Merhaba millet!
İtalyan tarzı bir rol yapılacak ve aile ortamı olacak. Aile ortamından kastım şunlar; kardeş, anne, baba vb.
Bu tarz rolleri yapabilecek arkadaşlar arıyorum. İmlâ kuralları ve diğer OOC siciller gibi şeylere çok dikkat ediyorum.
Senaryomuz basit. Ben, çocuk rolü yapacağım, yani 20 yaşlarında bir çocuk olacağım.
Bu çocuk, İtalyan asıllı bir birliğe giriş sağlayacak. Pat diye giriş sağlamayacak elbette! Outsider'den giriş sağlayacak.
İtalyan mafyalarında Outsider hiç bir şeydir, yani aile içerisinde rütbesi bile olmayan, hatta aileden biri bile değildir.
Para kazanmak için çalışan elemanlara veriliyor.
Yani anlayacağınız ben para kazanmak için bir bara gidiyorum ve kendimi bilmeden il-legal faaliyetler işlerken buluyorum tarzı olacak.
Karakteriksel olaydan bakarsak eğer, karakterin morali bozuk, aile baskısı ve baba dayağı yiyen biri olacak.
Ve tabi bunlar yüzünden de il-legal faaliyetleri gördüğü için, başkaları acı çektiği için zevk alacak bu durumdan, devam ettirecek kariyerini.
Hikayemiz bu yönde olacak ve aile tamamen İtalyan asıllı bir aile olacak.
Eğer kendinizi buna uygun görüyorsanız: Benimle mutlaka iletişime geçin.
Ek olaraktan bahsediyorum, üvey baba rolleri yapabileceğim kişiler de gelebilir. Bunu yapabileceğinden emin olan kişiler gelebilir.