cok sıkıntılı bir karakter. kendisini eyşan olarak tanımlıyorum ve damgasını vuruyorum.
Alıntı yapılan: Bugu - 20.03.2020 14:13cok sıkıntılı bir karakter. kendisini eyşan olarak tanımlıyorum ve damgasını vuruyorum.tecrübeyle sabit
Wayne Katliamı!Idlewood'da yine kanlı bir gün! Olay dört kişinin rehin alınması ile başladı. Bu durum üzerine, olay yerine çok fazla sayıda polis ekibi sevkedildi. Idlewood'da yine kanlı bir gün! Olay dört kişinin rehin alınması ile başladı. Bu durum üzerine, olay yerine çok fazla sayıda polis ekibi sevkedildi. Daha sonra rehine krizi, büyük bir silahlı çatışmaya kendini bıraktı! Evet, bu katliam seri katil ve terörist Paul Wayne tarafından gerçekleştirildi. Olay sıkışan sivil halkın üzerine adeta kurşun yağıyordu. İnsanların etrafa koşturmaya başlaması üzerine büyük bir arbede yaşandı ve birçok sivil yaralandı! Ambulans sirenleri tüm gece hiç susmadı, olay yerinde çok fazla yaralı vardı. Birçok insan yerde yatıyordu ve kendilerine yardım gelmesini bekliyorlardı. Sokaktan silah sesleri ve çığlık seslerinden başka bir şey duyulmuyordu. Bir süre sonra polis helikopterleri bölgeyi taramak adına olay yerine geldi, fakat Paul Wayne'den hiçbir iz yoktu. Vice tarihi, bugünü "Wayne Katliamı" olarak not edecek......................EDITOR.......... Archer Gallagher HABER Xavion MorrisDylan Alexeeva KAMERA Benjamin Weissmuller Daily Countdown Agency | 2020 © All Rights Reserved. Designed by @ekmekarasikopek