İlk defa karakter tanıtımıma uzun bir yazı yazacağım, bu tarz yazılar yazmaya üşeniyorum ama bir kere bile spamdan tanıtım incelemeye alınmadı ve alınmaması için yazmak istiyorum.
Bu fotoğraf zaten çektikten beş saat sonra yayınlanmış bir fotoğraf, roldeydim ve müsait olduğumda attım. Kolpa kısmında senin sevgili olup olmaman benim seçeceğim bir şey değil ama zamanında kadın olaylarından dolayı Latin birliği ile savaşa girmiştiniz ve bu "savaş"ta onlara yardım ediyordum, sakin kalmalarını nasıl olsa çözüleceğini söylüyordum. Kadın olayları olduğunu ve Anastasia ile bir bağın olduğunu buradan biliyorum. Bu olay hakkında o zaman ki birlik liderin Tamaz Kalaptirov gelip benimle sana bir şey yapmamam için konuştu ve ben de kabul ettim. Son yaşanılan olaylardan sonra CK hakları verilince karakterim seni öldürmek için aramaya başladı. IC olarak senin Mekiksa'ya ya da herhangi bir yere gittiğini bilmiyorum ve yorulana kadar da arayacağım. Finn karakteri zaten seni araştırıyor ve bulamadığında da bana bunu telefonla arayıp aktaracak.
Role döküp ayak yaptın kısmı zaten senin bana PM'den dediğin gibi karakterin büyük, karşıma alınacak bir karakter değil ve o yüzden kafa yormamı gerektirecek bir yanı da yok. Dediğim gibi sen NC attıktan sonra bu rol yapılmadı, sen şehirdeyken ve Temple'da aranmana rağmen kulüp locasında takılmadan yaklaşık 1.30 saat önce yapıldı.
Açıklamadan başka yorum atmayacağım, tanıtım kirleniyor. İyi roller.