Konu: 21.02.2020 - Cesar_Helguera | Revenge Kill - PowerGame  (Okunma sayısı 475 defa)

#10 - 21.02.2020 20:36
Ben yaralıydım, araçta bekliyordum. Damian Martinez araçtan iniş sağladı Andrea Bocelli'i vurdu ve tekrar araca bindi. Sonrasında mixing olduğunu görüştük o anlık rolün sinirliyle " bas gitsin " amacıyla " bas bas " yazdım. Yoksa amacım DM/mixing değildir, konumunuzu bulmak kolaydı. Willowfield'da dolaşıyordum. Sizin orada olduğunuzu gördüm ve vuruldum sonrasında yaralı rolü yaptım, olanları Damian'a anlatmadım. Çünkü Damian da dün sizin tarafınızdan vurulmuştu. Savunmam bu kadardır.

#11 - 21.02.2020 20:40
Ben yaralıydım, araçta bekliyordum. Damian Martinez araçtan iniş sağladı Andrea Bocelli'i vurdu ve tekrar araca bindi. Sonrasında mixing olduğunu görüştük o anlık rolün sinirliyle " bas gitsin " amacıyla " bas bas " yazdım. Yoksa amacım DM/mixing değildir, konumunuzu bulmak kolaydı. Willowfield'da dolaşıyordum. Sizin orada olduğunuzu gördüm ve vuruldum sonrasında yaralı rolü yaptım, olanları Damian'a anlatmadım. Çünkü Damian da dün sizin tarafınızdan vurulmuştu. Savunmam bu kadardır.
Benim karakterimi tanıyor olabilirsiniz, bana karşı ateş açabilirsiniz. Bunu anlayış ile karşılarım ama yeri bulmanız vs tamamen mixing yaptığınızın göstergesi. Ayrıca bir nevi de bu yaptığınız dm'e giriyor. O mahallede realistik düşünürsen yaşayan kaç tane kişi olacak. Sen bu Andrea Bocelli'yi IC tanımıyorsun. İsmine baktın aa bu onlardan diyerek mi sıktın? O halde bir şey olduğunda adamların bulunduğu yerdeki herkesi vuralım, asalım, keselim.

#12 - 21.02.2020 20:54
Çok fazla kişi çok fazla hararetli şekilde,bilgi kirliliği yapmış.Açtığınız RK/POWERGAME şikayetine karşılık savunmalarımız gayet nettir. Ayrıca diyorsunuz ki karakter afk bilmem ne,yahu biz kahinmiyiz? madem afk kalacaksın ESC basmak bu kadar zor olmamalı.Sürekli Roleplay diye bir durum var ve siz bunu resmen yok sayarak ESC basmadan afk geçmişsiniz.Daha sonrasında mix demişsinizde zaten taraflar aktif olarak çatışma halinde yani ben kimin düşman olup olmadığını artık gayet net biliyorum IC olarak ve bunu bilmek için mix yapmaya gerek bile yok.Sizi bulma konusuna gelince,şehirin altını üstüne getirip her yeri turladım ve sonunda sizden olduğunu bildiğim kişiye (ESC afkında değildi gayet güzel oyundaydı) ateş açtım ve yine şahısın afk olduğunu bilmediğim için /pm'ye de yanıt vermeyince /b den son kez uyardım ve gittim. Arkadaşımın bana "bas bas" demeside daha fazla uğraşmamak için gitmemi söylemesidir ki siz buna sığınacak kadar kendinizi şaşırmış durumdasınız...Dediğim gibi o kadar çok fazla gereksiz mevzuya değişnmişsiniz ki.Son olarak SÖZ KONUSU ŞİKAYETE İLİŞKİN SAVUNMALARIMIZ GAYET AÇIK VE NETTİR.

#13 - 21.02.2020 21:00
Çok fazla kişi çok fazla hararetli şekilde,bilgi kirliliği yapmış.Açtığınız RK/POWERGAME şikayetine karşılık savunmalarımız gayet nettir. Ayrıca diyorsunuz ki karakter afk bilmem ne,yahu biz kahinmiyiz? madem afk kalacaksın ESC basmak bu kadar zor olmamalı.Sürekli Roleplay diye bir durum var ve siz bunu resmen yok sayarak ESC basmadan afk geçmişsiniz.Daha sonrasında mix demişsinizde zaten taraflar aktif olarak çatışma halinde yani ben kimin düşman olup olmadığını artık gayet net biliyorum IC olarak ve bunu bilmek için mix yapmaya gerek bile yok.Sizi bulma konusuna gelince,şehirin altını üstüne getirip her yeri turladım ve sonunda sizden olduğunu bildiğim kişiye (ESC afkında değildi gayet güzel oyundaydı) ateş açtım ve yine şahısın afk olduğunu bilmediğim için /pm'ye de yanıt vermeyince /b den son kez uyardım ve gittim. Arkadaşımın bana "bas bas" demeside daha fazla uğraşmamak için gitmemi söylemesidir ki siz buna sığınacak kadar kendinizi şaşırmış durumdasınız...Dediğim gibi o kadar çok fazla gereksiz mevzuya değişnmişsiniz ki.Son olarak SÖZ KONUSU ŞİKAYETE İLİŞKİN SAVUNMALARIMIZ GAYET AÇIK VE NETTİR.
Bilgi kirliliğinden söz etmişsin, keşke senin kadar bilgili olsam, yaptığın konseptten bir habersin dostum. Gördüğüm üzere yönetim de bunu görmüş ve birlik konunuz kilitlenmiş. Herneyse oralara fazla girmeyeceğim. Açık bir şekilde tarafların olduğunu, ortada bir savaş döndüğünü belirtmişsin. Sanırım son oluşum kurallarının güncellemesinde hood onaylı olmadan iki birliğin çatışması yasaklanmıştı. Bunu biz ikiye iki şahsi bir olay olarak görürken sizin hood basma, adam tanıma, önüne gelene vurma gibi eylemlerinizden dolayı olayı birlik savaşına sürüklediğiniz görülüyor. Buna tarafımızdan elimizden geldiğinde dönüt vermemeye çalışıyoruz.

