Konu: Avukat Rollerine/Avukat Tutacak olanlara Tavsiyeler  (Okunma sayısı 301 defa)

#0 - 05.02.2020 23:31
Merhabalar ben Elvi$, avukat rollerini eskiden yapmıştım eğlenerek yapacağınız bir rol lakin biraz da sıkılacağınız bir rol sabırlılar kazanır diyebilirim.

Öncelikle evlilik mülk sözleşmesi vesaire gerçek hayatta sık duyulan bir şeydir.Mülk sözleşmesini aslında eşler kendi aralarında yapabilir ama avukat tutmak daha iyidir hukuksal olarak geçerliliği olması için tutulması gerekli.

Server'ın bir çoğunun evi var /avukat komutu ile oyun içi avukatlara bakabiliyoruz bunu role vurup hatta bir karakter tanıtımınız varsa onun için de ss alabilirsiniz.Evde bilgisayarınızı açın google'dan avukat arayın böylelikle daha gerçekçi olacağını düşünüyorum.

Eğer bir kişinin alehine haber paylaşım sitelerinde haber paylaşılıyorsa veya özel hayat ihlal ediliyorsa bunda avukat tutup dava açabilir.

Sizin olan bir şeyi başka bir kişi paylaşmışsa ve bundan rahatsızlık duyduysanız avukat tutup dava açabilirsiniz.

Kişisel suçlar için avukat tutabilirsiniz. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=1158.0 burada bütün yasalar gözükmekte burada yazılana göre kişisel suçlarınıza avukat tutabilirsiniz.

Avukatlar evlilik öncesinde ve sonrasında bulunabilirler.Eğer evli bir çift rolü yapıyorsanız veya bunu quest gerçekleştiriyorsanız bir avukat tutup danışmanlık hizmeti alabilirisiniz boşanma için.

Kişisel suçlarda eğer suçunuz kesin ise avukat tercih edilemiyor.Lakin kesin olmayan suçlarınızda avukat tutma veya tutmama haklarınız bulunuyor.Mesela Hırsızlık suçundan yargılanacaksınız ve sallıyorum 200 dakika yiyeceksiniz avukat tutularak bunu 100 dakikaya indirebilir daha az ceza alabilirsiniz.

Oyunda Pub bar vesaire oldukça bulunuyor bunların da iş yerine ait avukat tutması gerekli.Çünkü bara veya pub'a veya şirkete yapılan kötüleyecek saldırılar için vesaire avukat işin içine dahil olur ve marka değeri korunur.

VCPD ve ASGH de soruşturmalar açılıyor (asgh'de açılıyor mu bilmiyorum açılıyordur) soruşturmalar için memurlar veya doktorlar kendileri için avukat tutabilirler.

Elvi$
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok