Konu: [19.03.2020] Antonio Lombardi - Sürekli Roleplay İhlali  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.03.2020 22:16
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio_Lombardi @55mhmd

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.03.2020 - 18:50 - 20.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
GÖSTER: GösterGizle
Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  19.03.2020 tarihinde saat 18.40 civarında gelen ihbara yöneldim. Yaralı olduğu söylendi ve yerde Antonio Lombardi adlı karakter yaralı bir şekilde yatıyordu. Polisler içeri girdiğinde koşarak oradan uzaklaştı ve ardından yetkili kişi karakteri çekip role devam etmesi konusunda uyardı. Daha sonra PD ekiplerinin çağrısıyla müdahale izni verildi ve ilk yardım uygulayıp ambulansa alacaktım. Kişi yaklaşık 10 dakika boyunca emotelerime cevap vermedi bir yerden sonra ben de SS almak zorunda kaldım. Başında en az 10 dakika bekledim. PM den 3 defa uyarmama rağmen devam etmedi ve on dakikanın ardından emotelere cevap vermeye başladı. Fakat o gün hastaneye gelen ihbarlar oldukça yoğundu ve ASGH aktiflik sıkıntısı yaşadığı için çağrılara ben koşuyordum. Kişi zamanımı yedi ve çoğu ihbara yönelemedim haliyle Sürekli Roleplayi ihlal ettiği için şikayetçiyim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR: GÖSTER: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Abartısız söylüyorum, en az on emote vermişimdir. Bir yerden sonra SS almak ve şikayet açmak istedim, gereğinin yapılmasını istiyorum.

Alıntı
Fakat o gün hastaneye gelen ihbarlar oldukça yoğundu ve ASGH aktiflik sıkıntısı yaşadığı için çağrılara ben koşuyordum. Kişi zamanımı yedi ve çoğu ihbara yönelemedim haliyle Sürekli Roleplayi ihlal ettiği için şikayetçiyim.

#1 - 21.03.2020 02:16
Rolde zaten birkaç admin bulunduğundan uygunsuz bir durum olsa ceza alabilirdi. Yine de bundan sonraki rollerinizde daha hızlı tepkiler göstermeye özen gösterin. @55mhmd