#14 - 21.02.2020 21:08
Spoiler: GösterGizle
Bilgi kirliliğinden söz etmişsin, keşke senin kadar bilgili olsam, yaptığın konseptten bir habersin dostum. Gördüğüm üzere yönetim de bunu görmüş ve birlik konunuz kilitlenmiş. Herneyse oralara fazla girmeyeceğim. Açık bir şekilde tarafların olduğunu, ortada bir savaş döndüğünü belirtmişsin. Sanırım son oluşum kurallarının güncellemesinde hood onaylı olmadan iki birliğin çatışması yasaklanmıştı. Bunu biz ikiye iki şahsi bir olay olarak görürken sizin hood basma, adam tanıma, önüne gelene vurma gibi eylemlerinizden dolayı olayı birlik savaşına sürüklediğiniz görülüyor. Buna tarafımızdan elimizden geldiğinde dönüt vermemeye çalışıyoruz.

ilk olayda son damlayı taşırana kadar hakaret ettiniz ve silahlarımıza davranmamıza neden oldunuz,  @Shwarzfit 'in karakterinden aldığım bilgiler doğrultusunda Idlewood taraflarında benim aracımı aradığınız bilgisine ulaştım, konuşmak amacıyla sizi bulmaya çalıştığımda birliğimdeki insanlara sıktığınız haberini aldım ve karşılık verdim, bugün aynı şekilde buna devam ediyorsunuz, kurallara karşı gelerek birliğinizin adını lekememenizi en az sizin kadar istiyorum. bu davranışlarınıza devam etmemenizi rica ediyorum

tarafımdan başka bir yorum gelmeyecek, iyi roller diliyorum
« Son Düzenleme: 21.02.2020 21:13 tonyc »

#15 - 21.02.2020 21:26
Bu arada Andrea karakteriyle ilgili, daha olayın başında Andrew karakteri sizi düşürdüğünde yani çatışırken orada afk'dı.

Yakınlaştırılmış hali:

Ham hali:

#16 - 22.02.2020 12:41
Öncelikle selamlar, Willowfield kısmında gezinirken LucasCartelli'i gördüm, oraya yakınlaştım. A.Bianchi ile çatıştık. Yere düştüm vuruldum, bagajda arkadaşıma konum atma rolü yaptım. Sonra beni LV'a bıraktınız. Arkadaşım beni LV'dan aldı. Yaralarımı sarma rolünü yaptım, kesinlikle (silahımı ateşlemedim/aracı sürmedim.) yan koltukta yaralı rolünü yaptım. Olayı Damian Martinez'a anlattım, o gidip sizi vurdu. Ben yan koltukta yaralı rolü yapıyordum. Burada yönetimi kandırmak gibi bir olay dönüyor, tekrardan; Silahımı ateşlemedim, yan koltukta yaralıydım. Olayı Damian'a anlattım. Yeri söyledim, o inip Andrea'yı vurdu. İyi eğlenceler. "

@balvenie

#17 - 22.02.2020 13:31
Tekrardan bir hatam varsa rol yaptığım herkesten özür dilerim.

#18 - 22.02.2020 13:34
Revenge Kill mantığı daha çok bir kişi yeni karakter açıp intikam duygusuyla tekrar gelip size saldırması veya belirli bir süre geçmeden sürekli intikam peşinde roller yapmasına dayanıyor. Yani kişi burada bir süre önce vurulduğu için size düşman olabilir/intikam arayabilir ancak yaralıyken ve vurulmuşken, bagajda arkadaşına SMS atma gibi roller pek mantıklı değil ve bir tık powergame'e giriyor.  Yine de kişinin telefonunu almadıysanız bir tık anlaşılabilir diyebiliriz bu seferlik ceza olmaması adına.

Bunun dışında yaptığınız rollerde genel olarak mantıksızlık söz konusu tam olarak somut bir kurala girmiyor olsa da, yarım saat önce vurulup anında bir arkadaşınızı çağırıp daha yaralı süresi bile dolmamışken (1 saat beklemek zorunlu) direkt onları vurmaya gitmek rolde de mantıksızdır mafya/çete ortamlarında da. Düşman olacaksanız da anında tepki vermek ve rastgele bir tanıdığınızı çağırıp gel bunları vur az önce beni vurdular gibi bir role girmek saçma kaçar. Çağırdığınız kişi de başka bir birlikte görünüyor. Birlik Kuralları kısmını okuduğunuzu sanmıyorum. Eğer ikinci defa benzer bir şikayet görülürse birlikleriniz kapatılacak.

Oluşum Tanıtımları kısmındaki Birlik Kuralları kısmını net bir şekilde okumanız gerekiyor. Neredeyse hiç rol yapmadan sürekli "bize kimse karışamaz herkesi vururuz" kafası Vice Roleplay'da geçerli bir durum değil ve en son istediğimiz şey. Eğer karşı tarafta rol yapan bir birlik varsa ve bu şekilde sürekli olayların içinde kalıyorlarsa, biz rol yapan birliğin tarafında oluruz yönetim olarak. Aklınızda olsun.

Bu seferlik kimse ceza almıyor ancak bu uyarı oluşum yönetimi tarafından birlik hanenize eksi puan olarak eklendi, bir dahaki seferde dikkatli olmazsanız birlikleriniz kapatılacak.

@Sheeker @intikam21