Konu: [23.01.2020 - David_Hovanesian] NON-RP - Nezaket - PG  (Okunma sayısı 197 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.01.2020 23:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David_Hovanesian @Miami Heats

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Andrea_Bocelli @AzwRight , Gabriel_Bocelli @Vulenxius

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

1-) ORTAK NEZAKET
özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

3-) POWERGAMING
Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 22:00 sularında Andrea Bocelli karakterinin evinin arka tarafındaydık, rol hazırlığı yapmak için bazı skin modları deniyordum arkadaşımlar. Bu sırada yemek yemem gerektiği için arabamın yan koltuğuna oturdum, Azwright arkadaşım ise arabayı sürecek ve rol için gerekli olan aracı almaya gidecektik. Tam bu sırada ihlali yapan şahıs role dahil oldu ve kişi 1v4 alttan almadan, fear rolü yapmadan devam etti. Yine de çok dikkat çekmememiz gerektiği için küfür edip yollamaya çalıştık. Kişi birden */me arabayı çalar* diye emote değeri olmayan bir şey yazdı. Ardından da ss'te de zaten gerisi gözüküyor.

Kanıtlar
Spoiler: GösterGizle

#1 - 24.01.2020 00:47
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 24.01.2020 23:23
David_Hovanesian, Ortak Nezaket kurallarını ihlal ettiği için cezalandırılacak.