Evimize mobilya eklerken bazen binadan aşağıya, bazen de zeminin içine sıkışıyoruz. Rapor attığımızda ise uzun bir süre beklememiz gerekiyor bazı durumlarda. Hem adminlerin işi kolaylaşması için, hem de oyuncunun zamandan kazanması için aklıma bir fikir geldi.

Bu ev menüsünün altındaki "Mobilya Düzenleme İzini" seçeneğinin altına
"Kapıya git" seçeneği gelecek, bunun sayesinde de sadece ev sahibi buna basarak kapıya gidecek ve kendini sıkıştığı yerden kurtarabilecek. Hem rapor yoğunluğu azalır hem de oyuncu zamandan kazanır.

Bunun haricinde çok güzel mobilyalar barındıran bir site biliyorum ve bu mobilyalar oyunda bir çoğu yok, rica olarak yöneticiler bu siteye bir göz gezdirsin, belki eklemek istedikleri mobilyalar olur.
https://dev.prineside.com/en/gtasa_samp_model_id/customsearch/?c%5B%5D=1&s=id-asc&bc=-1&bb=-1&bt=-1&ba=-1Edit: Bu ar-geyi açtıktan sonra bir buga düştüm ve abartısız 1 saat bekledim. Bu hatanın düzeleceği söylendi ancak süresini bilmiyorum, bu yüzden bu sistem gelmeli, bu mobilya sorunu sanırım sadece Vice Mall apartmanında var, örneğini aşağıya bırakıyorum. İyi forumlar.