Konu: [22.01.2020] Blake_Parker, Constante_Feliberto  (Okunma sayısı 127 defa)

#0 - 22.01.2020 15:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Blake_Parker, Constante_Feliberto @TheKillerF5 @Atilla
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.01.2020 (Üstteki reklamdan gözüktüğü gibi 14.15 civarı)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Onaylı bölge/onaysız bölge, herhangi bir yerde AFK kişiyi vuramazsınız. (Genel sunucu kuralı)

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Burasının güvenli bölge olduğu bir gerçek, savaş durumunda da olsak ben orada afktım ve kimseye sıkmadım. Arkadaşlar avlanırken ateş açmışlar ve afktan çıkınca soruyorum sıktınız mı diye "hayır" diyerek yalan söylemeye çalışıyor, güvenli bölge olmadığını savunuyor. Pmden daha fazla rahatsız etmedim ve şikayeti oluşturdum. Bu şikayette barı basan kişiler ceza aldı.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=4633.0

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  Ayakçı rolündeki iki arkadaş olduğu için birlik şikayeti açmıyorum, gerekli cezayı almalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 22.01.2020 16:09 FaTates »

#1 - 22.01.2020 16:09
Öncelikle merhabalar ben interior içini Güvenli bölge diye bilmiyordum, çatşmadan sonra arkadaşım @Sentez  tarafından uyarıldım ve ondan sonra öğrendim, PM'den özür dileyecektim fakat vazgeçtim suçumu kabul ediyorum, dediğim gibi interior içerisinin güvenli bölge olduğundan haberim yoktu kusura bakma, özür dilerim.

#2 - 22.01.2020 16:11
AFK olduğumu görmediniz mi? Yine de vurdunuz bu bir bahane değil.

#3 - 22.01.2020 16:16
Blake'nin sıkması ile ben afk olduğunu düşünmemiştim, karakterin ortadan kaybolunca anladım dediğim gibi kabul ediyorum.

#4 - 22.01.2020 18:41
Blake'nin sıkması ile ben afk olduğunu düşünmemiştim, karakterin ortadan kaybolunca anladım dediğim gibi kabul ediyorum.
Evet, aynı şekilde.

#5 - 23.01.2020 01:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Blake_Parker, Constante_Feliberto @TheKillerF5 @Atilla
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.01.2020 (Üstteki reklamdan gözüktüğü gibi 14.15 civarı)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Onaylı bölge/onaysız bölge, herhangi bir yerde AFK kişiyi vuramazsınız. (Genel sunucu kuralı)

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Burasının güvenli bölge olduğu bir gerçek, savaş durumunda da olsak ben orada afktım ve kimseye sıkmadım. Arkadaşlar avlanırken ateş açmışlar ve afktan çıkınca soruyorum sıktınız mı diye "hayır" diyerek yalan söylemeye çalışıyor, güvenli bölge olmadığını savunuyor. Pmden daha fazla rahatsız etmedim ve şikayeti oluşturdum. Bu şikayette barı basan kişiler ceza aldı.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=4633.0

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  Ayakçı rolündeki iki arkadaş olduğu için birlik şikayeti açmıyorum, gerekli cezayı almalarını istiyorum.

Sonradan farkettim, ben orada "hayır" derken yalan bir şey söylemedim? Güvenli bölgede mi sıktınız dedin ve ben de hayır dedim yani güvenli bölge olmadığını söyledim. Bir de afk iken? Diye sordun ve ona da hayır demiş oldum. Gerekli açıklamayı Constante yaptı zaten. Eğer gerçekten afk olduğunu bilseydik o şekilde sıkmazdık. Tabii ki yine de bu durumda özür dilemem gerekiyor.

#6 - 23.01.2020 10:25
Kum saati var arkadaşlar, güvenli bölge olayını geçtim kum saatini görüp beklemeniz gerekirdi. Yönetici kararı bekleyelim.

#7 - 23.01.2020 15:24
Blake_Parker, Constante_Feliberto güvenli bölge ihlalinden cezalandırılacak. Lütfen oyun kurallarını inceleyin ve anladığınıza emin olduktan sonra giriş sağlayın.