Konu: Rol arkadaşı bulma konusu  (Okunma sayısı 44549 defa)

#620 - 07.12.2022 01:44
 Çek Cumhuriyeti'nde yapılanmış bir grup suçlunun desteği ile hayatında bir yere varmış ve devamında da onlara çalışmış Çek uyruklu bir kadının, kendisine sunulan sermayeyi onların kolu olarak yasalar sınırında yahut dışında genişletmesini temele alan bir karakter ve beraberinde bir de birlik açacağım. Birliğe dahil olacak Çek, Slovak, Ukrayna, Sırp uyruklu karakterleri ana kadroda doğrudan anavatandaki ekibin içerisindeki güvenilir kişilere bağlayıp senaryoma dahil edeceğim fakat insider olarak değil, sınırdaki birer outsiderlar olacaksınız. Eğer ki daha farklı bir uyruk-rol planı olan varsa ve ana fikirden hoşlandıysa en aşağıya yazacağım discord adresinden benimle iletişime geçebilir, gerekirse doğrudan karakterim ile bağlantılı bireyler olarak senaryoya dahil olabilirler. Yapılanmanın ana aktiviteleri gece hayatını tam anlamı ile eline almak, Prag'ın ünlü gece yaşantısını mekanlar ve birliğin belirlenen aktif rol ortamı temelinde yaşatmak ve yaşamak, bu yönden öne çıkmak fakat ilerleyen zamanlarımızda gelişme kateten nüfuzumuz ve rol planımız neticesinde elbette ki gece hayatında öne çıkan uyuşturucu, fuhuş vb. suçları aktivitelerimize Florida kolunda da ekleriz fakat bunun için bir düzene, yeterli bir nüfusa ihtiyacımız var. Mafyanın silah ile ulu orta iş çözmediği zamanlardayız, -AK-47-süperspor araba-içki satışının yasak olduğu yaştaki karakterde her türlü çatışmaya girip çıkan- kombini oyuncuların barınamayacağı tarzda bir birlik olacak çünkü tek amacım gerçekteki gibi bir şeyleri ilerletmek, eğlenmek ve eğlenceyi de paylaşmak
 Birlik, başlangıçta bu ekibin şehri tanıması ile vaktini geçirecek. Her birimiz vizeler ile burada olacağız ve vatandaşlığımızı birer göçmen gibi usul usul bekleyeceğiz. En fazla IDP belgesini rolleyerek ehliyetlerimizi alırız, bunun dışında tam anlamıyla göçmen olacağız. Bu ne demek diye düşünenler için ise çok basit bir bar kavgası yaşamanız ve ardından polislere yakalanmanız, hapis cezası almanız ya da sadece gözaltında bir saat tutulmanızda dahi siz birliğe dahil olunca tarafıma sağlanan üyelerimin CK haklarını Vatandaşlık ve Göçmenlik Departmanı'nın bir aktivitesiymiş gibi rolleyip sizi CK edebilirim ya da yönetime dahil olacak diğer kişiler bunu yapabilirler

***#3855 discord adresim, denemek isteyen ya da çok daha detaylı olarak bilgilenmek isteyenler mesaj atabilirler
100
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
blockplatin, tr3yway6k, zynaX,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#621 - 09.12.2022 19:07

COMRADE! JOIN OUR FORCES! POSCHEVO AWAITS

Motherland, yarım kalan işlerini bitirmen için seni göreve çağırıyor.

Bu çağrı, daha önceden birlik açıp kapatmış ya da ufak arkadaş gruplarıyla bir şeyler yapmaya çalışmış ama çeşitli sebeplerle bunu başaramamış, yeterli zaman yaratamamış fakat rol yapmaya istekli, her şeye sıfırdan başlamak istemeyen & diğer birlikler tarafından sürekli haraslanmak istemeyen insanlar içindir.

Kısa ve öz, Poschevo'ya katılıp, halihazırdaki birlik üyelerinden sizin karakterinizi takip edecek minimum üç kişi bulabilir ve bu şekilde bir brigade(crew) açmak için bize danışabilirsiniz, crewlar liderleriyle birlikte minimum dört kişiden oluşurlar. Diğer bir seçenek olarak, kendi arkadaş grubunuzla birliğe katılıp kendi brigadeinizi kurabilir, kendi komününüzü oluşturabilirsiniz. Takımınız birliğin her türlü avantajından, onaylı hoodundan, roldeki prestij ve gücünden yararlanır. Aynı zamanda karakterinizin Poschevo'nun savaş masasında ve birliğin gidişatına etki edebilecek politikalarda bir koltuğu olur.

Bunu yapmak için forum özelden @Thorin 'e, bana PM atıp iletişime geçmeniz yeterli. Geri kalan kısımları özelden konuşacağız.

BRIGADE ŞARTLARI: GösterGizle
Şartlar basittir,
✯Brigade(crew)lar minimum dört kişiden oluşur. (Lider dahil)
✯Brigadeler, iç işlerinde kendilerine bağlı, ama dış ilişkilerde Poschevo'ya tam bağlıdır.
✯Brigadeler, birliğin sahip olduğu her türlü imkandan yararlanabilir.
✯Brigadeler, bu avantajlardan yararlanırken karşılığında Motherland(Little Moscow)'n polisliğini yaparlar, bölgeyi aktif tutarlar, işlerini buralarda hallederler.
✯Brigadeler, birlikte oldukları sürece tüm sunucu kurallarına ve birliğin kendi iç kurallarına bağlı olmalıdır.
✯Brigadeler, konsepte tam olarak hakim olmasalar dahi öğrenmeye açık, uyumlu insanlar olmalılardır.
✯Brigadeler ve tüm üyelerinin uyrukları Slav kökenli olması konsepte daha iyi uyum sağlamalarına yardımcı olur. (Rusya, Ukrayna, Belarus, Polonya, Çek, Slovakya, Slovenya, Hırvatistan, Bosna-Hersek, Sırbistan, Makedonya, Bulgaristan, Karadağ vs. vs.)

temel birlik kuralları: GösterGizle

Mevcut brigadierlar ve üyeleri.

CREW LEAD (PAKHAN) Boris,
COMRADES Kirill Poschevo @Rose - Nikolai Poschevo @Zangief  - Yevgeny Ustrashkinov @BigBoss - Sergiu Titov @Khar Darakh - Dmitriy Goncharov @Huan - Emil Kryukov @ozmeninho - Ruslan Zakhiev @koblay0506 - Mikhail Zarkhov @Lutz

CREW LEAD (BRIGADIER) Artyom, @Azune
COMRADES Dragan Wasilewski @Uros  - Rodion Rabinovich @kurtPeek  -  Vladimir Strekalov @Telo25  - Vsevolod Baranovsky @weSzlo

CREW LEAD (BRIGADIER) Ruskalov Deglant @Loyalty
COMRADES   Walther Howard @dvrmcyln   - Miroslav Hetmanov @zeusbaris   - Vassili Lariomov @Furken

CREW LEAD (BRIGADIER) Kordelya @Elif Ulyana @Gülücük - Alyona Levitsky @darkangel07
COMRADES   Katerina Petrovich @dossx - Natalie Campbell @Aiakos - Diana Petrovic @mahmut34 - Yulia Ramodovsky @TheCaptain - Arina Rabinonich @yigit21

GALERİ(SON BİR HAFTA): GösterGizle
 ...

100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Mirmanu, TheCaptain,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#622 - 10.12.2022 21:52
Server'de yeniyim ve rol yapmak istiyorum kendine rol arkadaşı arıyan var ise bana buradan ulaşabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#623 - 11.12.2022 16:52
Almanya göçmeni, part-time işlerde çalışan genç canlandırıyorum.
discord: 55 dolar sign Papa#9877
rollendirmek ve detaylandırılmak istiyorsan yazabilirsin
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#624 - 11.12.2022 23:37
Karakterimin kızı rolünü yapacak arkadaş arıyorum. 18-20 yaşında genç kız rolü, soyadı Jeremy olması tercihimdir. iletişim için forum pm, ya da forum profilimde dc adresim yazıyor, oradan arkadaşlık isteği
« Son Düzenleme: 17.12.2022 21:51 karizmatik devrimci »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#625 - 15.12.2022 20:47
29 yaşında, kübadan kaçak olarak amerikaya gelmiş bir karakter canlandırıyorum. rol partneri arıyorum, forum pmden discordunuzu bırakın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#626 - 16.12.2022 12:07
Racing Moto Crew tarzında bir birlik oluşturmayı düşünüyorum. FCR - NRG - PCJ - Sanchez motorlardan oluşan bir birlik olacak. İllegal çete konseptinde olup, planlı soygun/gasp rolleri, uyuşturucu/silah ticareti vb. illegal rolleri barındırırken, DM ve benzeri ihlallerden uzak eğlence odaklı olacağız. Uzun vadeli bu yola benimle birlikte çıkacak ekip arkadaşları arıyorum. Hood olarak Glen Park'da çatı exterioru ve özel interiorum mevcut.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#627 - 17.12.2022 21:53
40-45 yaşlarında karakterime eş rolü yapacak kadın karakter ve 18-20 yaşında da karakterimin oğlu rolü yapacak erkek karakter arıyorum. Karakterimin bir kızı var. Bir oğlan ve bir eş arıyorum.

discord: karizmatik devrimci#1927
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#628 - 21.12.2022 13:17
Rachel adında orta yaşlı, bir meslek sahibi olan karakter yöneteceğim. Bana eşlik edecek kadın karakter arıyorum. Detaylar için forumdan pm atabilirsiniz. Konuşabiliriz.
.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#629 - 21.12.2022 14:00
Motor kulübü için doğrudan sponsoru olabileceğim, uzun süre başarısız olduğundan üye olamayan bir adayı canlandırabilecek bir karakter arıyorum. Sürekli iş çıkartan biraz bahtsız bir tip için ulaşabilirsiniz.
Spoiler: GösterGizle
Discorddan yazarsanız mesajınız araya gidebilir, forum mesajınıza dönerim.
« Son Düzenleme: 08.01.2023 16:36 Chiko »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok