0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Düz eleştiri yapacağım direkt... Yıllardır SAMP oynuyorum, bu kadar kötü bir tanıtımla daha önce karşılaşmamıştım. Karakter yüzü Wuhan şehrinde doğan bir Çinli için fazla Adanalı olmuş, hikâye ve araya sıkıştırılan sözlerin ise ne Amerika ne Çin kültürüyle doğrudan bir alakası yok. Üzgünüm dostum, benden büyük bir eksi.
allah rızası için bu eklediğin karakter yüzü çinli mi? mantık??
@Clark mükemmel
Alıntı yapılan: bakhtiyar - 09.02.2020 22:11allah rızası için bu eklediğin karakter yüzü çinli mi? mantık??Üzgünüm Bulgar Çinli fazla birisini tanımadığım için ben bu adamı koydum
Alıntı yapılan: Clark - 09.02.2020 22:12Alıntı yapılan: bakhtiyar - 09.02.2020 22:11allah rızası için bu eklediğin karakter yüzü çinli mi? mantık??Üzgünüm Bulgar Çinli fazla birisini tanımadığım için ben bu adamı koydumlafta sokuyosun sen heee
Düz eleştiri yapacağım direkt... Yıllardır SAMP oynuyorum, bu kadar kötü bir tanıtımla daha önce karşılaşmamıştım. Karakter yüzü Wuhan şehrinde doğan bir Çinli için fazla Adanalı olmuş, hikâye ve araya sıkıştırılan sözlerin ise ne Amerika ne Çin kültürüyle doğrudan bir alakası yok. Üzgünüm dostum, benden büyük bir eksi.Spoiler: GösterGizleTrollse komik, değilse daha komik.