Vice'ın eskilerindenim şu oyunu seslide konuşup oynamayan sadece rolün akışına bırakan ve hikaye odaklı ilerleyen oluşum arıyorum. Kesinlikle hile ile işi olmayan birileri geri dönüş yaparsa sevinirim son yaşadığım hile olaylarında kendi oluşumumu hile yüzünden kapattırtmıştım. SS konusunda normal olarak ss editlemeyi bilen birisiyim ama lütfen "ss yap, ss yapmak zorundasın, ss yapmazsan rütbe atlatmam" gibi oyundan soğutan istemlerde bulunmayın. Profilimden iletilerime bakarak ss editlerime bakabilirsiniz. Yeni başlayan oyunculara ya da oluşuma yeni üye olan kişilere "tax vermek zorundasın, günlük 10 bin vereceksin" gibi sadece oluşum rütbelilerine yarayan avantajları gram sevmem zaman çalmak güzel bir durum değil. Çete konsepti daha çok hoşuma gitmektedir ırk fark etmez ama başka oluşum fikirlerine de açığım. Lütfen bu dediklerim kafanıza uyuyorsa bana forum üzerinden mesaj atın. Bu mesajı ciddi yazdığıma bakmayın kafa dengi esprili bir adamımdır. Davetinizi kabul edersem cache ve gereken dosyaları hemen indiririm.