DUYURU
Arkadaşlar merhaba, MLS liginde yabancı sınırı olması nedeniyle yapılan transferlerde sıkıntı yaşandı. Bu sebeple, yabancı sınırı olmayan Bundesliga'ya takımları taşıdım. Ligde 18 tane takım oluştu bu yüzden. Haliyle satın alabileceğiniz takım sayısında da artış oldu, ilk mesajda listeyi güncelledik. Ligi bir - bir buçuk ayda bitirebilmek adına her takım birbiriyle bir kez maç yapacak. Rövanş maçları olmayacak. Yani lig toplam 17 oyun içi haftası sürecek. Her takım 17 maç yapacak ve lig sonlanacak, en son haftadaki puan durumu esas alınacaktır. Maçları iki veya üç günde bir oynayıp totalde bir buçuk ayda bitirmeyi hedefliyoruz. Eski sistemde takımlar 34 maç yapacaktı, revizyonla birlikte maç sayısı düşürüldüğü için, haksızlık olmaması adına maç galibiyeti primi iki katına, yani
4.000$'a çıkarıldı. Maçlar bugün 19.00'da oynanacak. Maçları canlı takip etmek isteyenler için DC'de bir kanal oluşturduk ve o kanaldan yayın yapacağız, siz de kanala katılarak yayını izleyebileceksiniz. İlk hafta fikstürünü ilk mesajda güncelledim, buraya da atıyorum. Şimdiden bütün takımlara başarılar!
Discord linki