LEGAL KORUMA
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar, buraya bu yazıyı yazma amacım bir süredir yapmak istediğim rol çizelgesidir.Yapmak istediğim rolü kısaca anlatmak istiyorum; 28 Yaşında Rus bir karakter yapılanmasına girdim, karakter dövüş sanatlarında ve ateşli silahlar konusunda eğitimli ve araç kullanmak konusunda bir o kadar başarılı bir eski paralı asker.Bu oturtmaya çalıştığım karakter ile aradığım rol aslında çok basit fakat bir hayli zor bulunmakta.. karakterim tamamen LEGAL bir karakterin/şirketin sağ kolu,şöförü,koruması,yaveri artık siz ne diyorsanız, kısaca her şeyi olacaktır amacım bu istediğim rolü keyifle sürdürmek olduğu için para konusu tamamen beşinci planda diyebilirim,beşinci planda ancak ne kadar diye soracak olursanız karakterin benzin,yeme içme masrafları yani yok denecek kadar temsili bir rakam olacaktır.Karakterimin Patriot model aracı var yani araca gerek yok,illegal bir oluşuma girmek ya da mafya rolü yapmak istemiyorum bunu göz önünde bulundurarak benimle Forum mesaj ya da Discord yolu ile iletişime geçebilirsiniz.