Konu: Ruslan "Karga" Hetmanov | [VEDA] [K&A]  (Okunma sayısı 4072 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#100 - 01.12.2020 10:39
"Fotoğrafımı parçaladım ellilik chivasla"

« Son Düzenleme: 01.12.2020 10:40 Myrtle »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#101 - 01.12.2020 12:13
still got pictures of friends on the wall
Son demlerimiz, yakında buralar dutluk olacak.  :'(

"Fotoğrafımı parçaladım ellilik chivasla"

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#102 - 02.12.2020 18:26

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#103 - 02.12.2020 19:59
Cümlelerime nasıl başlayacağımı açıkçası pek bilmiyorum; Ruslan Hetmanov karakterimle altı yıldır SA-MP platformlarında rol yapmaktayım bunlardan birisi de Vice Roleplay oldu ve severek, keyif alarak oynadığım ve karakterimin üzerinde büyük bir etki yaratan sunucuların başında geldi. Ancak her güzel şeyin bir sonu olduğunu bir kere daha anlamış oldum, kendi açımdan bir devir daha kapandı diyebilirim. Ruslan karakterini oyunculara sevdirebildim mi? değil Vice Roleplay'i oyunculara sevdirebildim mi? bunun cevabı beni daha mutlu eder zira iyisiyle kötüsüyle aynı platformda bu anları paylaştık.

Bu kararı almamda pek çok sebep etkili oldu. Uzun süredir sunucunun yoğunluğundan mutluyken, aslında bunların arasında çok fazla art niyetli oyuncu olduğunu anladım ve malesef verilen 200 - 250 dk. cezalar fazla iyimser ve caydırıcı değil. Hal böyle olunca OOC olarak da hem bu tür insanlarla uğraşmaktan hem de her gün şikayet formu oluşturmaktan oldukça yoruldum. Yine de ViceRoleplay'i hiçbir şekilde kötüleyecek değilim zira gönül vererek oynadığım sunucuların başında geliyor. Bunun yanında sürekli olarak aynı şeyleri yapmaktan / tekrarlamaktan yoruldum ve bir süre ara vermem gerektiğini fark ettim. Geride kalan ve yeni başlayan herkese şimdiden kolaylıklar diliyorum, umarım benim gibi karakteri için hayallerinin peşinden koşarak başarıyı elde edebilirler. Şahsen ben Ruslan Hetmanov karakterimi getirebildiğim noktadan oldukça memnun kaldım ve karakterimin legal hayatını ilk defa bu kadar derin yaşayabildim.

Ruslan Hetmanov karakterim üzerinde neredeyse bütün sunucunun emeği vardır, bir kelam bile ettiğim oyuncu benim için her zaman kıymetlidir ki bunu karakterimle role giren oyuncular iyi bilir. Herkesin adını buraya yazmam zor olacak o yüzden genel olarak sunucuya teşekkür ediyorum ancak yine de belirtmek istediğim özel isimler var.

Legal rollerin aslında ne kadar keyifli ve ilginç olabileceğini gösteren RAVENITE ekibinden başta @Thorin olmak üzere @GGKUS @FAKO @Oberr @ugurcobain @compass @Gülücük  @Zangief @kehribarrc ve ekibin nice parçalarına minnetimi kelimelere sığdıramam.

Bu rollerin yanı sıra karakterimi yapılandırırken asla unutamayacağım kadar güzel roller yaşatan @KSZ @zynaX @DoctorDG @Monalissa @BigBoss @nevzvt @Myrtle @Emrekk461 @Skaduush @Keddy @Flexman @Lordus  ve yine adını yazamayacağım kadar çok sayıda ama bir o kadar da çok kıymet verdiğim bu sunucunun güzel insanlarına teşekkür ederim.

Son olarak da gerek IC, gerek OOC olarak hayatımda önemli bir yer tutmuş Buffalo Soul MC ve kulüpteki tüm kardeşlerim adına etiketleyebileceğim @santet @Chevalier @AXU @Zakhaev @ballantine kardeşlerimden hem bu ayrılık için özür diliyorum hem de unutulmaz oldukları için teşekkür ediyorum.

Sürçülisan etmişsem, adını yazamadığım kişiler varsa affola, gösterdiğim samimiyetin karşılığını aldığım için bütün sunucuyu yazmak isterdim. Bazen böyle olması gerekir, bu da o zamanlardan biri. Ara sıra ziyarete ve vergi ödemeye geleceğim, gitmeden önce de son bir konser vereceğim ancak Vice Şehri'nden bir Ruslan "Karga" Hetmanov geçti. Belki bir gün-.. diyelim. Seviyorum sizleri, unutmayın beni.

Konunun veda konserimden sonra Kapandı & Arşiv işlemine alınması için rapor atacağım, konsere kadar açık kalabilir.
« Son Düzenleme: 02.12.2020 20:13 Vonagall »
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Gülücük, GGKUS,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#104 - 02.12.2020 20:40
 :-\
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#105 - 02.12.2020 20:54
 :'( Sen benim anlatılmaz bir dostumsun değerlim <3 Ah değerlim..

Yine buluşacağımıza inanıyorum, birgün gelecek kararlarına ne kadar saygı duysam ne kadar gitme desem bile dinlenmeye ihtiyacının olduğunu düşünüyorum..
Biz burda her zaman seni bekleyeceğiz sen ve dostarın  :) :'(
« Son Düzenleme: 02.12.2020 22:30 Monalissa »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#106 - 02.12.2020 21:29
IC OOC olarak çok sevdiğim, hatta rol yaparken en eğlendiğim insanlardansın. Gerçekten kaliteli rolcüsün, hayatın hep güzel ilerlesin.
Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jagermeister,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#107 - 02.12.2020 21:51
Yolun açık olsun :'(
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

AXU

*
v2 Oyuncusu Kış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#108 - 02.12.2020 22:54
Gidiyor , o güzel insan gidiyor
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#109 - 02.12.2020 23:44
Yolun açık olsun kankam yaptığın tüm rollerden çok zevk aldık eğlenceliydi, tekrardan görüşmek üzere  :)
Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jagermeister,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok