Konu: [25.01.2020 - Otto Stahlschmidt - Bernardo Calogero] MG  (Okunma sayısı 729 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.01.2020 19:40
Bulunduğum ortamlarla olsun ve yaptığım rollerle olsun ve bunu bilmemene vurarak bu cevabı yazıyorum. Emin ol ki ciddiyetim senden daha yüksek konumlardadır. IC olarak kameraların yerini gösterdiğim fotoğrafları neden atmıyorsun? Haa, anladım dediğin kısmı niye atmıyorsun? Olay bu kadar açık ve nettir. Kimse kimseyi kurtarmıyor ben kendimi yakalanmamak için kurtarıyorum bunun da neyini anlamıyorsun çözmüş değilim. AK47'li ateş ettiğim kamera kayıtlarını tabii sileceğim salak mıyım ben kendimi yakalatayım?
nezaket sınırını aşmazsan iyi olur, kanıtlarda her şey yazıyor şikayet nedeni dahil, eğer ciddiyetin yüksek olsaydı bu şikayeti düzgün bir dille cevaplayıp savunmanı yazabilirdin. SS'lerden birisinde senin o olayda görülmediğin yazıyor, söyleceğim bu kadar. Savunman bu kadarsa bekleyelim

görülmeme olayı hakkında, o role katılım sağladın mı bilmiyorum birisi şahitlik edip kanıt sunabilirse herhangi bir sorun yoktur demektir

O çok istediğin orada olduğumun kanıtını çektiğim videolardan birisinde buldum beş dakika içinde atıyorum, konu da kapanır.
şikayet kapanmayacak daha kamera kayıt  rolünün ne zaman yapıldığını açıklaman gerek, Otto rol çarının sahibi ile ilgili konuşmaları daha bilmeden sana alttan laf soktuğumu nereden çıkardın bu davranış ne böyle? Kimseye laf soktuğum yok yanlış anlaşılmadan başka bir şey değil tartışmaya çalıştığın şey, mesaj atmayacağım diyip mesaj atıyorsun ben senin aslen savunmanı bekliyorum halen

#11 - 26.01.2020 19:41
Sen mekanın kapısındayken yapıldı sen hala bu konuyu uzatmakta ısrarcısın galiba neyse istediğin kanıtı atıyorum sonrasında artık umarım yazmayı bırakırsın ve yetkililer ilgilenir. Daha demin orada olduğunu kanıtla sorun kalmasın dedin şimdi yine dönüyorsun.

#12 - 26.01.2020 19:43
Sen mekanın kapısındayken yapıldı sen hala bu konuyu uzatmakta ısrarcısın galiba neyse istediğin kanıtı atıyorum sonrasında artık umarım yazmayı bırakırsın ve yetkililer ilgilenir. Daha demin orada olduğunu kanıtla sorun kalmasın dedin şimdi yine dönüyorsun.
"görülmeme olayı hakkında herhangi bir sorun yok demektir."

dikkatli incelersen iyi olur, son savunmanı bekliyorum artık

#13 - 26.01.2020 19:47
Tamam işte benimle ilgili sorun kalmayacak daha sonra ne yaparsan yap umrumda olmaz ben fotoğrafı attıktan sonra.

Ekran kaydı olduğu için dediğin saat gözüküyor ve uyuşuyor. Sonrası da umrumda olmaz savunmalarım bu kadar. İyi roller.
tamam şikayetin sonuçlanmasını bekleyelim

#14 - 26.01.2020 22:16
Bernardo_Calogero isimli şahıs olayda yoktu tutuklanmadı ben ve Richard tutuklanıp sorguya aldındık ve olay kapandı benim bildigim bu kadar.

#15 - 27.01.2020 00:23
İnceleme için kilitlendi.

#16 - 27.01.2020 01:11
Öncelikle konuşmalarınıza hiç dikkat etmeden yazıp, direkt olarak birbirinize salladığınızdan dolayı şikayeti inceleme olarak kapattığımı belirtmek isterim.. Ayrıca chatlog temizlense bile sağ altta tarih gözükmekte bu yüzden böyle bir rol yapılabilirdi aslında, fakat yapılmadı. Şikayette bulunan kişilerden birkaçı zaten yasaklanmış durumda. Rayen Delta karakteri IC olarak bir suç işlemiş olabilir bunu İç İşleri memuruna şikayet edip, karakteri hakkında soruşturma açtırabilirdiniz, herhangi bir OOC hata bulunmamaktadır. Tamamen IC bir sorun var burada. Otto karakteri ve forum hesabı yasaklandığından dolayı herhangi bir işlem yapılmayacak. Diğer arkadaşlar içinse forum konusunda tartışma döndüğünden dolayı 20'şer uyarı puanı forum hesaplarına eklenecek. Bir daha şikayet açarken, karşı taraf sorun çıkartsa bile savunmasını yapana kadar bekleyin, 24 saat içerisinde savunma yapmazsa zaten direkt olarak şikayet sonuçlanır, birbiriniz ile polemiğe girmenize gerek yok. Ceza verilmeyecek.