Konu: Notes from Underground  (Okunma sayısı 91 defa)

#0 - 03.03.2020 22:50

Notes from Underground

Notes from Underground programı Vice şehrinin büyük yatırımcıları adına ortaya atılan yasadışı söylentileri konu edinmektedir. Ön planda bulunan isimler tarafından Vice şehrinin yeraltı dünyası hakkındaki çarpıcı açıklamalarını dinlemek için takipte kalın!

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 03.03.2020 22:58
*Kaçıranlar için yayın tekrarı.
[YAYIN] Keiko Rin: **Miracle TV Yeraltından Notlar Program Giriş Jeneriği**
 [YAYIN] Keiko Rin: **Kameralarda Keiko Rin, Melikh Levi ve Frederick Zanni Görülmekte**
 [YAYIN] Keiko Rin: Miracle TV ekranlarından hepinize selamlar, ben Keiko Rin.
 [YAYIN] Keiko Rin: Bu akşam Frederick Zanni ile beraberiz. 
 [YAYIN] Keiko Rin: Öncelikle hoşgeldiniz bay Zanni sizi kısaca tanıyabilirmiyiz?
 [YAYIN] Frederick Zanni: **elini kameraya kaldırıp selamladı** Merhabalar. Ben Frederick Zanni.
 [YAYIN] Keiko Rin: **Kameralar Zanni'yi çekmekte**
 [YAYIN] Frederick Zanni: Zanni modaevi ve Lavanderia'nın işletmecisiyim. Oregon'lu bir çiftçi çocuğu olarak dünyaya gözlerimi açtım.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Hepimizin zamanında çekmiş olduğu o büyük sıkıntıların ardından şahsıma aralanan o mütevazi kapıdan geçtim.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Bugün burada olma sebebim budur. Bu yayına beni davet ettikleri için Bayan Keiko ve Bay Melikh'e teşekkürlerimi sunarı
 [YAYIN] Keiko Rin: Davetimizi kırmadığınız için bir teşekkür ederiz.
 [YAYIN] Keiko Rin: Bay Zanni biliyorsunuz ki yeraltı dünyasında adınız sıkça zikredilmekte, şu an bulunduğunuz noktaya yasadışı işler
 [YAYIN] Keiko Rin: aracılığıyla geldiğiniz söylentileri mevcut, bu konular hakkında ne gibi açıklamalarınız var.
 [YAYIN] Frederick Zanni: **iki elini yanlara açtı** Eh, biliyorsunuzki cebi kabarık olan her insan bu itham ile yargılanıyor.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Halkımızın ağzı ne yazık ki bu konuda biraz duyarsız. Büyük bir öncülük ile modaevi altında markalaştım.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Sizi tenzil ederekten bazı programcı arkadaşların asparagas haberleriyle zikredilmekten hoşnut değilim.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Mütevazi halkımızın önünde şunu söyleyebilirimki bugüne gelirken hiçbir yasa dışı yola başvurmadım.
 [YAYIN] Melikh Levi: ** Kamera açısına Keiko yansımaktadır **
 [YAYIN] Keiko Rin: Biz sizi iş adamı kimliğiniz ile tanımaktayız fakat sizinde belirttiğiniz gibi büyük başarılar elde etmiş kişiler-..
 [YAYIN] Keiko Rin: hakkında bu gibi söylentiler duymamak imkansıza yakın.
 [YAYIN] Keiko Rin: Bay Zanni daha önce herhangi bir suçtan hüküm giymişmiydiniz?
 [YAYIN] Melikh Levi: ** Kamera açısına Frederick yansımaktadır **
 [YAYIN] Frederick Zanni: Sicilim Oregon'da bulunduğum süreçten itibaren temizdir ve asla lekelenmemiştir.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Bir karıncayı bile incitmeyen geçmişimi bu konuda tamamen savunurum. Kehkeh, hepimiz iyi insanlarız Bayan Keiko.
 [YAYIN] Keiko Rin: Pekala bay Zanni, Melikh'in size birkaç sorusu olacaktı.
 [YAYIN] Melikh Levi: ** Kamera açısına Melikh yansımaktadır **
 [YAYIN] Keiko Rin: Evet Melikh sendeyiz.
 [YAYIN] Melikh Levi: Bu olaylarla alakanız olmadığınızı belirttiniz, fakat şehirde suça karışmış birçok kişi sizin adınız telafuz ediyor.
 [YAYIN] Melikh Levi: ** Kameraların açısı Frederick'e döner**
 [YAYIN] Frederick Zanni: Bu yayına bu asparagas söylemleri tamamen saf dışı bırakmak adına katıldım.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Biliyorsunuz, birkaç gün öncesinde bir haber yayınlandı.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Bu haberde yer almam üzücü. Eyaletin ileri gelen iş adamlarıyla birlikte bir projede yer alacağım.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Vice Şehri'ni kalkındırmak adına çabalarken, ismimin bu denli konularla bir arada kullanılması kötü bir izlenim doğurur.
 [YAYIN] Keiko Rin: Bahsettiğiniz olayı kısaca açıklayabilirmisiniz?
 [YAYIN] Frederick Zanni: Bay Valachi'nin daveti üzerine gerçekleşen iş görüşmesi. Bu olayın temelinde eyaletimizin yatırımlarını değerlendirdik
 [YAYIN] Frederick Zanni: Süregelen inşaat ve moda sektörlerinde ismimin geçeceğini size belirtmekten gurur duyarım.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Devamının spoiler içereceğini bildiğimden dolayı bu konuda söyleyeceklerim bu kadardır. **kameraya gülümsüyor**
 [YAYIN] Keiko Rin: Anlıyorum.
 [YAYIN] Melikh Levi: Başka bir sorum daha olucak sizlere bay Frederick.
 [YAYIN] Keiko Rin: **Kameralarda Melikh Levi görünmekte**
 [YAYIN]Melikh Levi: Hangi işlerle uğraşıyorsunuz-.. Yani ticaret alanlarınız nelerdir?
 [YAYIN]Frederick Zanni: Bu konunun açılması çok iyi. Projelerimden size bahsetmek isterim.
 [YAYIN] Keiko Rin: **Kameralar Frederick Zanni'ye Döndü.**
 [YAYIN]Frederick Zanni: Zanni Modaevi çatısı altında özel dikim takımlar üretmekteyiz. 
 [YAYIN] Frederick Zanni: Bunun yanısıra Zanni Mimarlık çatısı altında, eskimiş evlerin revizyonu ve iç mimarlık sektöründe bulunuyoruz. 
 [YAYIN] Frederick Zanni: Lavanderia adı altında bir bar işletmeciliğini sürdürüyorum. Ben ve ekibim size iyi hizmet sunabilmek adına uğraşıyoruz.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Yakın zaman içersinde Ocean Garage çatısında Andeyev ile güzel bir ortaklık gerçekleştirdik.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Bu sayede otomativ ve parça alım-satımı ile ilgilendiğimizi gururla belirtmek istiyorum.
 [YAYIN] Keiko Rin: **Ekranın sol kısmında Keiko Rin sağ kısmında Frederick Zanni görülmekte.**
 [YAYIN] Keiko Rin: **Başını olumlu yönde hafifçe sallayarak** Pek çok sektörde aktifliğinizi sürdürmektesiniz.
 [YAYIN] Keiko Rin: Peki siyasi görüşünüz hakkında bizimle birşeyler paylaşabilirmisiniz?
 [YAYIN] Frederick Zanni: Açıkcası bu konuda kendimi tazelemem gerekiyor. İşlerim dolayısıyla pek fazla takip edemiyorum.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Fakat genel kitle üzerine yoğunlaşan bir yönetime sahibiz. Bu konudan memnunum.
 [YAYIN] Keiko Rin: Son olarak Vice Şehrindeki artan suç oranı ve departmanın tutumu hakkında ne düşünüyorsunuz?
 [YAYIN] Frederick Zanni: Birkaç memur arkadaşımla bu konuyu görüşme fırsatım oldu. Üzülerek takip ediyorum. 
 [YAYIN] Frederick Zanni: Bu güzel ve köklü şehrimizin suç oranlarındaki artış gözle görülür derecede. Bu durum umarım ilerleyen zamanda...
 [YAYIN] Frederick Zanni: ...kesintiye uğrayacak ve departmanımız daha fazla yücelecektir.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Onlara karşı güvenim sonsuz ve her gece dualarımı onlar adına sürdürüyorum.
 [YAYIN] Keiko Rin: Son günlerde gündeme gelen yeraltı dünyasına ilişkin haberlerde bay Valachi'nin adı sıkça duyuluyor.
