Öncelikle merhaba ben Gta San Andreas gelişmiş mod yapımcısıyım birçok modu yapıyorum(Asıl uzmalığım Cleo ve Asi modlarıdır.) bu paylaşımı gördüm. Bilmeyenler için epey yararlı. Ancak eksikler var. Burada olan eksikleri gidereyim.. Öncelike TXD Workshop yeni Magic TXD kullanmalısnız. Çünkü TXD Workshop hem eski hem de fotoğrafları TXD'ye kaydederken hem iyi kaydetmiyor hem de kaydederken özellikler iyi değil ve eksik. Ancak Magic TXD ile daha iyi sonuçlar alınıyor. Tavsiyem Magic TXD kullanılması. Magic TXD ile herhangi bir TXD açılırsa(Yeni TXD oluşturulurken veyahut herhangi bir TXD düzenlenirken) içeri aktarma aşamasında "Raster Format" seçeneğinde "Raw Raster" seçili oluyor. Bu seçenek yerine aşağısındaki "Compressed" seçip kaydetmemiz gerekiyor. Dediğim gibi yapılırsa sorunsuz bir şekilde düzenlenmiş olunur ve oyuna tamamen uyumlu oturur(Burada demek istediğim düzgünce düzenlenme yapılır ve oyun ile uyumlu olur, bug vs. olmaz). Discord üzerinden soru sormak isteyenler olacaktır bana ulaşabilirsiniz. Discord adım: Uchiha Batuhan#2394