AlıntıHer gün onlarca yeni şey öğreniyorum. Her birisine göstermem gereken özel ilgiyi göstermeye çalışıyorum. Fakat bu işin sonu nereye varacak? Bilmiyorum. Üç kadın seviyorum, her birisi için farklı bir erkek olmam gerekiyor.
Her gün onlarca yeni şey öğreniyorum. Her birisine göstermem gereken özel ilgiyi göstermeye çalışıyorum. Fakat bu işin sonu nereye varacak? Bilmiyorum. Üç kadın seviyorum, her birisi için farklı bir erkek olmam gerekiyor.
Spoiler: GösterGizleAlıntı yapılan: Wrix - 03.08.2020 15:03AlıntıHer gün onlarca yeni şey öğreniyorum. Her birisine göstermem gereken özel ilgiyi göstermeye çalışıyorum. Fakat bu işin sonu nereye varacak? Bilmiyorum. Üç kadın seviyorum, her birisi için farklı bir erkek olmam gerekiyor. İşlemler Kayıtlı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Tepki Ekle Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok
seviyorum keretayı
Başarılar