 [YAYIN] Keiko Rin: Jackie Valachi ile birlikte çalıştığınız söyleniyor özellikle ismini belirtemeyeceğim bir televizyon kanalında.
 [YAYIN] Keiko Rin: Kısa süre önce birlikte görüntüleriniz yayınlanarak bir suç örgütünü yönettiğiniz iddia edildi.
 [YAYIN] Keiko Rin: Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
 [YAYIN] Keiko Rin: **Kameralar Frederick Zanni'yi göstermekte.**
 [YAYIN] Frederick Zanni: Jackie saygıdeğer bir iş adamı ve biliyorsunuz ki kendisi otomativ dünyasının ileri gelenlerinden.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Yatırımlarımızı görüştüğümüz o gece bu durumdan etkilenen rakip firmalar tarafından eşiliyor olmalı.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Dediğim gibi şehrimizi kalkındırmak adına elimizden geleni yapmayı deniyoruz ve yılmayacağız.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Söylentiler ne kadar büyük olursa olsun. Biz halkımız adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.
 [YAYIN] Keiko Rin: Peki malum yayın kuruluşlarının hakkınızda bu konularda asılsız haber yapması konusunda ne düşünüyorsunuz?
 [YAYIN] Frederick Zanni: Bunu sağlayan arkadaşların neye dayanak gösterdiğini çok merak ediyorum açıkcası.
 [YAYIN] Keiko Rin: **Kameralar kısa süreliğine geniş açıdan Melikh Levi, Frederick Zanni ve Keiko Rin'e döndü**
 [YAYIN] Frederick Zanni: Bir kaynağın gösterilmesi gerekiyor. Bu tarz kuruluşların denetlenmesi şarttır, herkes önüne geleni haber yapamamalı.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Yükselişte olan birisinin adını lekelemek. Hemde dayanaksız bir haberle. Bu ne kadar doğru olabilir?
 [YAYIN] Keiko Rin: Kesinlikle katılıyorum, reyting uğruna şehrin ileri gelen isimleri hakkında bu şekilde asılsız haberler yapılmamalı.
 [YAYIN] Keiko Rin: Malum televizyon kanallarının bu davranışını Miracle TV olarak yanlış buluyoruz.
 [YAYIN] Melikh Levi: ** Kameralar Keiko'yu çekmektedir. **
 [YAYIN] Keiko Rin: Başkalarına yayıncılık dersi vermek yerine herkesin genel ahlak kuralları dahilinde yayın yapmasını temenni ediyorum.
 [YAYIN] Keiko Rin: **Kameralar Melikh Levi'yi çekmekte** 
 [YAYIN] Melikh Levi: Sizin gibi Vice Şehrine ciddi yatırımlar yapmayı planlayan iş adamlarının adının bu gibi asılsız haberlerle karalanması çok üzücü.
 [YAYIN] Melikh Levi: ** Kameralar Keiko Melikh ve Frederick'i kadraja almaktadır**
 [YAYIN] Keiko Rin: Son olarak söylemek istediğiniz birşey var mı bay Zanni?
 [YAYIN] Frederick Zanni: Geleceğe güzel adımlarla ilerliyoruz. Temelimiz sağlam. Vice Şehri'ne bol bol teşekkürlerimi sunuyorum.
 [YAYIN] Frederick Zanni: Beni bu tatlı stüdyoda ağırladığınız için size teşekkürlerimi sunarım.
 [YAYIN] Melikh Levi: ** Kameralara dönerek; **
 [YAYIN] Keiko Rin: **Gülümseyerek başını olumlu yönde hafifçe salladı**
 [YAYIN] Melikh Levi: Bize ayrılan sürenin sonuna geldik değerli izleyenler.
 [YAYIN] Melikh Levi: Bu gece Frederick Zanni ile beraberdik.
 [YAYIN] Frederick Zanni: **tek elini kaldırıp gülümseyerek kameralara el sallar.**
 [YAYIN] Melikh Levi: Kendisine hakkındaki iddiaları yanıtladı, Bizi kırmayıp davetimizi kabul etti.
 [YAYIN] Melikh Levi: Miracle Television, Yeraltından Notlar'ı takip etmeyi unutmayın. Bizi izlediğiniz için teşekkürler.
 [YAYIN] Keiko Rin: **Miracle TV Yeraltından Notlar Kapanış Jeneriği**

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok