Buyur arkadaş, bu da benden olsun. İki oluşumda DM yapmaya meraklı, araya girmenize hiç gerek yok. Biz sizi vuruyoruz, on dakika sonra onlar gelip bizi vuruyor.
Alıntı yapılan: ghostrider - 22.01.2020 03:04Buyur arkadaş, bu da benden olsun. İki oluşumda DM yapmaya meraklı, araya girmenize hiç gerek yok. Biz sizi vuruyoruz, on dakika sonra onlar gelip bizi vuruyor.Dostum bu beni ilgilendirmez. Ben kendi şahsım adına şikayetimi açtım. Yönetici, kararı verene kadar bekleyeceğiz.
Tüm çatışma rollerine ekibiniz ile geliyorsunuz ? 2 v 5 atıp yeniliyorsunuz ? Sonra ise birliğimizde olmayan birisi geliyor arabasıyla car surfing atıyor bize pş açıyorsunuz ? Kendiniz düşünce /b dm yazıyorsunuz düşünce b ile rolü bölüyorsunuz ? Kanıtlarınız yetersiz olduğu açıkca belli.Tek belli olan şey ise sizin b böldüğünüz ?
Alıntı yapılan: TheKillerF5 - 22.01.2020 11:40Alıntı yapılan: ghostrider - 22.01.2020 03:04Buyur arkadaş, bu da benden olsun. İki oluşumda DM yapmaya meraklı, araya girmenize hiç gerek yok. Biz sizi vuruyoruz, on dakika sonra onlar gelip bizi vuruyor.Dostum bu beni ilgilendirmez. Ben kendi şahsım adına şikayetimi açtım. Yönetici, kararı verene kadar bekleyeceğiz.O halde Braxton'a ait kanıtları atmana gerek yok.