Konu: Rol arkadaşı bulma konusu  (Okunma sayısı 52947 defa)

0 Üye0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#250 - 11.12.2020 12:55
Cam hunt, smoot cam gibi modlara hâkim müzik klibi çeken birilerini arıyorum. Müzik şirketi açıp role dökeceğimizden şüpheniz olmasın.  8)
İletişim için Discord: Myrtle#5865 veyahut forum özel mesaj
^^
« Son Düzenleme: 11.12.2020 13:11 Myrtle »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#251 - 12.12.2020 20:52
Evlilik rolü yapmak istiyorum, karakterim erkek. Yapmak isteyen varsa gelsin konuşalım. :) (Forumdan yazabilirsiniz, oyundan PM atabilirsiniz)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#252 - 14.12.2020 12:52
LEGAL KORUMA

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar, buraya bu yazıyı yazma amacım bir süredir yapmak istediğim rol çizelgesidir.Yapmak istediğim rolü kısaca anlatmak istiyorum; 28 Yaşında Rus bir karakter yapılanmasına girdim, karakter dövüş sanatlarında ve ateşli silahlar konusunda eğitimli ve araç kullanmak konusunda bir o kadar başarılı bir eski paralı asker.Bu oturtmaya çalıştığım karakter ile aradığım rol aslında çok basit fakat bir hayli zor bulunmakta.. karakterim tamamen LEGAL bir karakterin/şirketin sağ kolu,şöförü,koruması,yaveri artık siz ne diyorsanız, kısaca her şeyi olacaktır amacım bu istediğim rolü keyifle sürdürmek olduğu için para konusu tamamen beşinci planda diyebilirim,beşinci planda ancak ne kadar diye soracak olursanız karakterin benzin,yeme içme masrafları yani yok denecek kadar temsili bir rakam olacaktır.Karakterimin Patriot model aracı var yani araca gerek yok,illegal bir oluşuma girmek ya da mafya rolü yapmak istemiyorum bunu göz önünde bulundurarak benimle Forum mesaj ya da Discord yolu ile iletişime geçebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 14.12.2020 13:09 SEVO »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#253 - 14.12.2020 13:07
Selam. Uzun süredir illegal rol yapıyorum. Şuan ki birliğim olan Martelli'de rol yapıyorum. Geçiş yapacağım Jimmy Scarpelli karakterinde aile rolü yapmak istiyorum. İki çocuklu aile babası olacağım. Çocuk/genç rolü, legal/illegal fark etmiyor, legal olan karakterlere normal yapabileceği rollerde sunacağım. CCN Yayın şirketinde veya legal işletmelerde rol yapabilirler. İllegal rol yapmak isteyenleride birlik rollerine dahil edebilirim. Ha bir de bu arkadaşlara annelik yapacak birisi lazım. Kafasına yatan arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#254 - 19.12.2020 09:29
Oyunda tüm gün neredeyse aktifim fakat yeni karakter oluşturdum o yüzden 2 levelim ve gerekli rol bilgilerine sahib olduğumu düşünüyorum @keddy
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#255 - 20.12.2020 10:58
Kendi karakterimin yanına düzgün bir kadın karakter arıyorum. Bu rolü yapacak olan kişilerin daha çok geceleri ve sabahları yan yana olduğu ve evli olduklarından dolayı evde görüşebildikleri bazı zamanlar yemeğe çıktıkları olan bir aile tipi oluşturmak istiyorum. Aynı Tony Soprano'nun eşi gibi bir durumda olması gibi. Eğer bu türde bir rol yapmak isteyen varsa ilerleyen süreçte Aile rolünün daha da genişletebileceğimizi düşünüyorum bir nevi Mafya'daki bir Soldier'ın eşi rolü yapacaksınız yan karakter ile de bu rolü yapabilirsiniz benimle beraber eğer iletişime geçmek isterseniz Forum PM veya Discorddan yazabilirsiniz.  Aureus#7215
Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
Gaki,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#256 - 20.12.2020 14:52
Tefe tüfe rollerine meraklı yatırım yapacak rol arkadaşı arıyorum. Parasını çalıştırmak istiyorsa bana ulaşsın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#257 - 20.12.2020 19:57
Little Havana'da yaşayan genç bir karakterim var. Karakterimin amcası olarak rol yapacak adam arıyorum. Küba'ya 1960-1980 yılları arasında ABD'ye göç etmiş bir karakter arıyorum. Ocean Docks'ta depo görevlisi olarak karakterimin amcası olarak rol yapacak adam arıyorum. İlgilenenler PM atabilirse harika olur. İyi Forumlar
« Son Düzenleme: 20.12.2020 20:00 malisngl »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#258 - 21.12.2020 02:27
Latin meksikalı çeteci rolünü iyi yaptığını düşünen veya bu rolde gelişmek isteyen, roleplay ve vice sunucusunun kurallarına hakim, kural ihlali yapmayan ve kural ihlallerine göz yummayan arkadaşlar forum PM'den veya discord adresimden ulaşabilirler. Discord: UfukBey#4986
« Son Düzenleme: 21.12.2020 02:31 Ufuk! »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#259 - 21.12.2020 22:27
Karakterimin rolü gereği eş arıyorum. Uygun birisi varsa detayları özelden konuşabiliriz.
Haha
5
100
3
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Justice, WolFox, hysteric4l, ephedrine, Myrtle,
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
keddy, Pancake, Myrtle,
Tepki yok
Tepki yok