Konu: [27.02.2020] @bakhtiyar @newcumo @dayı @intikam21  (Okunma sayısı 417 defa)

#0 - 27.02.2020 18:33
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:David_Galeno @bakhtiyar Matias_Vasquez @newmuco Juan_Callazo @dayı Damian_Martinez @intikam21
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Gabriel_Cortez @bersanakceylan Luis_Vargas @NightLovel
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:25.02.2020, 20.24 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:David_Galeno Mix,Non Rp ve Karşı taraftan onay gerektitren rol ihlali, Juan_Callazo Mix, Damian_Martinez Mix. Son olarak Matias_Vasquez Mix ve RK..
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz Juan_Callazo ve Matias_Vasquez'i RK'layıp barımızda esir alıyoruz ama şahıslar Mixing yaparak arkadaşlarını bara çağırıyor, David_Galeno kapıyı kırma rolü yaparak içeri girdiğini idda ediyor ama içeri girerken kapı kırma sesleri ve silahı ateşlemeyi belirtmiyerek Non Rp yapıyor.. Sonrasında Matias_Vasquez'de o sırada desert eagle ile RK ihlali yaparak birlik arkadaşım Luis_Vargas'a sıkıyor veRK'lanıyoruz ardından esir alıyorlar. Esir alınan yere geldiğinde ise ben ne PK ne CK ne Kalıcı hasar izni, ne geçici hasar izni veriyorum.. Ama David_Galeno sırtıma silahıyla mermi yağdırıyor..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -Matias_Vasquez'in Luis_Vargas tarafından RK'landığı:

Juan_Callazo'nun RK'landığnın kanıtı:

(Gördüğünüz gibi RK'landıkları anda ortada kimse yok, şahısların RK'lanıp esir aldığını hiçbir arkadaşı görememektedir.)

Juan_Callazo ve Matias_Vasquez'in Attica adlı barımızda esir alındıklarının kanıtı:

Barın kapısı kilitliydi, konuşmalarda görebilirsiniz, David_Galeno ve Damian_Martinez mixing yaparak bara geliyor ve kapıyı kırma rolü yapıyorlar ama kapıyı kırarken sesler geldiğini belirtmiyor ve mantıksız rol sergileyerek Non RP yapıyor:

David_Galeno ve ekibi barı bastığı anda Matias_Vasquez, Luis_Vargas'a desert eagle model silah ile ateş edip RK kuralını ihlal ettiği ekran görüntüsü:

Mix ile barımızı basıp gelenlerin kanıtları:

Esir rolünde CK,PK,Kalıcı hasar izni,Geçici hasar izni vermediğim halde David_Galeno'nun sırtıma mermi boşaltıp hasar vermesinin ekran görüntüsü:

Ek açıklamalar(varsa):Şikayeti önceden açmıştım, şablona uygun olmadığı için reddedilmişti.. Ondan mütevellit yeniden açıyorum..

« Son Düzenleme: 27.02.2020 18:40 atay »

#1 - 27.02.2020 19:31
RK'dan zaten cezalandırıldım beni şikayete katmanda ne anlam var? Aynı şeyleri tekrardan benim şikayette tartıştık admin inceledi ve bir sorun olmadığını belirtti bir başka şikayet açarak 2 kere jail yiyeceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun.

Ynt: [25.02.2020] Gabriel Cortez, Theodore Hughes, Luis Vargas, Pablo Kubar
« Yanıtla #22 : Bugün, 11:53:13 »
Matias Vasquez karakteri 20.25 civarlarında vurulup 20.45 civarlarında vurduğu için RK kural ihlalinden cezalandırılmıştır.

#2 - 27.02.2020 19:32
müsait olunca savunma yapacam

#3 - 27.02.2020 19:35
https://hizliresim.com/9bpzWQ

Mix yapılıyor atay gel emaneti vereyim. Ne güzel ya bir rol esnasında f chattan silah verilmeler havada uçuşuyor...

#4 - 27.02.2020 19:39

Mix yapılıyor atay gel emaneti vereyim. Ne güzel ya bir rol esnasında f chattan silah verilmeler havada uçuşuyor...
Onu yazdığında saat 19:49 ben o zaman 54.Street'te yokum OOC olarak silah borcu vardı aramızda onun için yazıyor barda esir aldığımız saate bakarsan 20:23 aradan 30 dakika geçmiş..

#5 - 27.02.2020 20:28

Onu yazdığında saat 19:49 ben o zaman 54.Street'te yokum OOC olarak silah borcu vardı aramızda onun için yazıyor barda esir aldığımız saate bakarsan 20:23 aradan 30 dakika geçmiş..
OOC Ticaret mi yapıyorsunuz?

#6 - 27.02.2020 20:34

OOC Ticaret mi yapıyorsunuz?
:d Bunu ciddiye falan alırlar falan neyse deagle onun deagleı istediği zaman ooc olarak verir.. OOC Ticaret dediğin ben @bersanakceylan 'a belli miktar real para vermem gerek, sonrasında bana desert eagle'ı vermesi gerek..

#7 - 27.02.2020 20:41
OOC ticaret veya mix yok, Theodore karakteri hemen yanımdaydı, silahı vermek için yere bırakmak zorunlu. Dikkatini çekmek için bunu yazdım. IC den "Silahı yere atayım al" demeyi pek etik bulmadım.

#8 - 27.02.2020 23:04
hem kendi adıma hem de mix için şikayet açtığınız arkadaşlar için şöyle bir savunma yapayım...Damian Martinez karakterim daha önceden (kapanan birlikte ki rollerden ötürü) Cortez crewi ile çatışmışlığı vardı ve daha sonrasında ben eski birlik dostum olan Juan ile IC olarak tanışık durumdaydım.Bugün oyuna girdiğimde Juanın mekanının orada turluyordum sonrasında uzaktan sizleri gördüm ancak gelemedim çünkü sayıca kalabalıktınız ve tek başıma pistolla gelmem saçma olurdu.Bunun üzerine tekrardan bir süre ortalıkta dolanıp sonunda Galeno'yu mekanda buldum ve mevzuyu anlattım ve böylece size baskına gelmiş olduk.Hatta birlik üyeniz Pablo da o sıralarda rolümüze tanık oldu ancak kendisinin pek sağlıklı bir kullanıcı olduğunu düşünmediğimden şahitliğini isteyemem (Şahıs rp ihlalleri,car jack,non rp,trolling tarzı davranışlarda bulunduğu için). SS'lerim maalesef yok çünkü fark ettim ki 999 tane ss olduktan sonra screenshot kaydedilmiyormuş.Ancak admin arkadaşlarım gerekli görürse chatlog kontrolü yaparak gerçekleri görebilirler.

#9 - 28.02.2020 14:43

Sürekli rp. IC olarak çağırabilirdi mixe giriyor