söylediğim söz "Ne yani, yaptığımız her şeyi emoteye mi yazacağız?" oldu. İlk 3 gün falan beğenmeyip girmeyi reddetmiştim, sonra sunucunun sahibinin rol videolarını arttırdığını ve bu sefer rollerdeki aksiyonu hissetmeye başladım. Hatta sunucuya Kafalar grubundan Fatih Yasin'in de girdiğini görünce, hatta oynadığı videodaki rolün aşırı aksiyonlu olduğunu görünce girme hevesim bir anda geliverdi ve sunucuları keşfederek buralara kadar geldim.
(Sunucunun ismini söylemeyeceğim.)