Konu: [07.03.2020] Juanito Quinteros  (Okunma sayısı 906 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 08.03.2020 00:42

İthamlarda bulunmama rağmen bunu inatla neden sürdürdüğünüzün  farkında değilim, seviyesizlikten başka bir şey değil açıkçası.
Olay ile alakası olmayan adam dahi nasıl oluyor da direkt buna göre 200-300 metre uzakta olay ile hiç alakası yokken hemen bana karşı bir emote verebiliyor, Discord üzerinden Idlewood merkezli bir suç ağı oluşturdunuz ve bunu benden mi gizliyorsunuz? DM yapmak için her yolu deneyip sonrasında bu tarz durumlar ile karşılaşınca buraya "ihlale-ihlal ile karşılık vermenin yasak olduğunuzu bilmem gerektiğini söyleyen neden ihlal yapıyor ve ihlal yaptığını kabullenmesi rağmen buna dair öğüt veriyor?" Evet, koşarak araçtan inip /me adamı kolundan tutar emotesini verdiğiniz de yere düşüp bayılmadığım için üzgünüm.

Savunmanız ve üslubunuz buysa yetkili kararı. @Heavenly

666

*
v2 Oyuncusu
#21 - 08.03.2020 00:46

İthamlarda bulunmama rağmen bunu inatla neden sürdürdüğünüzün  farkında değilim, seviyesizlikten başka bir şey değil açıkçası.
Olay ile alakası olmayan adam dahi nasıl oluyor da direkt buna göre 200-300 metre uzakta olay ile hiç alakası yokken hemen bana karşı bir emote verebiliyor, Discord üzerinden Idlewood merkezli bir suç ağı oluşturdunuz ve bunu benden mi gizliyorsunuz? DM yapmak için her yolu deneyip sonrasında bu tarz durumlar ile karşılaşınca buraya "ihlale-ihlal ile karşılık vermenin yasak olduğunuzu bilmem gerektiğini söyleyen neden ihlal yapıyor ve ihlal yaptığını kabullenmesi rağmen buna dair öğüt veriyor?" Evet, koşarak araçtan inip /me adamı kolundan tutar emotesini verdiğiniz de yere düşüp bayılmadığım için üzgünüm.

İnsanlara yalancılık gibi ithamlarda bulunup sonrasında üsluptan bahsetmek? Bu kadar dürüst arkadaşların ise kendi yaptıkları ihlalleri sümen altına götürmeye çalışması pek iç açıcı değil. En azından dürüst olup şunu söyleyebilirdiniz. "Yoldan geçen bir kişiye karşı DM yapmak için elimizdeki tüm imkanları hunharca kullandık (Discord vb.) daha sonrasında kişiye saldırıp, bir yandan ateş edip kişinin elinde silah varken bir yandan yumruk atarak tüm şansımızı denedik fakat üzgünüz! Bugün DM yapmayı başaramadık, bu yüzden şikayet açalım ve insanlara YALANCILIK gibi ağır ithamlarda bulunup DÜRÜSTLÜK dersi verelim!!!

666

*
v2 Oyuncusu
#22 - 08.03.2020 00:47
Şaka galiba, geçen gün adamınızın kendi başına gelip saçma sapan roller yaptıktan sonra bugün kaldırımda yürürken önümü kesmeniz ve bu tarz bir rol yaptıktan sonra bölgeden size karşı bir risk oluşturmadan ayrılmama ve karşı kaldırıma geçmeme rağmen aniden araca dört kişi binip önümü kesmeniz, sürekli yön değiştirmeme ve sizinle etkileşime girmemek istememe rağmen dayatmanız, bir anda bir yerlerden pompalı çıkartarak ateş etmeniz ki onunda ekran görüntüsü bulunmuyor bir türlü anlam veremedim. Oyun içerisinde hiç bir iletişim kurmadan da böyle komplike ilerlemeniz ve sizden 200 metre uzakta olan herifin bile sizinle aynı emoteyi vermeye çalışması takdire şayan.

Pompalıdan bahsetmişsin fakat pompalıyı çeken biz değil arkamızda bizi kollamak isteyen sen ateş ettikten sonra ateş eden Remy karakteri idi.

Ismim geçtiği için yazıyorum.
Siz laf attıktan sonra ve latinler geldikten sonra sizin önünüzde iki kez adamın önünü keser diye emote verdim ve hiçbirine uyumadınız. Sizin silah çektiğimizi görünce arkadaşları savunmak için arkanızdan 2 atış yaptım ve biri tuttu. Kişilerle problemlerim vardı ve bunu hallettim, sadece güvenlerini kazanmak istiyordum ve bunu yaptım.

#23 - 08.03.2020 00:48
Aynen discord kullanıyoruz kardeşim herkesi çağırıyorum chate @here falan atıp herkese ateş ettiriyorum aynen burada açılan şikayet sana, bize değil? saçmalaman bittiyse karar beklenebilir

#24 - 08.03.2020 00:49

İnsanlara yalancılık gibi ithamlarda bulunup sonrasında üsluptan bahsetmek? Bu kadar dürüst arkadaşların ise kendi yaptıkları ihlalleri sümen altına götürmeye çalışması pek iç açıcı değil. En azından dürüst olup şunu söyleyebilirdiniz. "Yoldan geçen bir kişiye karşı DM yapmak için elimizdeki tüm imkanları hunharca kullandık (Discord vb.) daha sonrasında kişiye saldırıp, bir yandan ateş edip kişinin elinde silah varken bir yandan yumruk atarak tüm şansımızı denedik fakat üzgünüz! Bugün DM yapmayı başaramadık, bu yüzden şikayet açalım ve insanlara YALANCILIK gibi ağır ithamlarda bulunup DÜRÜSTLÜK dersi verelim!!!

Elinizde zerre kanıt olmadan ve de suçlu olmanıza rağmen hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz fakat size istediğiniz dönütü vermeyeceğim, buna emin olabilirsiniz. Zaten konuşma tarzınızdan nasıl bir insan olduğunuzu az-çok kavramış bulunuyorum, eğer ki bir kanıtınız varsa ortaya sunun. Bölgede bulunan kimseyle mixing konusu geçmedi, discord diyip duruyorsunuz fakat size ateş açan Remmy karakterini OOC olarak tanımıyorum bile. Hala kanıtsız, kendi kafanızda kurguladığınız şeylerle insanları suçlamaya devam ediyorsunuz. Şüpheniz varsa gidin forumdan şikayeti açın bu kadar basit, ne gerek var buradan bütün öfkenizi püskürmeye değil mi? Daha fazla ekleme yapmayı düşünmüyorum, cevabınızı umarım alırsınız.
« Son Düzenleme: 08.03.2020 00:54 homohominilupus »

666

*
v2 Oyuncusu
#25 - 08.03.2020 00:56
Aynen discord kullanıyoruz kardeşim herkesi çağırıyorum chate @here falan atıp herkese ateş ettiriyorum aynen burada açılan şikayet sana, bize değil? saçmalaman bittiyse karar beklenebilir

Hüüüüüü.... Ben gerekli savunmaları yaptım fakat ortalığı karıklayarak kendi hatalarını ört-bas etmeye çalışan sizlersiniz. Özellikle arkadaşın "İhlale-ihlal ile karşılık verilmez diye öğüt vermeye dahi başlamıştı." Evet, şikayet bana açıldığı için kendi yaptığınız tüm ihlalleri görmezden gelip üzerine alçakça bir tutumla "Yalancı" gibi ithamlarda bulunuyorsunuz değil mi? Hemen ardından ise üsluptan bahsediliyor. Bir oyun için bu kadar alçalmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

#26 - 08.03.2020 00:59

Hüüüüüü.... Ben gerekli savunmaları yaptım fakat ortalığı karıklayarak kendi hatalarını ört-bas etmeye çalışan sizlersiniz. Özellikle arkadaşın "İhlale-ihlal ile karşılık verilmez diye öğüt vermeye dahi başlamıştı." Evet, şikayet bana açıldığı için kendi yaptığınız tüm ihlalleri görmezden gelip üzerine alçakça bir tutumla "Yalancı" gibi ithamlarda bulunuyorsunuz değil mi? Hemen ardından ise üsluptan bahsediliyor. Bir oyun için bu kadar alçalmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Yanıtlarınızdan kimin alçaldığı gayet açıkça belli oluyor, bir tutam dahi üslubunuzu düzeltmeyerek öfkenizin seviyesini yükseltiyorsunuz. Püskürmeye devam edin, bu gidişle forum susturması da alacaksınız.

666

*
v2 Oyuncusu
#27 - 08.03.2020 01:01

Yanıtlarınızdan kimin alçaldığı gayet açıkça belli oluyor, bir tutam dahi üslubunuzu düzeltmeyerek rage'inizin seviyesini yükseltiyorsunuz. Bu gidişle forum susturması da alacaksınız.

Dostum basit kelime oyunlarına gerek yok, insanlar ak ve karayı seçmekte her zaman ustadır. Bu yüzden farklı kılıklara bürünerek ve kelime oyunları yaparak, iletilerini editleyerek bir yere varamazsın. Bir, iki sayfa önce yazdığın yazılar zaten sizi ve karakterinizi açıkça ele veriliyor. Şikayet sonuna doğru da bu 360 derece dönüşlere de çok güzel bir yakıştırmam var ama neyse, seviyemi korumak istiyorum. Seviyenize alçalmam.

#28 - 08.03.2020 01:03
Tartışmanın devam etmemesi açısından konuyu incelenmek üzere kilitliyorum.

#29 - 21.03.2020 14:31
Juanito Quinteros karakteri powergame yaptığı için cezalandırılacak. (sizi tutan/tutmaya çalışan kişiler varsa role karşılık verin, silaha davranmayın.)