Konu: [08.03.2020, Anibal_Orgill, Chuck_Phill] Fear-RP , Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 707 defa)

#0 - 10.03.2020 00:24
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   : Anibal Orgill  @jesterhaus  , Chuck Phill  @Alpina005  ,
Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @akegod5000  @bakhtiyar  @Stopper
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.03.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Fear RP, Yaralı Kuralı İhlali.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Aramızda aniden gelişen bir çatışma sonucu kişiler vuruldu, kaçırma rolü yapılacaktı, Anibal Orgill isimli kişiyi düşürdük, kişin yaralı süresi biter bitmez kalkarak ' Alton ' karakterine ateş açtı, düşürdü; yetkili neden bunu yaptığını sorduğunda ise "kolum mu koptu?" yanıtı verdi, kendini savundu. Kişileri kaçırma yolunda ilerlerken, kişilere silahımı doğrulttum, buna rağmen Fear-RP ihlali gerçekleştirdiler, yaralılar ve onlara 'tabanca' doğrultuyorum; "aşağılama, yüze tükürme, kahkaha atma, küfür etmek" gibi birçok eylemde bulundular, kişilerin yaptıkları ihlallere rağmen rolün gidişatı bozulmadan tamamladık, kişileri suyun dibine dizdik, Anibal Orgill isimli kişi Fear-RP ihlalini tekrarladı, yazdığı ise ss'lerde görüldüğü gibi, birliğin/oluşum liderine "Kaptan" diye seslenmemiz üzerine ; "Kaptanını sokayım" gibi bir sözde bulundu. Birlik liderini aşağılama ve aşırı derecede Fear-RP ihlali gerçekleştirdiler, bunları kanıtladım, aşağıya sunuyorum.

ss'lerimin arasında ne ihlali yapıldığını belirttim, biraz küçük kaldı, onları da dikkate alarak okunmanızı rica ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Anibal_Orgill yerde, yaralı; saat ve tarih kontrol edilsin.

Chuck Phill isimli kişi yerde yaralı, başındayız, yaralı rolünü sürdürmesi gerekirdi fakat yukarıda anlattığım gibi ihlal gerçekleştirdi.

Anibal Orgill, emrivaki konuşmaya devam ediyor, ihlal.

Anibal Orgill isimli kişi yaralı süresi biter bitmez kalkıyor, Alton isimli karakteri vuruyor, saatler uyuşuyor, apaçık ihlal.

Alton karakteri kişiyi yerde dövüyor, "Vurma *rospu çocuğu" diyerek karşılık veriyor, ihlal.

tabanca doğrultuyorum, Chuck Phill isimli kişi kahkaha atıyor.

tabanca doğrultuyorum, bana orta parmak gösteriyor.

tabanca doğrultulu, küfür etmeye devam ediyor?

sırıtmak ve tükürmek, k.

oluşum liderine hakaret ediyor, onur kırıcı rol yapıyor.
Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 10.03.2020 00:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.03.2020 13:41
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 10.03.2020 17:51
İhlalin babasını yapan arkadaşın bize şikayet açmasının trajikomikliği.Kuralları hiç okumadığı belli 1 levelken eline silah alıyor,bizi yaralıyor ve üstüne üstlük bize şikayet oluşturuyor.: P 3 level olmadan eline silah alamassın sunucuda hadi bunu da geçtim.Ss lerde herhangi bir FEar rp ihlali yada yaralı kural ihlali göremiyorum?Alton karakteri gelip karakterimin elinden silahı alıp atma yada kolumu kırma emotesi vermediği için kalkıp ona sıkıyorum sonrasından kaptan denilen karakter bana sıkıp tekrar yaralıya düşürüyor.Anlık olarak verdiğimiz rolsel tepkiler de gayet doğal.Mafya olarak çete rolleri yapanlara istediğiniz gibi herşeyi yapacağınızı sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz.Bu şikayeti açandan şikayetçiyim ve ceza almasını talep ediyorum.Kuralları okuyup öyle servera başlasın.

