Konu: [13.02.2020 ] Chad_Bowman (Sürekli RP ihlal-Rolde /q Dini ve Ailevi Sövüş)  (Okunma sayısı 321 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.02.2020 18:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chad_Bowman @Ty głupcze

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Snezhana_Chermaine @Renesmee
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/02/2020 18:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Sürekli Roleplay ihlali ve rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Chad Bowman adlı oyuncu iki gündür mekanımıza gelip gizlice fotoğraf çekiyordu birkaç kez fark ettik fakat kaçtı daha sonraki gün beraber çalıştığı arkadaşını aldık Chad karakteri ise kaçtı bugün Üstüm Luciano Fontana'nın verdiği görev üzerine kişiyi tüm gün aradım buldum ancak afk olduğu içinden başında beklemedim daha sonra kendisini mahallemizde koştururken görünce peşine takılıp üstüne atıldım ve hırpaladım. Hırpalamadan önce /b üzerinden "Meta?" gibi bir şeyler yazdı daha sonra /pm üzerinden "Şikayet açıyorum skankç" gibi bir tabir kullanarak rol ortasında afk kaldı. Bir süre sonra role geri dönüş sağladı ve kişiyi sürüklediğimi sürekli roleplayi ihlal etmemesi gerektiğimi belirttim. Birkaç adım attıktan sonra oyundan ayrıldı 5 dakika bekledim fakat geri dönmedi.

Daha sonra dönüş sağladı heme arkasına  Dini, ailevi ve kişisel değerlerime ağır küfürler etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Banlansın kimse Ailesini sokakta bulmadı rol bilgiside yetersiz zaten şu adını yazılıp girilen sunuculardan geldiği çok belli.
« Son Düzenleme: 13.02.2020 19:54 Anarchist »

#1 - 13.02.2020 19:08
Çekilen ekran görüntülerinde gözüktüğü üzere kişi /q attıktan sonra tekrardan oyuna giriş sağlamadı.

#2 - 13.02.2020 19:17
Ben herhangi bir "Oyundan çıkış yaptı" görmüyorum burada. Yetersiz kanıtla şikayet açmışsın.

#3 - 13.02.2020 19:19
Hahahahahahh zeki şey sen baya akıllısın yaa(!) Adını yazıyorum /id üzerinden oyunda değilsin nasıl savunma yapacağını bilemedin çünkü bir savunacak bir şeyin yok dümdüz hatalısın oyuna hala daha geri girmedin yetersiz rol bilgisinden banlanabilirsin böyle rolleri sürdürürsen benden söylemesi.

#4 - 13.02.2020 19:26
Alakasız yorumlar yapmayalım benim yazacaklarım bundan ibaret her şey ssler ve şikayet üzerinde belirgin şekilde iyi forumlar.

#5 - 13.02.2020 20:01
Selam. @Ty głupcze süresiz olarak yasaklandı. @Anarchist, buna ek olarak üslubunuzu bozmayın lütfen.