Revenge Kill mantığı daha çok bir kişi yeni karakter açıp intikam duygusuyla tekrar gelip size saldırması veya belirli bir süre geçmeden sürekli intikam peşinde roller yapmasına dayanıyor. Yani kişi burada bir süre önce vurulduğu için size düşman olabilir/intikam arayabilir ancak yaralıyken ve vurulmuşken, bagajda arkadaşına SMS atma gibi roller pek mantıklı değil ve bir tık powergame'e giriyor. Yine de kişinin telefonunu almadıysanız bir tık anlaşılabilir diyebiliriz bu seferlik ceza olmaması adına.
Bunun dışında yaptığınız rollerde genel olarak mantıksızlık söz konusu tam olarak somut bir kurala girmiyor olsa da, yarım saat önce vurulup anında bir arkadaşınızı çağırıp daha yaralı süresi bile dolmamışken (1 saat beklemek zorunlu) direkt onları vurmaya gitmek rolde de mantıksızdır mafya/çete ortamlarında da. Düşman olacaksanız da anında tepki vermek ve rastgele bir tanıdığınızı çağırıp gel bunları vur az önce beni vurdular gibi bir role girmek saçma kaçar. Çağırdığınız kişi de başka bir birlikte görünüyor. Birlik Kuralları kısmını okuduğunuzu sanmıyorum. Eğer ikinci defa benzer bir şikayet görülürse birlikleriniz kapatılacak.
Oluşum Tanıtımları kısmındaki Birlik Kuralları kısmını net bir şekilde okumanız gerekiyor. Neredeyse hiç rol yapmadan sürekli "bize kimse karışamaz herkesi vururuz" kafası Vice Roleplay'da geçerli bir durum değil ve en son istediğimiz şey. Eğer karşı tarafta rol yapan bir birlik varsa ve bu şekilde sürekli olayların içinde kalıyorlarsa, biz rol yapan birliğin tarafında oluruz yönetim olarak. Aklınızda olsun.
Bu seferlik kimse ceza almıyor ancak bu uyarı oluşum yönetimi tarafından birlik hanenize eksi puan olarak eklendi, bir dahaki seferde dikkatli olmazsanız birlikleriniz kapatılacak.
@Sheeker @intikam21