#4 - 10.03.2020 18:01
bana yazdığınız ilk yaralı rolünü gerçekleştirmedi diye, nerede gerçekleştirmedim, Yaralı olduğumdan dolayı size bile sordum kan kaybından bayılayım mı diye. Muhtemelen Bojidar'a sormuş olmam lazım tam hatırlamıyorum 2 gün geçti üzerinden.                           
Kahkaha atmamın sebebi ise Anibal yüzünden düşmüş olduğum ölme durumu, bu olaylardan önce onlara uçak biletimin hazır olduğunu ve LS'e gideceğimi söylemiştim. Onun yüzünden öleceğimi düşünerek kahkaha attım kendi kendime. senin de parmağını zevkle kıracağım dediğin yerde, bende Anibal'a gitmeme engel olmasından dolayı duyduğum sinirle beraber "kopar parmağını ısırarak" dedim.
Eğer yanlış rol yaptıysam affola ama öyle olduğunu düşünmüyorum. Zaten dediğim gibi karakterim artık Vice'da değil LS'de, --Sunucuda değilim--

#5 - 10.03.2020 18:04
İlk ss'de yaralı rolünü gerçekleştirmedi demişsiniz de vurulmuşum yerdeyim, herhangi bir şey söylemiyorum. Arabaya taşıdınız gittim bindim, kaçmaya çalışmadım. Aradaki gülmelerimin sebebini ise diğer yanıtımda açıkladım. :/ karar sizin.

#6 - 10.03.2020 19:16
Hala savunmamın arkasındayım,mafya oldukları için çetelere her türlü rol yapacaklarını sanıyolar.Şikayeti oluşturan arkadaş da 1 level olmasına rağmen silah alıp ateş ediyor başlı başına bi ihlal.Sunucuda 2 level olmadan eline bıçak alamıyorsun.

#7 - 10.03.2020 19:33
İhlalin babasını yapan arkadaşın bize şikayet açmasının trajikomikliği.Kuralları hiç okumadığı belli 1 levelken eline silah alıyor,bizi yaralıyor ve üstüne üstlük bize şikayet oluşturuyor.: P 3 level olmadan eline silah alamassın sunucuda hadi bunu da geçtim.Ss lerde herhangi bir FEar rp ihlali yada yaralı kural ihlali göremiyorum?Alton karakteri gelip karakterimin elinden silahı alıp atma yada kolumu kırma emotesi vermediği için kalkıp ona sıkıyorum sonrasından kaptan denilen karakter bana sıkıp tekrar yaralıya düşürüyor.Anlık olarak verdiğimiz rolsel tepkiler de gayet doğal.Mafya olarak çete rolleri yapanlara istediğiniz gibi herşeyi yapacağınızı sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz.Bu şikayeti açandan şikayetçiyim ve ceza almasını talep ediyorum.Kuralları okuyup öyle servera başlasın.
İsmim geçtiği için ufak bir savunma yapıyorum FEAR rp ile ilgili sorun olmadığını idda ediyorsunuz, gerçek hayatta birisi yere düştüğü zaman ak ve deagle marka silahların mermisini yediğinde yerinden dahi kalkamazsın ne hikmetse kalkıp ateş ediyorsun yerde seni tartaklarken sen bana küfür ediyorsun ve bu fear rp'ye giriyor şimdi diyeceksin ki ne alaka  bir kez daha sunucu kurallarını okumanı rica ediyorum.

#8 - 10.03.2020 19:49

bence senin kuralları okuman gerekiyor. yaralı konumdaysan kalkıp ateş ediyorsun, neden ateş ettiğini sorunca “kolum mu koptu” ? 😀 böyle bir cevap alıyorum, @balvenie de buna birebir şahit.
hiçbir şekilde fear-rp kuralını yerine getirmedin. etrafında eli silahlı rahat 10 kişi varken “kaptanını s*keyim” diyorsun ve hala fear-rp den mi söz ediyorsun sen?
anlık olarak vereceğin tepkiler bu değil, gerçek hayatı baz alacaksın. gerçekte hayatta başında eli silahlı adamlar var, liderlerine küfür mü edersin?
kendi hood bölgemde ben rolümü yapıyorum, üstünlük konusunda ise böyle düşünmeye devam et

#9 - 10.03.2020 20:26
"elinden silahı alıp atma yada kolumu kırma emotesi vermediği için kalkıp ona sıkıyorum" ciddi olamazsın?
« Son Düzenleme: 10.03.2020 20:45 akegod5000 »