Konu: ATTACCAN†I: Crime Syndicate!  (Okunma sayısı 418 defa)

#0 - 02.02.2020 00:18

Lucas 20 yaşına geldi, artık küçük bir çocuk değildi dört sene boyunca Luca ona oğlu gibi baktı ama Lucas hiçbir zaman onu babası yerine koymadı, koyamadı ona hep Luca amca diye seslendi. Luca amerikan mafyasının önde gelen liderlerinden birisiydi Lucas'ı dört sene yanında yetiştirmesine rağmen onu illegale bulaştırmadı kendi kimliğini ona açıklamadı ama artık zamanı gelmişti, Lucas'a herşeyi anlatma zamanı gelmişti. Luca Lucas'ı 20'nci yaş gününde onu kalabalıktan çıkartıp villanın balkonuna çekti ve ona herşeyi anlatmaya başladı.

Luca: Çocuk, artık yirmi yaşına geldin ben hiçbir zaman evlenemedim evlenmek istemedim.
Lucas: Biliyorum Luca amca, bu durumun beni de üzüyor.
Luca: Bu beni üzmüyor oğlum, bunu ben istedim sana bazı şeyleri anlatmak istiyorum ama kendini kaybetme.
Lucas: Amca nedense beni korkutuyorsun, sorun ne?
Luca: Senin babanı tanıyorum, benimle iş yapıyordu onunla yakın dosttuk fakat senin yanına geldiğim o gece babanı hapishanede infaz ettiler.
Lucas: Ne, ne nasıl olabilir kim yapar bunu?
Luca: Senin baban karanlık işlere ve kişilere bulaştı, bu da onların bir kuralı aileye ihanet edersen infaz edilirsin.

Bu konuşmanın ardından Lucas bir hafta odasından çıkmadı, odasına gelen yemeklerden sadece bir kaşık aldı bu duruma üzülen Luca onu birgün zorla odasından çıkartıp onu villanın garajına götürdü ve ona bildiği herşeyi detaylıca anlattı. Lucas babası gibi biri olmak istedi, amcası Luca gibi cesur. Luca haftalar sonra Lucas'a bildiği bütün ailelerin kültürünü ve işleyiş şekillerini anlattı, onun gözlerini açtı.
Luca: Bir gün benden ve babandan da büyük bir adam olucaksın çocuk, bunu görüyorum.

Lucas artık illegale hızlı bir şekilde girmişti, böyle olmayı o seçti. Luca Lucas'a aylar boyunca silahlar hakkında bilgi verdi, bu karanlık sokaklarda nasıl hayatta ve güçlü kalabileceğini anlattı. Lucas 24 yaşına gelene kadar Luca onu kendisi gibi yetiştirmişti, aile lideri gibi. Bir süre sonra Lucas kendini çok geliştirmişti, kibri ve cesaretine Luca hayret kalmıştı ama Lucas'ın bu durumu kendisinin sonunu getireceğini biliyordu. Luca Lucas'a bir miktar para verdi ve ona bir görev verdi, Lucas artık Vice'ta yaşayacak kötü işlerini Vice'ta yürütücek Luca'nun sağ kolu olucak ve onun işlerini halledicekti.

Lucas Vice'a geldi ve kendisine yeni arkadaşlar edindi onlara legal yüzünü gösterdi, kimseye illegal yüzünü göstermedi, bu kurallara aykırı. Bir süre sonra Lucas amcası Luca'dan gelen emirleri yerine getirmeye başladı, kara para aklama, tehdit, içki kaçakçılığı bu tarz işleri yerine getirdi amcasına kendisini kanıtladı.

« Son Düzenleme: 02.02.2020 00:50 illuminate! »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 02.02.2020 00:18
          Luca amcasının diğer mafya liderleri gibi birçok düşmanı bulunuyordu ama bu düşmanlar kuralına göre oynamıyorlardı. The high baron adında köklü mafya ailesi Luca amcasının işlerine engel oluyordu onun sevkiyatlarını basıp uyuşturucu silah ne varsa alıp gidiyorlardı.

Lucas amcasına kendisini kanıtlamak için The high baron adlı mafyaya bir hasar vermeyi planladı en güvendiği arkadaşı Anthony'i yanına çağırdı ve onunla konuşup birşeyler planlamaya başladılar.
  Haftalar sonra The high baron adlı mafyanın bir otelin restaurantında bir iş görüşmesi olduğunun haberini Anthony aldı ve bunu hemen Lucas'a yetiştirdi, Lucas onu parayla ödüllendirdi.
 Lucas amcasına kendini sonunda kanıtlayabilicekti ve amcasına hiç ses çıkarmadan o gece yanına üç dört adam alıp kar maskesi ve çelik yelek alıp araca doluştular ve otelin otoparkına gidip The high baron mafya üyelerinden birkaçının çıkmasını beklediler.
Saatler sonra The high baron adlı mafya liderinin oğlu otelin otoparkına asansör ile geldi yanında iki adam bulunuyordu,  Lucas ve adamları kar maskelerini takıp silahlarını hazır hale getirdiler ve mafya liderinin oğlunun milyon dolarlık aracının önüne aracı kırdılar ve inip aracı taramaya başladılar, The high baron adlı mafya liderinin oğlunu ve adamlarını öldürdüler.
« Son Düzenleme: 02.02.2020 00:27 illuminate! »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 02.02.2020 00:18
« Son Düzenleme: 02.02.2020 00:28 illuminate! »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 02.02.2020 00:38
Başarılar  :)  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 02.02.2020 00:43
başarılar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 02.02.2020 02:38
Şu videonun çekildiği zamanları hatırlıyorum videoda kardeşim bulunuyor çok fazla sıfır bir izliyonuz, hadi başarılar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 02.02.2020 08:58
Eleştirel bir yorum yapacağım, beni yanlış anlama fakat bu tür yorumlardan ders çıkartıp kendini düzeltirsin. Birinci olarak çok fazla noktalama işareti hatası bulunuyor. Luca, Lucas adlı isimleri bir arada kullanıyorsun ve aralarında virgül bile yok. İlk başta okuduğumda Luca Lucas'ı bir karakter sandım fakat değillermiş. Ayrıca hikaye saçmalıklardan dolu, daha yeni doğmuş bir çocuğu iki yıl boyunca hapiste tutmazlar. Ayrıca hikayeyi tamamına kadar okudum, bu kurmaca içinde annesinin bir suçu yok ki içeride tutsunlar. Yani bunlar saçmalıktan ibaret, Luca denen karakter ya aptal olmalı ya da aptal olmalı, farklı bir seçenek göremiyorum. Sana önerim düzgün bir hikaye tasarladıktan sonra daha düzgün bir tanıtım açman, diyaloglara yer vermene gerek yok sonuçta kitap yazmıyorsun. Umarım kendini bu yolda geliştirirsin.
« Son Düzenleme: 02.02.2020 09:00 ghostrider »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 02.02.2020 11:38
Başarılar bazı kısımlar da hatalar var onları düzelttiğin zaman çok iyi olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 04.02.2020 16:39
OOC KATILIM!

Kemik kadroyu oluşturmak adına bir süre OOC alım yapmak zorundayım, OOC alımı ne kadar çok sevmesemde zorundayım...

« Son Düzenleme: 04.02.2020 16:50 illuminate! »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok