Konu: Rol arkadaşı bulma konusu  (Okunma sayısı 44021 defa)

#210 - 08.10.2020 19:12
bekar evinde kalan arkadaş grubu canlandıracak bir iki kişi arıyorum. Forumdan ulaşabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#211 - 08.10.2020 23:18
Yakın süreç içerisinde açacak olduğum Abhaya, Kafkas kültürüne yönelik il-legal mafya birliği için bu rollere kendisini yakın hisseden arkadaşlarımızı arıyoruz. Konsept hakkında, kültürler hakkında bizzat ben bilgi vereceğim. Detaylar için forum özel mesajdan iletişime geçebilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#212 - 11.10.2020 10:52
Öncelikle selâm herkese aklımda güzel bir rol planı var kesinlikle yeni başlayanlar karşı bı durum yoktur hatta yeni başlayanlar arasında rol dönerse çok daha iyi olur öncelikler rolden hiç bahsetmedim ama 15-16yas aralığından altta olanlar lütfen iletişime gecmesinler küçümsemek amacıyla değil sadece rolden etkilenmeleri için. Rol bir gurup gençlerden oluşacak rolde dini inançları satanizim olup belirli günlerde özellikle her ayın 13 de toplanıp 3-4 saatlik büyük roller dönucek tabikide istek ve talep olursa çok ayrıntı vermek istemiyorum satanizim hakkında ooc bilgisi olmayıp rol yapmak istiyenler içinden internette bir sürü video ve yazı var 30dk bakıp ne olduğunu ne tür bakış açılarının olduğunu anlarsınız zaten. Sunucuda ilk defa yapılacak bi rol istek ve talep olursa çok güzel roller çıkacağını düşünüyorum iletişim icin DC üzerinden yaza bilirsiniz asir#1245
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#213 - 13.10.2020 01:25
zenci çeteci rolü yapabileceğimiz rol arkadaşları arıyoruz.

discord:      ~Veritas vitae magistra...#2395
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#214 - 20.10.2020 23:30
Şehirin yıldızı parlamamış olan DJ'i ve rap sanatçısı -harbici adam ; ))- karakterim için 17 - 25 yaş aralığı arkadaş grubu istiyorum. Neredeyse her gece ekstazi, kokain ve marijuana alıp kafa bulacağız ve şehirdeki partilerde dansın dibine vuracağız. Mmh kim bilir, belki ben DJ olarak sahne aldığımda kabin üzerinde dans edip gecenin üstünü altına getiririz! Sadece geceleri mi? Hayır, o kadar sıkıcı değilimdir. Sabahlarıda beraber gezinip yapacak bir şeyler bulacağız. Belkide PD ile ufak eğleniriz!  ::) Şaka bir yana, günün çoğu saatlerinde aktif olan bir arkadaş(lar) ve arkadaş grubu / grupları istiyorum, çok kıyak rol döndüreceğimizden eminim. Forum PM ve ya Discord'dan (Çaçakiri#0001) ulaşabilirsiniz!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#215 - 21.10.2020 01:22
Otuz beş yaşlarında kendi halinde takılan, aklı başında olmayan alkolik bir karakter yönetiyorum, lüks yaşamın aksine fakir hayatın sürdüğü birkaç kuruşluk paranın bile değer kazandığı ortam yaratmak istiyorum, günde birkaç saat rol çıkarsak bile kafi, eğlenip rol yapmaktan zevk almak istiyorum. Sadece aramızda kısıtlı kalmayız, dışarıya dönük ve önü açık olan bir konu. Discordumu bırakıyorum, aklınız yatıyorsa çekinmeden sorularınızı sorabilirsiniz.
valerie#2189
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#216 - 27.10.2020 20:30
sunucuda legal olarak sürekli takılabileceğim bir rol arkadaşı arıyorum. erkek karaktere sahibim, dostluk-kardeşlik, ilişki vesayre... sadece legal olarak takılıp, legal rol yapacağım bir partner arıyorum. aklındaki rol fikirlerine ayak uydurmaya çalışırım. discord Oğuzhan Pamuk#6934
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#217 - 29.10.2020 19:28
Selam,zenci,beyaz fark etmez çete rolü yapacak kişileri arıyorum,konu;https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=82893.280
Discord; Ftzone#6284
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#218 - 04.11.2020 09:14
Cam hunt, smoot cam gibi modlara hâkim müzik klibi çeken birilerini arıyorum. Müzik şirketi açıp role dökeceğimizden şüpheniz olmasın.  8)
İletişim için Discord: Myrtle#5865
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#219 - 06.11.2020 17:04
Yakında Sureno rolleriyle karşınızda olmayı planlıyoruz. 15-16 yaşındaki çocuk karakterlerinizle birlikte bizle katılabilirsiniz.  ;)

Discord: DaGGer#8155
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok