Konu: Rol arkadaşı bulma konusu  (Okunma sayısı 44169 defa)

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#440 - 18.01.2022 23:15
Jeff McCoullough

28-29 yaşlarında, aksiyon, eğlence, heyecan arayan ve bunları rutin haline getirmiş bir karakter. Kendisinin arabalara karşı ayrı bir sevgisi var, çevresindeki kişilere önem ve değer veriyor. Her gün arkadaşları ile vakit geçiriyor. Boş zamanlarında aracı ile turluyor, arkadaşları ile birer kadeh viski içmekten çekinmiyor. Kızlara yoğun ilgilisi var,  çevresindeki kişiler, arkadaşları ve diğer kişiler ile aksiyondan çıkamıyor. Sabahları evinde her gün birer bardak kahve içer, günlük hayatınızda ne yapıyorsanız onu yapan ve yapmaya çalışan bir karekter yönetiyorum. Rolü olmayan veya rolde canı sıkılan olur ise "Forum" üzerinden "PM" atabilir. Şimdiden teşekkürler.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#441 - 19.01.2022 22:27
.
« Son Düzenleme: 01.02.2022 00:30 Lynx »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#442 - 20.01.2022 01:00
BFF rolü yapabilecek bir kız arkadaş ve aile rolleri yapabilecek kişileri arıyorum. Kardeş, abi, abla ya da anne/baba rollerinde yardımcı olabilecek arkadaşlar buradan mesaj ile ya da dcden ulaşabilirsiniz. neverwill#3778
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#443 - 20.01.2022 01:21
24-25 yaşlarında aksiyon, eğlence ve adrenalin seven, stajyer memur  mesai içinde aslan, mesai dışında evde kedi gibi olan bir karakter yönetiyorum, rolü olmayan canı sıkılan yada bir rol düşüncesinde olanlar forumdan PM atabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#444 - 21.01.2022 13:11
Selam sevgili dostlar, mc birliği açacağım ve bunun için bir arkadaşlara ihtiyacım olacak tek kişiyim ekibim yok. Öncelikle konudan bahsedeyim;

90'lı yıllarda geçen The Nordic Biker War'dan etkilenmiş ve  kulüplerin arasında The Hervör Motorcycle Club'da Norveç'de yıkıldığı için eskisi gibi toplanamayan listelerinde  bulunuyor ve genel oylama ile bütün ülkelere yayılmak istiyorlar. Bundan dolayı Florida'da  bir kulüp açmak istiyorlar. Hemen yeleklenip, yamalanıp rol yapacak değiliz sadece yavaş yavaş ilerleyeceğiz sevgili dostlar. İlk başta supporter kulübü olarak başlayacağız sonra Probation sonra tam genel anlamıyla Rol yapacağız.

Çekinen veya cidden yapmak isteyen arkadaşlar beni rahatsız edebilir, her şeyi baştan sonra beraber bile öğrenebiliriz.

Başkanlık rolünü tek ben değil cidden o kabileyti gösterebilen arkadaşlar varsa o da yapabilir, iyi rollerde görüşmek üzere diliyorum.

Pashanimpai#8291
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
sidelya father of all fathers, TheSwuleR, Pashanimpai,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#445 - 22.01.2022 22:15
Orta yaşlı kabadayı rolüne girişeceğim, yanımda ayakçı olacak karakter aranıyor. O da orta yaşlı olması gerek. Siyahi-çekik olmamalı. Eğer katılım sağlamak istiyorsanız forum pm'den ulaşın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#446 - 23.01.2022 14:23
Alıntı
Beraber büyüdüğü Gloria Baggio ile 2013'te evlendi. Nikah şahidi Ricky Capo'ydu ve organizasyondaki üyeler de düğüne katıldı.
Düğünde Gloria'nın karnı burnundaydı ve bu size zorunlu bir evlilik imajı verdi.

İlk çocuğu Rosalie 2013 doğumlu, düğünden bir ay sonra doğdu. Rose şu an 9 yaşında.
İkinci çocuğu ise 2014'te doğan bir oğlandı. Erkek olduğu için adını Tony Junior koydular. Vaftiz babası Jimmy Batts oldu. Tony Junior şu an 8 yaşında.
Günümüzde Gloria yedi aylık hamile. Tony etrafta bir oğlan daha olacağını düşündüğünü söylüyor.

Selamlar. Gloria Rosato, yani karakterimin eşi için bir rolcüye ihtiyacım var. Gerekli bilgilerin özeti yukarıda duruyor. Bana sadece forum PM ile ulaşabilirsiniz, teşekkürler.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#447 - 24.01.2022 00:28
Hard Rock/Metal müzik grubu için baterist, bassçı arıyorum. En azından akşamları prova yapabileceğimiz, kafa dengi, bu kültürü bilenler bana PM üzerinden ulaşabilir. Lütfen aktiflik zaman aralığı geniş olanlar yazarsa çok mutlu olurum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#448 - 25.01.2022 01:35
Yarışçı birliği kuracağım, rol arkadaşları arıyorum. Birlik geçmiş olarak Japonya'da tanınan bir yarış  ekibiydi. Senaryo icabı geçmişten Japon karakterler arıyorum., yaşları 27-28 aralığında olması iyi olur. Kafsına yatan, bu tarz racer rollerine ilgisi olan varsa discord adresinden bana ulaşabilirsiniz. DC adresim; BulleT #4809
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#449 - 25.01.2022 12:23
Selam sevgili dostlar, mc birliği açacağım ve bunun için bir arkadaşlara ihtiyacım olacak tek kişiyim ekibim yok. Öncelikle konudan bahsedeyim;

90'lı yıllarda geçen The Nordic Biker War'dan etkilenmiş ve  kulüplerin arasında The Hervör Motorcycle Club'da Norveç'de yıkıldığı için eskisi gibi toplanamayan listelerinde  bulunuyor ve genel oylama ile bütün ülkelere yayılmak istiyorlar. Bundan dolayı Florida'da  bir kulüp açmak istiyorlar. Hemen yeleklenip, yamalanıp rol yapacak değiliz sadece yavaş yavaş ilerleyeceğiz sevgili dostlar. İlk başta supporter kulübü olarak başlayacağız sonra Probation sonra tam genel anlamıyla Rol yapacağız.

Çekinen veya cidden yapmak isteyen arkadaşlar beni rahatsız edebilir, her şeyi baştan sonra beraber bile öğrenebiliriz.

Başkanlık rolünü tek ben değil cidden o kabileyti gösterebilen arkadaşlar varsa o da yapabilir, iyi rollerde görüşmek üzere diliyorum.

Pashanimpai#8291
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok