Konu: Nava Hardwell(Ölüm Meleği)  (Okunma sayısı 686 defa)

#0 - 30.01.2020 21:02
26 Haziran 1994 tarihinde Londra'da doğdu.Babasının adı Heinrich'di.Kirli yollardan aklanarak çok zengin bir iş adamı olmuştu.İngilizdi.Annesi Natalie Moskova'da doğmuş rusyanın en başarılı avukatlarındandı,yada Nava öyle sanıyordu...Nava annesiyle babasının tanışma hikayesini hep merak etmişti.Babası ona zamanı gelince açıklayacağını söylemişti.Fakat o gün hiç gelmedi.Çünkü Nava 6 yaşında odasında resim yaparken aşağıdan kapı kırılmasına benzer bir ses duymuştu.Nava sessizce odasından çıkıp sesleri dinledi.Evlerine takım elbiseli susturuculu silah taşıyan 2 adam gelmişti.Sonun geldi Heinrich,yada namıdeğer baronmu desem?Burada seni bitirerek seni değil senin sistemini yıkıyoruz.Kimse CIA'den saklanamaz.Ardından 2 el ateş sesi duydu.Nava anne ve babasının odasına girerek babasının tabancasını aldı.Aşağıya doğru yavaş yavaş inmeye başladı.Adamlar farketmemişti.Taki ayağı merdivende kalmış oyuncak ayısına çarpana kadar.Ayı aşağıya doğru uçtu ve anne babasının el  ele tutuşmuş cesetlerinin parmakucuna düştü.Adamlar onu farketti.Nava korkudan silahı düşürdü.O zamana kadar hayatında sadece mutlu olmuş,ağlamak ne bilmeyen Nava'nın gözlerinden yaşlar geliyordu.Adamlar çok büyük bir hata yaptı.Onu orada öldürmek yerine onu aldılar ve amerika'ya götürdüler.Heinrich'in cinayetini Barry adlı bir sokak serserisi üstlenmişti.2 saat sonra cesedi bulundu.Uçaktayken adamlar aralarında şöyle demişlerdi.Eğer babasının zekası ve annesinin yetenekleri onda varsa bize iyi hizmet edecektir.Senin annen bir ressam değildi çocuk.Zamanı geldiğinde herşeyi öğreniceksin.Ertesi gün gazeteler Heinrich ve ailesinin bir trafik kazasında öldüğünü yazıcaktı.Nava yaşananları asla unutmayacaktı.CIA'deki odasında her gece yatmadan önce içinden şöyle sayıklıyordu.Benim adım Nava Hardwell ve hiçbirşeyi unutmayacağım.Benim adım Nava Hardwell ve birdaha asla elimdeki silahı düşürecek kadar korkmayacağım.Nava yıllarca eğitim gördü.Adamlar haklıydı çok yetenekliydi ve diğerlerinden farklı işleyen bir zekası vardı.Olaylara sadece ajan bakış açısıyla değil suçlu bakış açısıylada bakabiliyordu.Daha 10 yaşında insanlar farketmeden ceplerinden cüzdanlarını çalabiliyor,herhangi bir arabayı anahtarsız çalıştırabiliyordu.Sen,sen çok özelsin Nava yetiştireceğimiz en büyük ajan sen olucaksın ve birgün amerika'yı dünyanın hakimi yapma projesinde başrol oynayacaksın demişti ona CIA'i ziyaret eden başkan vekili.Nava 10 yaşını bitirdikten sonra ona bir usta verdiler.CIA'de işler böyle ilerliyordu.Her zaman 1 usta ve 1 çırak ne bir fazla ne bir az.Ustasıyla ilk buluşmasında ustası ona şöyle demişti.Nava,biz burada isimleri kullanmayız.Adını ve nereden geldiğini unutacaksın.Kod adım Çöl Tilkisi.CIA'in ortadoğu bölgesi faaliyetleri başkanıyım.Bundan sonra seninle ben ilgileneceğim.Ajanlarımı her zaman güzel seçerim,çünkü ortadoğu insanının güzel kadınlara karşı zaafı var.Kod adını ben belirleyeceğim.Bundan sonra Nava yok,sen artık ölüm meleğisin tatlım.Adam içinden birşeyler daha söyledi.Benim meleğim.Nava'nın cidden insanları kolayca etkileyebilen bir dış görünüşü vardı.Bu ona yapacağı işlerde çok büyük fayda sağlayacaktı.Nava 18 yaşına gelene kadar Çöl Tilkisi onu eğitti.Her türlü silah hakkında bilgisi vardı,profesyonelce araç ve silah kullanabiliyor,bir evdeki malzemelerle patlayıcılar yapabiliyor,insanların zayıf noktalarını adı gibi biliyordu.Sabotaj,bomba imha vb her türlü konuda uzmanlaşmıştı.Yetenekleri herkesi kendine hayran bırakıyordu,fakat 6 yaşından beri onun aklında tek birşey vardı,İNTİKAM!Nava her gece o cümleleri tekrarlamaya devam etti.BENİM ADIM NAVA HARDWELL!Nava 18 yaşına geldiğinde ona ilk büyük görevini verdiler.İçimizde bir köstebek var,bilgileri diğer ülkelere satıyor.Onu bulman lazım meleğim demişti ona Çöl Tilkisi.Nava İsviçre'ye uçtu ve bankacılar klanı başkanıyla görüştü.Bu görüşme yeterliydi,haini bulup işini bitirmek için yanına gitti.Sana son bir sözüm var Kunz,isviçre bankaları artık o kadar gizli değil.Kalbine yapılan tek atış yeterli olmuştu.Ustasının yanına gitti.Sen harikasın meleğim,bu iş için 3 çömez tutmuştuk.Onların 1 ayda yapamadığı işi 2 günde hallettin.Haksız değilim.Sen çok özelsin Melek.Bundan sonra Nava ile CIA'in ortadoğu petrollerini ele geçirme planında yer aldılar.Nava arap ülkelerinde büyük terör örgütlerinin kurulmasına yardım etti.Onları eğitti,ardından elebaşlarını halledip amerika'yı kahraman göstertti.7 yıl boyunca hiçbir zaman emirleri sorgulamadı.Ona yap dediler yaptı.Fakat Nava geçmişini asla unutmamıştı.Her gece adım Nava Hardwell diye sayıklamaya devam etti.Birgün karar verdi, zamanı gelmişti.Çöl Tilkisi ile her zaman buluştukları çocuk parkında buluştular.Burada buluşuyorlardı çünkü Çöl Tilkisi ona gizlenmek istiyorsan kalabalığa sığınacaksın demişti.Bugün bana ne getirdin meleğim? diye sordu Çöl Tilkisi.Nava'nın cevabını beklemiyordu.ÖLÜM!Dur,sadakatsizlik yapma diyemeden Çöl Tilkisinin kalbinde 2 delik açılmıştı.Gün gelir,ihanet eden sadakat ister diye düşündü Nava.Bunu bana sen söylemiştin usta.Bundan sonra kimseye vazgeçilmezim olacak kadar yaklaşmayacağım,yemin ediyorum.İşini o kadar profesyonelce halletmiştiki yanına gelen insanlar ustasının öldüğünü ancak o oradan çok uzağa gittikten sonra anlayabildi.Nava önceden kiraladığı uçak ile hikayesinin devam edeceği yere doğru gidiyordu.Gizlenmek istiyorsan kalabalık en iyisidir,bu yüzden Vice'ye gidiyorumya.Ustasını düşünüp kahkaha attı.Pilot ona anlam veremedi.Yere indiklerinde pilotu sessizce halledip kaza süsü verdi. Nava CIA'in onu aradığının farkındaydı.Fakat onu gizlemeye yetenekleri yetecekti.
« Son Düzenleme: 30.01.2020 23:47 bec19101 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

XIV

*
v2 Oyuncusu
#1 - 30.01.2020 21:12
Başarılar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 30.01.2020 21:18
tipsiz
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 30.01.2020 21:21
cok guzel karısınız hanfendı

tanıtım için biraz daha uğraşabilirsin :)
« Son Düzenleme: 30.01.2020 21:29 Kippin »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 30.01.2020 21:29
Alfa hatun :) <3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 30.01.2020 21:32
Good Job.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 30.01.2020 21:39
Of-f yerim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 30.01.2020 22:33
Başarılar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 30.01.2020 22:35
Başarılar diliyorum güzel öykü hangi kitaptan.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok