Anket

Sunucu Gündüzleri Kapalı Kalsın mı?

Çok mantıklı bir fikir daha yaratıcısını görmedim DESTEKLİYORUM
85 (18.6%)
Öyle şey mi olur DESTEKLEMIYORUM
270 (59.1%)
kararsızım
14 (3.1%)
manifesto diyorsa doğrudur
88 (19.3%)

Toplam Oy Verenler: 457

Konu: Sunucu Gündüzleri Kapalı Kalsın  (Okunma sayısı 5070 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#50 - 05.02.2020 16:43
ilerleyen süreçlerde sabah saatleri oynamıycak olsam da; direksiyon sallayan oyuncularımız bulunuyor manifesto, bazıları boş vaktini bu şekilde geçiriyor(bazen)(hatta çok bazen, belki hiç?) Bazıları karakterleriyle anlaşıp bu saatlerde bile girebiliyor. Üzgünüm.
DESTEKLEMİYORUM
evet sabahlayanlar da düşünülmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#51 - 07.02.2020 00:03
Neden olmasın?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#52 - 09.02.2020 01:38
Önce sunucuya bağımlıymışcasına oynat milleti sonra gündüzleri kapama fikrini ileri sür (!). 10/10 :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#53 - 09.02.2020 06:30
Destekleyenler için teşekkürler. Çekemeyenler sabah 11'de girip boş boş kamyon sürsün.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#54 - 09.02.2020 07:56
Destekleyenler için teşekkürler. Çekemeyenler sabah 11'de girip boş boş kamyon sürsün.

Bunu biraz (yöneticiye hiçbir düşmanlık veya kötü bir amaç ile olmaksızın) kendini beğenmişçe bir yorum olduğunu görüyorum. Öncelikle insanların günlük rutinleri var, kimi akşama doğru eğitim,spor,sosyal hayatını yaşar; kimisi de sabah bunları yaşar. İnsanların ne zaman ne yapacağını yönetici olarak bilemezsiniz. Aslında istediğiniz cidden güzel bir şey rol açısından, fakat şu taraftan da bakmak gerekiyor:

-Direksiyon sallar dediğiniz kitle sunucuda kendilerine bir mekan, bir araç veya herhangi bir kendi rollerine bir şeyler katmak için para kasıyor.
-Bazı insanlar vakti olmadığından sabah oynuyor ve düzgün bir Roleplay sunucusu göremediklerinden buradaki sabah giren 40 kişiyle bile rol yapmaya razı, akşam vakitlerine doğru da kendilerine ayırabildikleri en ufak vakit ile azıcık daha rol yapmak istiyorlar. Bu azıcık rol yapmak yeter mi? Hayır. Bu rol isteklerini bu sebepten ötürü sabah-öğlen saatlerine doğru yapıyorlar.

Bu konuda bence Manifesto bu yorumu yazdı ve böyle bir konu açtı diye herkes koyun sürüsü gibi destekler biçimde yorum yaptı ve başka bir kişi bu konuyu açsaydı, desteklenmezdi. İnsanların yaptığı yorumlara bu şekilde çekemeyenler diye bir taraf ayırıp "boş" yorumunu katarsanız bu biraz uygunsuz olur. Ben açıkçası bu fikri hiç desteklemiyorum, oyuncu kaybı ve insanların IC para kazanıp kendilerine yaratabilecekleri rol ortamlarını engellemektir bu fikir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#55 - 09.02.2020 11:17

@Darach Ben manifestonun bu yazdığı yorumu ciddiye almadım, şaka yapıyordur. Senin bunu ciddiye alıp böyle yazmak yerine Bence PM atsaydın daha iyi olurdu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#56 - 10.02.2020 14:26

@Darach Ben manifestonun bu yazdığı yorumu ciddiye almadım, şaka yapıyordur. Senin bunu ciddiye alıp böyle yazmak yerine Bence PM atsaydın daha iyi olurdu.
Kendi fikrimi ve yöneticinin yaptığı yorumdan rahatsız olduğum için böyle bir yorumda bulundum. Yöneticiyi sevmediğimden değil, kendisi SA:MP ortamının saygın rolcülerinden biridir ve saygım sonsuz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#57 - 10.02.2020 16:57

Bunu biraz (yöneticiye hiçbir düşmanlık veya kötü bir amaç ile olmaksızın) kendini beğenmişçe bir yorum olduğunu görüyorum. Öncelikle insanların günlük rutinleri var, kimi akşama doğru eğitim,spor,sosyal hayatını yaşar; kimisi de sabah bunları yaşar. İnsanların ne zaman ne yapacağını yönetici olarak bilemezsiniz. Aslında istediğiniz cidden güzel bir şey rol açısından, fakat şu taraftan da bakmak gerekiyor:

-Direksiyon sallar dediğiniz kitle sunucuda kendilerine bir mekan, bir araç veya herhangi bir kendi rollerine bir şeyler katmak için para kasıyor.
-Bazı insanlar vakti olmadığından sabah oynuyor ve düzgün bir Roleplay sunucusu göremediklerinden buradaki sabah giren 40 kişiyle bile rol yapmaya razı, akşam vakitlerine doğru da kendilerine ayırabildikleri en ufak vakit ile azıcık daha rol yapmak istiyorlar. Bu azıcık rol yapmak yeter mi? Hayır. Bu rol isteklerini bu sebepten ötürü sabah-öğlen saatlerine doğru yapıyorlar.

Bu konuda bence Manifesto bu yorumu yazdı ve böyle bir konu açtı diye herkes koyun sürüsü gibi destekler biçimde yorum yaptı ve başka bir kişi bu konuyu açsaydı, desteklenmezdi. İnsanların yaptığı yorumlara bu şekilde çekemeyenler diye bir taraf ayırıp "boş" yorumunu katarsanız bu biraz uygunsuz olur. Ben açıkçası bu fikri hiç desteklemiyorum, oyuncu kaybı ve insanların IC para kazanıp kendilerine yaratabilecekleri rol ortamlarını engellemektir bu fikir.

14 Kasim"da kayıt olup oyunda 1 level hesabının olması tabii ki forumda sadece laf sokmak/ona buna sallamak için bu tarz konularda fırsat beklediğin algısına götürmüyor bizi... Bunun yanı sıra, konunun bir önceki mesajlarına bakarsan "sarcasm nedir, neden yapılır" gibi şeylerle karşılaşabilirsin. Ek olarak, bahsettiğin gibi durum tam olarak Vice Roleplay'da yok çünkü neredeyse aktif oyuncu kitlemizin %85'i konunun nasıl açıldığını anlamış ve "destekleyenlere teşekkürler desteklemeyenler 11'de kamyon sürsün" yazmamın sebebine neden olan desteklemeyen kitle nereden baksan 10'da 8. Yani dönüp mesajları okumamışsın bile.

Konuyu açan/başlatan yönetici olsa bile hayır, insanlar desteklemek istemiyorsa desteklemiyor. Koyun sürüsü mantığı bu platformda geçerli değil. Elbette zaman geçirseydin zaten başta söylediğim gibi olayın asıl yüzünü biliyor olurdun bu kadar uzun kasmaya da gerek yoktu : )

Not, yine aynı bahsettiğin SAMP platformunda sabah 10-11'de girip kamyon kasmak (zamanında benim de yaptığım gibi) yaygın bir klişedir ve bu tarz şeylerin şakasını neyse ki aramızdaki toplulukla yapabiliyoruz. Vice Roleplay'da zaman geçirdikçe biraz daha alışacağını düşünüyorum bu tür durumlara.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok