Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Otto Stahlschmidt
@Cyanoptera Bernardo Calogero
@Justice Olaya dahil olan şahit karakter adı: Matthew Nelson (
@Allen ) - Theodore Price (
@Scealten ) - Matthew Neustadter (
@Heavenly )
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.01.2020 - 22:47 (( SS'te tarih 1 saat geri ))
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:2-) METAGAMING
Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.
IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.
Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.
CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, 25.01.2020 tarihinde 00:35 saatleri arasında Little Italy'de bir çatışma yaşandı ve bu çatışmaya Rayen Delta karakterim dahil oldu, karakterim olayda bulunduğundan dolayı bir sürü kişiye aranma dosyası açıldı, Otto Stahlschmidte adlı karakter Rayen Delta adlı karakterimde sivil rolde iken IC olarak üzerime ateş açtı, bu olayın öncesinde normal yumruklaşa kavga dönerken kavga bir anda şiddetlenip silahlı çatışmaya döndü ve karakterime ateş açıldı, bu sebeple tabanca kullanıldı. CCTV kayıtları bu bölgeyi görmediği için Otto Stahlschmidt adlı karakteri hakkında tam kanıtlara sahip değildi. Bunun üzerine 25.01.2020 - 22:20 civarı
@Scealten adlı VCPD üyesi Theodore Price ile olay yerinde(Little Italy mekanı) mekanlarında kamera kayıtları almak için yöneldik, Bernardo Calogero yani
@Justice adlı arkadaş bu ss'i sildiğini söyledi, SS atmalarını istedikten sonra attığı SS'te zaman olmadığı için, ne zaman yapıldığı hakkında bir fikrim olmadığından, chatlog temizlenmesinden ve Otto Stahlschmidt yani
@Cyanoptera adlı kişi aralarında MG yapıldığını düşünerek bu şikayeti açmış bulunuyorum. SS'te zaman olmadığı ve Otto rol karakteri OOC bir şekilde Bernardo ile anlaşıp VCPD üyelerini çıkmaza sokmak istedi hakkında beni tedirgine soktuğundan dolayı şikayet açılmıştır. Asıl MG konusu bu konu hakkında Bernardo Calogero karakteri bilgilendirilip bir an önce IC kamera kayıtlarını Bernardo karakterine OOC olarak söylemesidir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/VQoAaZ.pngEk açıklamalar(varsa): Olay zamanı ve öncesi hakkında kişilerin PM'lerin okunmasını talep ediyorum, ne kadar istemesem de bu şüphe ve arkadaşın SS'te yazdığı şey beni çok ilgilendirir.