Konu: [21.01.2020 - Toplu Şikayet] REVENGE KILL, CAR SURFING.  (Okunma sayısı 315 defa)

#10 - 22.01.2020 11:40

Buyur arkadaş, bu da benden olsun. İki oluşumda DM yapmaya meraklı, araya girmenize hiç gerek yok. Biz sizi vuruyoruz, on dakika sonra onlar gelip bizi vuruyor.
Dostum bu beni ilgilendirmez. Ben kendi şahsım adına şikayetimi açtım. Yönetici, kararı verene kadar bekleyeceğiz.

#11 - 22.01.2020 12:52
Tüm çatışma rollerine ekibiniz ile geliyorsunuz ? 2 v 5 atıp yeniliyorsunuz ? Sonra ise birliğimizde olmayan birisi geliyor arabasıyla car surfing atıyor bize pş açıyorsunuz ? Kendiniz düşünce /b dm yazıyorsunuz düşünce b ile rolü bölüyorsunuz ? Kanıtlarınız yetersiz olduğu açıkca belli.Tek belli olan şey ise sizin b böldüğünüz ?  :-X

#12 - 22.01.2020 18:03

Buyur arkadaş, bu da benden olsun. İki oluşumda DM yapmaya meraklı, araya girmenize hiç gerek yok. Biz sizi vuruyoruz, on dakika sonra onlar gelip bizi vuruyor.
Dostum bu beni ilgilendirmez. Ben kendi şahsım adına şikayetimi açtım. Yönetici, kararı verene kadar bekleyeceğiz.

O halde Braxton'a ait kanıtları atmana gerek yok.

#13 - 22.01.2020 18:35
Tüm çatışma rollerine ekibiniz ile geliyorsunuz ? 2 v 5 atıp yeniliyorsunuz ? Sonra ise birliğimizde olmayan birisi geliyor arabasıyla car surfing atıyor bize pş açıyorsunuz ? Kendiniz düşünce /b dm yazıyorsunuz düşünce b ile rolü bölüyorsunuz ? Kanıtlarınız yetersiz olduğu açıkca belli.Tek belli olan şey ise sizin b böldüğünüz ?  :-X
Ben Car Surfing'i size söylemedim kardeşim. Orada kim yaptıysa onun için dedim.

#14 - 22.01.2020 18:36

O halde Braxton'a ait kanıtları atmana gerek yok.
Eğer şikayet açacaksan sen de başkasının kanıtlarını kullanabilirsin. Braxton'un yaptığı bir ihlal veya başka bir şeyi bana atma.

#15 - 22.01.2020 18:37
İncelenmek üzere kilit.

#16 - 22.01.2020 23:26
Ekran görüntülerini inceledim, Domingo ve Armandoyu vurduğunuz görülüyor sizi vuranlar ise başka karakterler. Yetersiz kanıt ile şikayeti sonlandırıyorum.